Kdyby se nebránila, ale žàdnou sem nepotkal ještě.
Já teda určitě kdyby byla pro hned bych ji klidně osukal i autobuse😋😂
Rajcuje to určitě. Mít reálnou možnost něco takového potkat a vidět, pak by mi nedělalo problémy toho využít. Rád bych. Pokud by někdo o něčem takovém věděl, takové info uvítám. Je to hodně vzrušující a lákavé. 
A to je krásné! Ano Karle!
Kdyby mě vyprovokovala klidně ... :)
Jakoby to psal chlap..
I když jsem dá se říct exhibicionistka. Určitě aspoň z části ano.. tohle bych neudělala. Dá se provokovat i jinak.. a my "coury" si vždycky nějaký způsob najdeme.
A navíc chodit v létě bez kalhotek.. neznamená hned vystrčit ji na každého.. a že občas chodím ráda bez spodního prádla.
I když jsem dá se říct exhibicionistka. Určitě aspoň z části ano.. tohle bych neudělala. Dá se provokovat i jinak.. a my "coury" si vždycky nějaký způsob najdeme.
A navíc chodit v létě bez kalhotek.. neznamená hned vystrčit ji na každého.. a že občas chodím ráda bez spodního prádla.
Ano ano kdy kde a manual na krku
Bohužel se mi to ještě nestalo 😒ale rád bych to zažil 🤤😋😋
Rajcujes mě ty kočko.., chceš mě?
Já kdysi dávno přišel na oběd, s deníkem sport pod paží a u dveří z vnitřní části restaurace na terasu jsem si všiml holčiny v krátkých bílých šatech. Zaujal jsem strategicky místo u protějšího stolu a předstíraje četbu jsem šilhal pod sukni. Slečna si toho brzy všimla a záměrně dávala nohy víc od sebe, abych měl lepší výhled na její bílé krajkové kalhotky a nepřestala ani ve chvíli, kdy se ze záchodu vrátil její postarší přítel, kterýmu to evidentně řekla, protože mě od té doby vyzdravoval s takovým významným úsměvem.

Nadržené děvky co provokujou
Holky co ukazuji cecky,pysky atd kdekoli ....