Questo post è stato eliminato dall'utente.
Lízal jsem desítky žen a 95 % se to líbilo. Vrchol byl, když se mě jedna po orgasmu z lízání zeptala kde jsem se to naučil.
To říkaly ty ženské, já to o sobě neprohlašuju....
Až mě to vzrušilo.miluji to když mě chlap líže
Kdo nelíže, patří za mříže!!!
Tady jsem na lízání ještě žádnou nenašel
mohu poprosit (klidně i do zprávy) nějaký zjednodušený návod, co dělat, a co naopak nedělat? Abych věděl, jestli se řadím mezi to málo, které to umí, nebo jsem ve většině, která to neumí? :)
No za svuj zivot jsem mel cca 20 sexualnich partnerek a jestli jsem neco vypozoroval, tak vetsina zen si v sexu neumi moc rict, co chteji. Nektere to vlastne ani nevedi. Predpokladam, ze to bude platit i u muzu, ale u zen hadam vic. Bud jsou malo sebejiste nebo ocekavaji, ze na to ten chlap prijde nebo jim to prijde trapne nebo se neumi dostatecne uvolnit... Stejnou zkusenost mam i v tom, ze jim naopak reknu, co chci ja. Treba u toho oralniho sexu a ony to nedokazi dodrzet dele jak 30sec a opravdu nemyslim hluboky oral. Zensky jsou uplne stejne marny technicky k muzum jako muzi k zenam. Vyhoda muzu je, ze potrebujem(aspon většina) daleko mene k dosazeni vrcholu.
Je potreba vice komunikovat a mene predpokladat a domnivat se. Furt o tom clovek cte, furt to vsude slysi, ale realne k tomu nedochazi. A naopak s trvalym partnerem je to pro vetsinu lidi slozitejsi nez s nahodnym. Tvrdime, ze nemame predsudky, ale mame je vsichni a v sexu to plati dvojnasob.
Ona veta milacku, co bys chtel? Chtel bych, abys mi lizala zadek a honila mi ho. Zkonci casteji opovrzenim nez kdyztak jen nejakym kompromisem, pokud to jedna strana nechce. Tolik chlapu treba nikdy neprizna, ze maji gay sklony, protože by tim klidne zpusobili rozvod. Obracene to bude tez, ale chlapi jsou prece jen v tomhle otevrenejsi vuci zenam, nez zeny vuci muzum.
Je potreba vice komunikovat a mene predpokladat a domnivat se. Furt o tom clovek cte, furt to vsude slysi, ale realne k tomu nedochazi. A naopak s trvalym partnerem je to pro vetsinu lidi slozitejsi nez s nahodnym. Tvrdime, ze nemame predsudky, ale mame je vsichni a v sexu to plati dvojnasob.
Ona veta milacku, co bys chtel? Chtel bych, abys mi lizala zadek a honila mi ho. Zkonci casteji opovrzenim nez kdyztak jen nejakym kompromisem, pokud to jedna strana nechce. Tolik chlapu treba nikdy neprizna, ze maji gay sklony, protože by tim klidne zpusobili rozvod. Obracene to bude tez, ale chlapi jsou prece jen v tomhle otevrenejsi vuci zenam, nez zeny vuci muzum.
Ja lizu dlouho i do hloubky, ale udělá se lizanim postevacku. Až do vystriku. Nemusis házet všechny do jednoho pytle, jen proto, že jsi měla troubu, který to nedělal.
Špatnou technikou by se do orgasmu dostala těžko. Obzvlášť, když v orgasmu stříká... udělá se mi na postevacku silněji, než při sukani. Zdar.
No já nevím,ale většina žen co jsem měl lízání mělo rádo, samozřejmě se najdou i takové, které ne,ale já je nenutím... najdu si jinou, která to má ráda.

Lízání pro ženy
Úvaha
A přitom jsou tu kluci, kteří tak rádi lízají a užívají si, když můžou takto ženu dovést na vrchol! :) Je to totiž úžasný a hodně intimní pocit dolízat ženu k orgasmu.
Lízal bych prostě :) Jak to máte vy?