Kdo líp kouří

Muž nebo žena

Ahoj všichni mám takový dotaz kdo vás chlapy lépe vykouřil, žena nebo muž. Pár mužů jsem vykouřil a někteří mi řekli,že kouřím líp než jejich manželka, jak to máte vy?
Všeci Kluci/Clapy mně Řikali že Ja Muž Dobře Kouřim a Pokažde by sitoZnovu semnou zase dali Kuřbu
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Myslim ze tranny intuitivne vi jak udelat pri koureni nejvetsi rozkos protoze mame ptaka ale taky zenskou nehu a urcitou davku vciteni a perverze. Proto mame predpoklad luxusne kourit. Ale tim nechci rict ze by zeny kourily spatne. Hrave zeny ktere to delaji rady a maji pozitivni vztah k semeni a polykani jsou taky top.
Pro mě je tohle téma na stejné úrovni jako se ptát jestli je to lepší se ženou, nebo s ovcí.
Použiji jeden citát,, hovno možná chutná jako jahody, ale to se nikdy nedozvím"
BINGO, pro heterosexuální může jsou takovéto diskuze je jen tlachání za každou cenu. Kdo je na ženské, tak to chce od žen.
Tak v kazde diskuzi se vzdy najde hromada diskutujicich, kteri vlastne k tematu nic nemaji. Pokud ses chlap, ktereho nikdy nevykourily obe pohlavi a to nejlepe vicekrat, tak tvuj nazor (bez osobni zkusenosti) nema tady zadny vyznam
Vždy jsem kouřil chlapa za přítomnosti ženy, nebo její kamarádky. I obráceně - nechal jsem se vykouřit od chlapa, ale vždy za přítomnosti ženy. Sami dva M+M zatím nebylo. Co se týče kvality kouření, tak myslím, že chlap od chlapa je to dobrý, protože to oba dva chtějí, zatím co některé ženy to sice udělají, ale jen proto, že to po nich chce chlap. Kdyby nechtěl, tak kuřba nebude. Ta druhá část žen to dělá proto, že vidí, že to chlapovi dělá dobře a to ji vzrušuje. Trojka se kvalitnější, když oba dva chlapi jsou bi, stejně jako dvě ženy jsou bi. Pokud je heterák a bi, tak tu kvalitu trojka postrádá. Někteří pánové si na něj nenechají ani sáhnout.
Naprosto s Tebou souhlasím.
Chlapi kouří líp než ženský...
Nemohi posoudit...poslednich par let me kouri jen manzelka a vzdy do konce se spolknutim. Chlap me jeste nikdy nekpuril a ani kourit nebude. Tak za me zatim manzelka je TOP
Nejlip kouri transky tak to proste je
Nevim, nedokazu posoudit. Za me po celem dnu v praci, si dat koupel a sednout na gauc a manzelka me pekne vykouri a vysaje...to je pro me tom. Ale zalezi na kazdem co se mu libi...
Nosit crocsy je jako nechat se kouřit od chlapa ,je to super ,dokud se nepodíváš dolů.
Podle mě je to spíš o tom kdo to dělá rád než o pohlaví...
Musí to bejt zkrátka fajnmekri na obou stranách bez rozdílu pohlaví
No asi ještě nezkusili pořádnou milenku, když jim muž kouřil lépe.... Krapet zoufalci
Proč hned zoufalci? I holky ti často řeknou, ze i když jsou na chlapy, tak maji přesto zkušenosti s holkou a většina z nich ti řekne ze holka je dokáže vylízat lépe než chlap
To je to veřejné mínění.... Bisexuální hrátky? M+M+Ž? Dva chlapi? Dvě ženský? Plno lidí se rádo podívá na dvě holky co si lížou pičky, a berou to jako ok. Ale koukat na dva chlapy co si hulí? Hnus....

Tak to prostě dle mého názoru je... A abych předešel komentářům, které by byly nepochopením tohoto napsaný: Ne nikomu ten názor necpu a není to žádné moje osobní dogma 😉
Takze bisexualove jsou zoufalci?

Jinak osobne si myslim, ze v prumeru to zena zene taky udela lepe. Treba se nejake bisexualky ozvou se svoji zkusenosti.
žena ženě to neudělá líp než chlap,moje zkušenost
Tak pokud se ozve jeste aspon 100 zen, tak muzem udelat obecnejsi zaver.
Tak jo, jsem druhá..... souhlas s Beruska69 ..... a ano - můžeme udělat obecnější závěr - ovšem když se ozve ještě dalších 100 chlapů *185**22* (edited)
Je to tak, potrebovali bychom vetsi vzorek zkusenosti od lidi, ale zatim to vypada, ze obecne lepe zvladaji oralni sex muzi a je jedno vuci komu, cemuz se mi nechce verit. Prece jen vyhoda znalosti nastroje, ktery osoba vlastni se mi zda klicova
myslím že o tom vlákno není,jen reaguju na tvůj dojem.
Moje zkušenost je, že daleko líp kouří chlapi, ženský to tak neumí. Stejně tak to holka udělá druhé holce líp než chlap.. Aspoň si to tak myslím..
Taky tomu nevěřím. S chlapem jsem to nezkoušel a ani zkoušet nebudu ale tomuhle tvrzení nevěřím:D
Ve trojce se necham kouřit jak od manželky tak od chlapa a oboje je super
Ve trojce je to super když dva kouri
Ahoj, vyzkoušl jsem muže i ženy a mohu říci, že chlapi kouří daleko lépe než ženy. Profesionálky jsou v tom většinou dobré, ale na chlapy nemají.
To by jsi se divil kolik z nich má třeba chatu,auto nebo ženu která dělá na směny,takže jde to i bez videokabin
proč myslíš já jsem ženatej 46 roků a stejně se nechávám kouřit od mužů a to už od 18 roků.
A kolik ještě máš odsedět *19*
💯 BODOV DIK MOC ‼️ JINDRA Z HAVÍŘOVA PŘEJE ZDRAVÍ A DUŠEVNÍ POHODU.
Někteří jo někteří ne,já se jim v soukromí nehrabu ,ale třeba je znáš líp než já