Mal som dávnejšie BI trojku....ale nebola plánovaná ..bol som v jeho žene v klasike na misionára a ona ma držala za zadok....v jednom momente ale roztiahla polky a ja som cítil ako na konečník pritlaca žaluď....bolo to super dlho som nevydržal a striekal som do nej...on sa urobil do mňa a ona ešte jeho semeno písala ako so mňa išlo von.od vtedy mám raz do análu aspoň umelého
(edited)
Ja som mal trojku s jedným párom, ale on bol tvrdý hetero. Kúsok to bolo také blbe sa vzájomne "obchádzať", pozor nedotknúť sa ma a podobne. Asi je dobrá aspoň určitá tolerancia toho istého pohlavia. Na budúce by som volil pár, kde on je BI, ale nie priamo s tým zámerom.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Môžem len doporučiť. Mal som Bi trojku a bolo super....uzil som si ked ma obaja fajcili a samozrejme mal som možnosť fajčiť nadpriemernu výbavu takže parada:))
...mal som trojku s hetero párom, kde muž bol iba divák/kameraman:) a následne bol ten druhý ktorý striekal. Uvedomil som si pri tom, že ma vzrušuje aj predstava kde by som so ženou uspokojoval orálne aj jej muža. Prípadne opačná kombinácia, kde by pár orálne uspokojoval mňa. Zvláštne je, že takéto túžby so samotným mužom ale nemám. Len pri tej trojke. Ale zatiaľ je to len predstava v hlave:)
Ja hľadám dvoch chlapov na realnu
Bi 3jku
Bi 3jku
kde si nasiel ten par... ja ja hladam taky par z vychodu...a velmi tazke najst niekoho..

bi trojka
aké je mať bi trojku podeľte sa o zážitky a p