Questo post è stato eliminato dall'utente.
Uz jsem myslel ze jsem jediný chlap co nemá sex s manželkou. A vidím že je nás víc 😁. Jináč pokud mám chuť tak se snažím k ženě v posteli pritulit a lehce osahavat a to už poznám jestli má chut nebo ne. Bohužel je to velmi málo tak jsem z toho trošku na nervy. Sexy prádlo nechce s hračkama si nehraje a se mnou vlastně taky ne🤷♂️
Dopravni znackou stuj dej prednost v jizde
Stačí přestat naznačovat nezájem.
Nenaznacuju, nema to smysl. Panove prominou, ale v tomhle jste proste natvrdli 😁. Takze, bud jdu rovnou na vec - sahnu mu do rozkroku a vytahnu mu pero. Pokud jsme v posteli, vlezu si na neho a sundam kalhotky. No a nebo stare dobre "bude sex/jdem sukat?" 😁.
At to neni jen jednostranne, kdyz chce on, posledni veta je stejna, nebo me chytne za ruku a vede/odtahne/odtlaci do loznice no a nebo ze me serve perinu, vyslece me a ani se moc nepta 😁.
At to neni jen jednostranne, kdyz chce on, posledni veta je stejna, nebo me chytne za ruku a vede/odtahne/odtlaci do loznice no a nebo ze me serve perinu, vyslece me a ani se moc nepta 😁.
Amen ! To je smutne trefne :D
Nejednou me bylo receno,ze prece vysilala jasne signaly . . . . Muj prijimac je vetisnou rozkodoval spatne :D
Nejednou me bylo receno,ze prece vysilala jasne signaly . . . . Muj prijimac je vetisnou rozkodoval spatne :D
Obcas mam pocit, ze ani enigma by me nepomohla :D
Obavam se, ze i pres aktualizovani knihovny, me stale schazi nejake "dependency"*
Okoupu a uspim deti uvarim ji dobrou večera kdyz prijde z prace sem tam koupim kytku zaplena svicka napustim ji vanu s penou /relaxacni soli nebo jinou kravinu aby si odpočinula a nakonec …… stejne zkoncim s ptakem v ruce stylem pomoz si sam joo a nekdy se 1x tak za 3-4 mesice zadari ze jo
Bydlíme spolu.. takže se buď víc přiulíme jeden nebo druhý a ono to samo vyplyne nebo si to řeknem na plnou.. vzhledem k tomu ze máme doma i děti je třeba obcas mít plán.. takže ano.. někdy padne.. až uspíš děti.. dáme sex.. nebo.. zlato.. děti nejsou doma.. víš co to znamená.. vlastně každá chvíle bez dětí znamená sex 😀
Pokud neřeknu vyloženě “pojď mě ojet”, tak náznakem nefunguje NIC…poslední snaha naznačovat byla už někdy dávno, kdy jsem si koupila krásné krajkové body. Oblékla jsem se, přichystala, namalovala…jdu za ním a on mi říká: “Uhni, nevidím přes tebe”… šla jsem tedy k němu na gauč a nic…asi po hodině mi říká : “co to máš na sobě? Jak se to sundává, když půjdeš na záchod?”
Přešla chuť i mně. 😁
Přešla chuť i mně. 😁
Přijdu domů, třísknu se dveřma a zařvu na ni, ať se neschovává, že jdeme provozovat sex. Ona přijde, zapichnu do ní penis a je to. Takže tak.
Většinou je to celkem zřejmé když mám v puse péro :)
S muzem nemusis hrat caviky jak my s vama. Nemusis vymyslet pokazde originalni osloveni atd...
Proste ho libovolne oslov nebo dokonce vyzvi na treba jen kavu. Pokud neni debil, tak prebere iniciativu sam. Os muze se zpravidla nemusis bat jednoslovnich odpovedi, opovrzeni atd, teda pokud nejsi jeste na stredni.
Proste ho libovolne oslov nebo dokonce vyzvi na treba jen kavu. Pokud neni debil, tak prebere iniciativu sam. Os muze se zpravidla nemusis bat jednoslovnich odpovedi, opovrzeni atd, teda pokud nejsi jeste na stredni.
Konecne rozumný postoj
Já kroutím zadkem, funguje to 100%
celkem snadno,zeptam se, ma li chut si zamrdat
no ted uz tezko , posledni serie skoncila a novy nebudou :)

Jak naznačujete zájem o sex?
Jak začínáte s partnerem sexuální hrátky?