Questo post è stato eliminato dall'utente.
Souhlasim, vubec nejde o vrozenou frigiditu, ze ktery uz me manzel taky narknul, ale o to, ze mi to neumi udelat, orgasmus mam jen malokdy a radsi si vyberu zadnej sex nez spatnej sex.. No a jak bych mu to asi tak mohla rict bez toho, abych radila jeho muzskou jesitnost. Delat to kazdy den takhle by me zabilo...
Tak proč sis ho brala?
Jsem 7 let ženatý a celou tu dobu prakticky nesouložíme. Manželka nemá moc zájem, je unavená z práce a ani ju to nebaví. Mohl jsem se snažit jak chtěl. Snad dědičná frigitiva. Ale před svatbou asi po 4 roky jsme souložili normál. Pro mne zbyla onanie a tu si dělám takřka denně, jsem vášnivej honič. A vím jak si to extra zpříjemnit.
To samé mám taky a nechce se mi pořád škemrat a vymýšlet, kdy, jakou polohu, radši si ho vyhoním a je.
skus ju najprv riadne vylizat apotom ak by uz mala dosianut orgazmus jej vsun penis do muslicky.
ja mám rád keď mi vyhoní niekto iný
Aj ja mám rád keď mi ho niekto iný diskr. vyhoní
- Z komentů jasně vyznívá otázka proč si neudělat místnost "change partnerů".
Na chatu je už tolik zbytečných místností že jedna, co by se k něčemu hodila, tam ještě bude mít místo.
Chronické spáče/čky soustředit do jednoho prostoru a ty při chutí třeba do nějakého klubu. Než se popárují a dají si klíč od bytu "spřízněné duše" na svůj kroužek na klíče.
Žijeme jenom jednou a tak kdo chce to svoje ať to má :o))
Na chatu je už tolik zbytečných místností že jedna, co by se k něčemu hodila, tam ještě bude mít místo.
Chronické spáče/čky soustředit do jednoho prostoru a ty při chutí třeba do nějakého klubu. Než se popárují a dají si klíč od bytu "spřízněné duše" na svůj kroužek na klíče.
Žijeme jenom jednou a tak kdo chce to svoje ať to má :o))
Ahoj,partnerka asi těžko bude mít dědičnou frigitivu,pokud vám to dříve několik let fungovalo.Zde na foru si můžeš tak akorát postěžovat,ale nevyřešíš zde nic.
Výstižně napsaný-co dodat-nestěžuj si a konej

Nedostatok sexu
Manžeľka to nechce každý deň.