Všeci Kluci/Clapy mně Řikali že Ja Muž Dobře Kouřim a Pokažde by sitoZnovu semnou zase dali Kuřbu
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Myslim ze tranny intuitivne vi jak udelat pri koureni nejvetsi rozkos protoze mame ptaka ale taky zenskou nehu a urcitou davku vciteni a perverze. Proto mame predpoklad luxusne kourit. Ale tim nechci rict ze by zeny kourily spatne. Hrave zeny ktere to delaji rady a maji pozitivni vztah k semeni a polykani jsou taky top.
Tak v kazde diskuzi se vzdy najde hromada diskutujicich, kteri vlastne k tematu nic nemaji. Pokud ses chlap, ktereho nikdy nevykourily obe pohlavi a to nejlepe vicekrat, tak tvuj nazor (bez osobni zkusenosti) nema tady zadny vyznam
Vždy jsem kouřil chlapa za přítomnosti ženy, nebo její kamarádky. I obráceně - nechal jsem se vykouřit od chlapa, ale vždy za přítomnosti ženy. Sami dva M+M zatím nebylo. Co se týče kvality kouření, tak myslím, že chlap od chlapa je to dobrý, protože to oba dva chtějí, zatím co některé ženy to sice udělají, ale jen proto, že to po nich chce chlap. Kdyby nechtěl, tak kuřba nebude. Ta druhá část žen to dělá proto, že vidí, že to chlapovi dělá dobře a to ji vzrušuje. Trojka se kvalitnější, když oba dva chlapi jsou bi, stejně jako dvě ženy jsou bi. Pokud je heterák a bi, tak tu kvalitu trojka postrádá. Někteří pánové si na něj nenechají ani sáhnout.
Naprosto s Tebou souhlasím.
Chlapi kouří líp než ženský...
Chlapi kouří líp než ženský...
No asi ještě nezkusili pořádnou milenku, když jim muž kouřil lépe.... Krapet zoufalci
Proč hned zoufalci? I holky ti často řeknou, ze i když jsou na chlapy, tak maji přesto zkušenosti s holkou a většina z nich ti řekne ze holka je dokáže vylízat lépe než chlap
To je to veřejné mínění.... Bisexuální hrátky? M+M+Ž? Dva chlapi? Dvě ženský? Plno lidí se rádo podívá na dvě holky co si lížou pičky, a berou to jako ok. Ale koukat na dva chlapy co si hulí? Hnus....
Tak to prostě dle mého názoru je... A abych předešel komentářům, které by byly nepochopením tohoto napsaný: Ne nikomu ten názor necpu a není to žádné moje osobní dogma 😉
Tak to prostě dle mého názoru je... A abych předešel komentářům, které by byly nepochopením tohoto napsaný: Ne nikomu ten názor necpu a není to žádné moje osobní dogma 😉
Takze bisexualove jsou zoufalci?
Jinak osobne si myslim, ze v prumeru to zena zene taky udela lepe. Treba se nejake bisexualky ozvou se svoji zkusenosti.
Jinak osobne si myslim, ze v prumeru to zena zene taky udela lepe. Treba se nejake bisexualky ozvou se svoji zkusenosti.
Tak pokud se ozve jeste aspon 100 zen, tak muzem udelat obecnejsi zaver.
Tak jo, jsem druhá..... souhlas s Beruska69 ..... a ano - můžeme udělat obecnější závěr - ovšem když se ozve ještě dalších 100 chlapů 
(edited)
Je to tak, potrebovali bychom vetsi vzorek zkusenosti od lidi, ale zatim to vypada, ze obecne lepe zvladaji oralni sex muzi a je jedno vuci komu, cemuz se mi nechce verit. Prece jen vyhoda znalosti nastroje, ktery osoba vlastni se mi zda klicova
Ve trojce se necham kouřit jak od manželky tak od chlapa a oboje je super

Kdo líp kouří
Muž nebo žena