Ahoj,
Podľa skúsenosti to bude v diaľkovom ovládači. Malo by mať baterku. Ja by som ju vybral a nedával ju naspäť celý deň. Možno ju aj premeral, či nie je vybitá, prípadne dal potom novú.
Ak to nepomôže, tak premerať, či diaľkové vyžaruje signál. Často býva problém v elektronike vysielača diaľkového.
Podľa skúsenosti to bude v diaľkovom ovládači. Malo by mať baterku. Ja by som ju vybral a nedával ju naspäť celý deň. Možno ju aj premeral, či nie je vybitá, prípadne dal potom novú.
Ak to nepomôže, tak premerať, či diaľkové vyžaruje signál. Často býva problém v elektronike vysielača diaľkového.
Hovoriac zo skúsenosti, to bluetooth pripojenie je dosť na figu u lacnejších aj drahších "zariadení" (100+EUR) ...
Všetko je fajn, ak si s tým mobilom/ovládačom veľmi blízko (tak do metra) a nie sú žiadne prekážky, ale to tak trochu popiera celý zmysel zábavky (ovládať to bez toho, aby vedela, že máš niečo v pláne...) a keď si pri nej, tak to, že si musíš dávať pozor, aby to nestratilo pripoijenie a párovať to znova dosť kazí atmosféru...
Ale možno sme len mali smolu a ten váš vibrátor funguje parádne, po tom, čo sa ho podarí spárovať...
Všetko je fajn, ak si s tým mobilom/ovládačom veľmi blízko (tak do metra) a nie sú žiadne prekážky, ale to tak trochu popiera celý zmysel zábavky (ovládať to bez toho, aby vedela, že máš niečo v pláne...) a keď si pri nej, tak to, že si musíš dávať pozor, aby to nestratilo pripoijenie a párovať to znova dosť kazí atmosféru...
Ale možno sme len mali smolu a ten váš vibrátor funguje parádne, po tom, čo sa ho podarí spárovať...
Nafoťte si tú hračku a dajte si záber do Google do voľby "vyhľadávanie obrázkov". Je dosť možné, že ujo gúgel ju pozná tiež a prezradí vám presný názov, model aj výrobcu. Potom si už ľahko dohľadáte návod podľa názvu modelu. Asi tam bude možnosť zresetovať ju do výrobných nastavení a potom znova spárovať s mobilom.
Tak zas tých modelov bluetooth vibrátorov nie je až tak strašne veľa. Skúste najprv spárovať s iným prístrojom ako terajším mobilom - napr. iným mobilom alebo notebookom. Ak to funguje, potom treba vymazať na mobile terajšie nastavenie párovania a skúsiť spárovať odznova. Bola by škoda ten vibrátor vyhodiť, lebo je dosť možné, že bude normálne fungovať. Ak potrebujete ďalšiu pomoc, napíšte mi súkromnú správu.

Pokazeny vibrator
Nejde sparovat dialkove s vibratorom....
Neviete poradit? Vdaka