Dneska dopoledne nekdo do sauny do Zdaru?
Ahoj všichni, kam byste doporučili poprvé zajít amatérovi na amatérech aby se víc oťukal?
Doteď jsem se seznamoval čistě osobně, tudíž seznamka (kromě Tinderu) a taková komunita je pro mě úplně nová.
Nejde mi o to hned někoho brousit nebo balit, pokud se to vyvine tak ok, ale pro začátek stačí osobní seznámení s lidmi, kteří navštěvují sauny. A spíš se nainspirovat ze zkušeností ostatních.
Jinak saunu mám rád, nevadí mi různé teploty a čas si dokážu přízpůsobit přes den jak potřebuji.
Dopředu děkuju za výpomoc do začátku! :-)
DK
Doteď jsem se seznamoval čistě osobně, tudíž seznamka (kromě Tinderu) a taková komunita je pro mě úplně nová.
Nejde mi o to hned někoho brousit nebo balit, pokud se to vyvine tak ok, ale pro začátek stačí osobní seznámení s lidmi, kteří navštěvují sauny. A spíš se nainspirovat ze zkušeností ostatních.
Jinak saunu mám rád, nevadí mi různé teploty a čas si dokážu přízpůsobit přes den jak potřebuji.
Dopředu děkuju za výpomoc do začátku! :-)
DK
ždár chodí někdo někám? nebo nějaký grupáč?
Chrudim, Pardubice, Přelouč, a okolí
Chrudim, Pardubice, Přelouč, a okolí
Jezdi nekdo sem? “HLINSKO" - Souřadnice: 49.777743,15.97301
Jel jsem okolo a zastavil se tam podivat. Skvely misto na tyhle aktivity. Prosel jsem se tam nahy, ale bohuzel nikdo zrovna nebyl, nebo o nem nevim. Kdyz jsem se vyhonil a oblekl, prijel zrovna nejaky pan, predpokladam, ze za stejnym ucelem. Tak priste se snad s nekym potkam/e :))
Jel jsem okolo a zastavil se tam podivat. Skvely misto na tyhle aktivity. Prosel jsem se tam nahy, ale bohuzel nikdo zrovna nebyl, nebo o nem nevim. Kdyz jsem se vyhonil a oblekl, prijel zrovna nejaky pan, predpokladam, ze za stejnym ucelem. Tak priste se snad s nekym potkam/e :))
kousek od chrudimi rasd se seznámim
Nejede nekdo z vas dnes do Wellness do Certoviny?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
To je pravda ale celkově to tady je amaterech mrtví. Chtěli jsme se poznat stejné páry ale nikdo nic tak občas koukneme na videa nebo foto pro inspiraci ale to je tak vše
Dobrý večer já Žďár nad Sázavou
Ahojdy, je mi 31let. Bydlím cca 10km od Hlinska. Nebráním se novým známostem a přátelství. Někdy se nudím a chtělo by to spestreni. Moc často tu nebyvam,je to tu trochu divné 😁 hezký den vám, jste úžasní. Tomáš
Ahoj ja jsem ze zdaru, 27 let. Rad te poznam
Jsme kousek od Poličky ... ale o hodně starší ...
Ahoj,
najde se hetero pár na pozorování v autě/přírodě?

Já sympaťák na úrovni, budu se těšit :-))
najde se hetero pár na pozorování v autě/přírodě?
Ahoj,
najde se hetero pár na dnešní pozorování v autě/přírodě?

Ahoj,

A kdy by to melo být radi by sme se podívali.☺️
My jsme od Žďáru nad Sázavou, hledáme ideálně pár na dlouhodobé setkávání ve čtyřech. 🙂
škoda že jen pár:-( Jsem také ze ZR
Chystate nieco v blizkej dobe?
Ahoj ja Zdar nad sazavou, rad vas poznam
Ahoj, psal jsem všeobecně že rád poznam lidi z blízkého okolí.

Hlinsko, Žďár nad Sázavou atd.
Kolik nás tu je?Kolik z našeho okolí