Osobne zbožňujem nahotu a tu voľnosť. Má to však svoje medze a to zdravie. Nie je dobré, sa prezentovať holá a popri tom nachladnem od nôh, kríže a vaječníky. Má to potom nemilosrdnú dohru ale v interiéry som často holá ako aj pri denných prácach. Neviem ako túto zimu ale u nás nie je teplota pod 24 stupňov a už pri 28 sa vypína kúrenie. Vonku sex v prírode pohodička ako aj opaľovanie poprípade práce v záhradke poprovokovať okolo idúcich. Nespomenula som ešte nakupovanie, kde idem často na ostro a tie kukučky na mojom kline a prsiach ??????
staci ti travit cas a bla bla a chcel by si to zazit, chalan ty budes mat nejaky problem
Mne sa skor páči viac ako nahota u zien minisuknicka bez gatiek, priliehavé priesvitné tričko bez podprsenky, poprípade erotické nohavicky...atd.
Na samotnú nahotu treba mat postavu ale tieto doplnky dokážu zakrit vela nedostatkov a hlavne to nenaruší sebavedomie zien.
Na samotnú nahotu treba mat postavu ale tieto doplnky dokážu zakrit vela nedostatkov a hlavne to nenaruší sebavedomie zien.

Domáca nahota11
Nahota