Je to sranda, ale vsimnete si, jak velke procento zenske koupelnove kosmetiky, různé pletove mleka, sampony, spreje na vlasy atd., maji "šukatelny tvar". Staci nasadit kondom, i kvuli pripadnym otřepům na plastech, a zastcit... Dalsi stupen jsou mineral. vody a další tekutiny v PET, pocinaje malymi 200ml. Nez dokazes nasednout na 2l Colu, mas na roky praci s treningem. Hlavne ne sklenene flašky. Nekteri borci zvladaji i nápoje v plechovce, nebo ty PETky spodni (plochou) stranou dovnitř, ale to uz chce hodne treningu.
Chtělo by to komunikovat s ženou...
V každém supermarketu prodávají zeleninu :-) okurky různých velikostí, mrkve, petržel je na roztahování super. Většinou je do špičky a hodně se rozšiřuje. Určitě k tomu kondomy, nějaký lubrikant a tahací kapesníčky :-D. Když vyrazis někam do přírody, tak tohle koupíš snadno cestou a cestou domů zanecháš v nejbližším kontejneru. Mám to doma stejně, ale už jsme se docela posunuli, takže žena o mé hračce a zálibě ví a jednou za čas když má náladu, tak to na mě zkusí jako domina a je to jízda. Já jí to udělám klasicky a ona mě netradičně :-) Většinou o to nežádám a když mám chuť, jedu na výlet a cestou to beru přes obchod :-)
Jistě jako základ anální kolík,ten můžeš mít i doma a pokud ti žena nesahne mezi půlky,tak na něj nepřijde. Kolík jistě doma někde zvládneš uskladnit a případně i více,aby jsi postupne vyměňoval za větší.
Ale nejrozumnější by bylo zkusit informovat ženu o zálibě, a třeba va časem připne I strap on
Ale nejrozumnější by bylo zkusit informovat ženu o zálibě, a třeba va časem připne I strap on

Roztahování
Jak na to?
Když mi poradíš můžeme se domluvit třeba na fotodokumentaci nebo videa... Díky všem a pěkný perverzní den 😂👌🤝