Heh… Zajímavé, leč asi už mrtvé téma. Každopádně moje žena to má třeba tak, že tzv. gangbang jí fakt rajcuje, obzvlášť když se sejde parta obdařených sympaťáků, kteří jí fakt důkladně rozmrdají všechny díry, přičemž do kundy si nechá dát i dva naráz. Bohužel, nechce to praktikovat při mé přítomnosti, prý že by se přede mnou nemohla uvolnit atd. Což asi i chápu, ale chtěl bych to vidět. :-D Každopádně, zasunout do ní, byť třeba i druhý den po akci, to je masakr. :-D
Ahoj, já sex s více muži miluju, můj rekord byl s 12 ale to byla taková nic moc akce. Ideál je 4-6. Miluju ty ptaky kolem sebe, jak nadrženě stojí a čekají až na ně dojde řada. Já musím mít vždy aspon jednoho v puse, to mě pořádně bere a pak at mě pěkně šukaj, hlavně když jsou šikovný, a nejsou hned hotový....
Mě ano, za předpokladu že budou všichni mladí do 25 let,štíhlý s pěkným bříškem a s pěkným zcela vyholeným penisem který má minimálně 17.cm.Takovych kluků může být několik a můžou se na mě střídat.
A proč?Protože jsou hezčí,mladí, voňavý a jejich telička jsou k sežrání.
O tlusté, příliš svalnaté,chlupaté, s pupkem a malým penisem,o takové nestojím.
A proč?Protože jsou hezčí,mladí, voňavý a jejich telička jsou k sežrání.
O tlusté, příliš svalnaté,chlupaté, s pupkem a malým penisem,o takové nestojím.
...škoda, že v tejto rubrike a téme sa v súčasnosti už málo vyjadruje... je to veľmi zaujímavá téma a som si istý, že by si ľudia o tomto mali vymieňať názory a skúsenosti...Mne osobne sa táto téma veľmi páči a skutočne rád by som o tomto s kýmkoľvek pokecal... a možno si tu splníme niektoré sny... 😉😉😉
Hladam starsiu na zaucenie ..... sympaticku co ma rada
Jsme sehraná parta inteligentních mužů z Prahy. Máme bohaté zkušenosti s organizací akcí určených především pro ženy a páry, které vyhledávají menší či větší převahu mužů – gangbang. Naše parta čítá 2-10 mužů a je pouze na přání ženy, kolik by nás na akci mělo být. Počet mužů i průběh akce je vždy o domluvě a my jsme schopni se přizpůsobit. Setkáváme se v různých prostorách - hotel, pronajatý apartmán či bdsm studio. Vždy platí, že je vše hygienické a sex probíhá pouze s kondomem.
. V případě zájmu nám napište a my s vámi ideálně telefonicky rádi probereme více detailů. Standardně pořádáme akce pouze v Praze, ale ve výjimečných případech, pokud se poznáme, můžeme i někam dojet.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Súkromne je to velmi ťažké, priam nemožné nájsť partiu zrelých, vyrovnaných mužov, ktorí vedia o čom to je. Preto navštevujeme radšej Pražské kluby, kde sa opakovane organizujú gb akcie a kde si manželka vždy dobre užije. Tí, ktorí chodia do Sabinovky, alebo Bunkru vedia o čom píšem. Bohužial je to tak, že za dobrým sexom a skvelými zážitkami sa musí cestovať.
Gb akce dlěáme strašně dloho, letos bychom chtěli zrealizovat gang bang dovolenou na týden v Chorvatsku. Naše předstva 10 mužů +my Takže žena s 11 muži. Najmuli bychom vilu třeba u moře nebo i dál od moře hlavně se soukromím na sex i venku a muži by mohli omrdávat hromadně ženu bez omezení. Společná navštěva pláže i připadny sex na ni. Jak to bude někde na Istijí, tak navštěva swingers pláže Punta Križa ,také bude určitě vitáná. Před akci by jsme si muže otestovali Hiv testem. Abychom měli jistotu. Termín posledný týden v srpnu, nebo 1 týden v záři. Bereme muže ve věku 34-52 roků. Sympatie aspoň částečné musi být. Hledáme reálné přiznivce gang bang akci. Ne noniče. Nežli však někam pojedeme. Požadujeme nějaké civilní foto, potom nezavazné setkaní. Dále uděláme víkendovou gang bang akci na chatě nebo chalupě se všemi muži ktere vybereme. Na místě se určitě seznamovat nechcme.
Žena chce více můžu ale postupně
No a né každý pár to ustojí . Stalo se, že jí začal nadávat do kurev a tak a psychicky to neunesl.Takže tak.,
Ahoj
občas děláme v Ostravě takové akce a zorganizovat takovou akci aby všechno dopadlo je hodně náročné. Jednak se sejít a potom aby byli všichni spokojení.
občas děláme v Ostravě takové akce a zorganizovat takovou akci aby všechno dopadlo je hodně náročné. Jednak se sejít a potom aby byli všichni spokojení.
napad je to krasny no realita je ina ani jedna normalna zena dotoho nepojde vsak choroba si ta najde a kondom pouzivaju len kurvy to nepotrebujeme
Tři zásadní problémy v této oblasti. 1) většina pánů co nabízí své partnerky,se za cuckoldy, nebo kandaulisty jen vydává, ve skutečnosti, v praxi to neustojí. 2) pokud už se najdou vhodní partneři, bývají zpravidla na druhém konci republiky. 3) mnohokrát partnerky ani netuší, že jsou nabízený a mnohdy je to pro ně překvapení, nebo k tomu jsou partnery nuceny.
To máš pravdu . chceme oba jako par ale kde sehnat par můžu ochotnejch dorazit na real ..pak jen řeči a skutek utek
moje rada suka s cizima chlapama,ma sen,ze ji prodam,jako kurvicku.zkusenosti,s vice muzi,uz ma.hledame 2_3 kamarady,kteri si budou sukat.zazemi mame.taky ji bere predstava,ze sedime nekde v restauraci,odejde na wc,kde zustane a kdo pujde okolo,muze ji osukat....nevite nekdo,kde to zrealizovat?ciste wc a nejlepe,kdo by znal majitele,nebo kde by se to dalo domluvit?piste do vzkazu
Ahoj
občas míváme akce v centru Ostravy mrkni na nick gnbng. Pokud by jste chtěli dojet tak se ozvi.
občas míváme akce v centru Ostravy mrkni na nick gnbng. Pokud by jste chtěli dojet tak se ozvi.
hladam pre ženu partiu(5a viacej) mužov ..ked tu taka partia je tak nech sa ozve..len važne..dovolene všetko podla chuti
Môj manžel by chcel vyskúšatˇ sex v trojke ja a dvaja muži,ale ja mám s toho zlý pocit a bojím sa toho.Prosila by som radu od ženy,ktorá s tým ma už nejaké skúsenosti.
Ahoj.Dôležité je,či to aspoň trochu láka aj Teba.Ak áno,tak potom neváhaj,ale vyber si z ponúk Ty sama,lebo Ty nastavíš svoju kundičku,či íný otvor Tvojho mimochodom súdiac podľa fotiek vzrušujúceho tela.Ak sa to uskutoční,tak pridajte do svojho profilu nejaké foto,prípadne napíš,ako sa Ti to páčilo,prípadne prečo nepáčilo.Tak držím palce pri výbere a nech je to pre všetkých troch pekné a vzrušujúce.Peter
ahoj ak ma niekto zaujem pozvat 27r chalana sportovej postavy ksebe na milovanie v 3-4rici tak dajte vediet!
Rád by som uvítal priatelstvo s manželským párom ,kde žena túži mať sex s viacerymi muži.Som zdravý diskretny muž 56/178/94. Mali by ste byť s okolia ZH,BB,BR,LM
Ahojte všetci. Čítam, slintám a ticho závidím. Prajem všetkým veľa šťastia a zábavy.
Ahojte! Neviem, co sa tu deje, ale uz dlhsiu dobu sa nam nedari najst si aspon dvoch-troch chlapov na dobre, kvalitne spolocne sulozenie! To sa uz nenajdu na tomto svete chlapi, ktori maju v sebe odvahu a odhodlali by sa konecne na dobry grupak?! V ziadnom pripade nehladame vas, ktori si chcete iba dopisovat, vypytovat sa, prosit o fotky, atd. Smrtelne vazne hladame vas, ktori to myslite uplne vazne a bez akychkolvek okolkov by ste boli ochotni k nam prist!!! Nehladame ziadnych Alain Delonov, ale sympatickych, diskretnych chlapov, ktorych zdravotny stav je 100%ny, velkou vyhodou je vacsie M, ale nie je to vyslovene podmienka a hlavne by ste mali mat velku vydrz.Mohli by ste byt z Nitrianskeho kraja, ale ked nie ste, tak ratajte s tym, ze pricestovat musite vy k nam! Tesime sa na vas!
ahojte sme manželia zo senice a manželka to ma tak rada:) takže ak ste z okolia dajde vedet možme dat stretko.čim viac vas je tým lepšie...
láká
nas zazitok bol super, konecne, po dlhom hladani. Dame si to znovu a urcite skusime aj pridat napr 3+1.
a opat dalsi...tento krat este pikantnejsi...zacina sa nam to coraz viac pacit, skoda len ze tak dlho trva najst niekoho rozumneho a prijemneho. keby to bolo lahsie tak by sme aj pocet zvysili aspon na 3-4M na 1Z. ani silvester by nebol taky zly :)
ahoj ono to je hrozne tezke,ma take shanime nekolik muzu na moji manzelku,ale najit je.Uz jsme zkouseli 2+moje manzelka,ja jsem jen jako divak a moc jsme si to uzily,ale nejakou bandu chlapu dat dohromady na urcity termin je hrozne tezke.
Pokud o nekom vite,prosim at se nam ozvou.Urcite se domluvime,jsme z Plzne a nick je Agalychnis.
Diky moc za pripadnou pomoc
Pokud o nekom vite,prosim at se nam ozvou.Urcite se domluvime,jsme z Plzne a nick je Agalychnis.
Diky moc za pripadnou pomoc
Musime naprosto souhlasit. Více roku sháníme skupinku mužů, kteří třeba chystají nějakou pánskou jízdu či podobnou akci jestli by si to nechtěli oživit sexem s 1 ženou. Jak už někoho najdem , že to vypadá na dobrou akci , tak,nkonec jsou to jen keci většinou to neskončí u reálně akce. Prostě najedou ten zájem opadně a nebo je to jen jednotlivec , který píše kolik jich je a jsou nadšení a podobně. Jen sami honiči. Jak si akci organizujem sami a shaníme jednotlivce, tak i akce vyjdou částěčně, protože většinou přijde, tak poloviná mužů, které pozveme a vybereme.Jak muži píši jako, patra jsou to jen jednotlivci,kteří se asi chtěji utvrdit v tom jestli to někdo z párů vůbec myslí reálně. To ja vše. Pozváni na různé gang bang akce kde nám to někdo zorganizuje pro nás a vybere si za to svoji provizi na takové kašleme, nebo akce na tak 2-3h to také, to je o ničem. Máme rádi akce na celý den nebo s noclehem. Najdeli se oprvdu nějaké reálná skupinka mužů na Moravě která zase nebudem mít extremní požadavky (uvažeme ji na postel a budme s si dělat co chceme, nebo vstřikame ji všichni do kundy, nebo do pusy a ona to bude vše polykat, sex s muži kteří nemaji testy a které neznáme, takže nevíme pořádně co jsou zač to asi ne, jen s ochranou, muži mají mylnou představu a pletou si to s akci pro peníze!)rádi poznáme a na akci přijdeme. Muže vás být ideálně 6-10 mužů ve věku 28-46 roků!
byl jsem na akci s vama a mužu vaše slova jen potvrdit. mělo přijet 10 mužů a bylo jich fakt polovina, která dorazila.... no jsou i slibotechny ....
je to vzrusujuce vidiet muza ako to strieka zene do ust zazil som to ked sme trtkali jednu prostitutku vyskusajte
odkedy som spoznala , aký je úžasný sex s viac mužmi naraz, tak mi to už ináč ani nechutí...
ja som to spoznal iba raz ale bolo to take vzrusujuce ze na to spominam stale kamarat ju trtkal od zadu a ja som jej naplnil usta horucim semenom skoda ze sa to nestava castejsie.
Jsou tu nějací muži z Ostravska, kteří mě najednou pořádně udělají?
znám tady hodně krásných lokalit např GPS souřadnice - Loc: 49°40'12.577"N, 17°8'14.596"E, nebo Loc: 49°37'21.324"N, 17°13'34.307"E, pouze podmínka, že až tam budete, tak mi dátě info. Rád bych se mrknul Ahoj Standa
Ahoj, jsme dva starší muži z Prahy a hledáme kočičku na sex ve třech, vyzkoušej nás
Dovre
Dovre
preco sa tu nedaju najst muzi zo slovenska na trojku?mam to velmi rada
Protože jsi na amatérech a chceš za to peníze.Profi si umíme koupit bez těchto stránek.
si chudak co len uraza,je nam ta luto
Nikoho neurážím.Jen když se už domluvíme na schůzce - konkrétně,vyměníme si tel čísla atd.Tak z Vás najednou vypadne,že chcete za návštěvu 35 EUR.Tak jen píšu,že jste profi nic víc -já hledám amatéry ,lidi které to baví,líbí se jim to atd.Koupit si hraný sex - to umí každý,ale najít spřízněné lidi to bývá problém.Takže kdybych Vás našel v rubrice pár NABÍZÍ služby.Tak by to bylo z mého pohledu vpořádku a já nepsal tady takové litanie. Jinak přeju štěstí a hodně klientů,zase nejste tak drazí,takže to asi půjde.
ked uz sme pritom ,tak si si pytal preplatit cestu k nam ,lebo je to pre teba daleko,my o takeho zobraka co nema ani na cestu nemame zaujem,myslis si ze ked ti stoji ta zizalka medzi nohami tak budem cela hotova,strasne mate vsetci chut na trojku ale ked vam napiseme ze mate zaplatit hotel a posedenie,tak zrazu zacnete vykrucat a vymyslat rozne dovody ako sa to neda,myslite si ze len pridete do nas uzijete si a este sa najete napijete prenocujete vsetko na nase utraty.ked povieme ze stretko u vas tak zrazu sa neda,my hladame seriozneho muza ktory vie co sa patri
Tak ještě jedna reakce. Cestu jsem proplatit nechtěl,psal jsem jasně,že jezdím na služebky a Ty proplácí někdo jiný. Žížalka -asi ano,ale alespoň mám nějaký foto v profilu ve Vašem žádné není :-))). A co se týká peněz - v Žilině spím na hotelu který stojí daleko víc než jste chtěli Vy,nebyl problém kdyby jste navrhli,že přijedete vzít apartmán.Ale Vaše nabídka byla -potřebuješ auto ať se k nám dostaneš,za návštěvu chvi 35EUR a můžu od 21 do 24 hod.Nebudeme už to hrotit,prostě to nevyšlo Ahoj
tak koli comu sa tu vyplakavas na celu republiku,si chudak, dufam ze si aj ostatne pary o tebe urobia usudok a rozmyslia si ci vobec maju odpovedat ked ich oslovis a potom poobsieras na fore
Nepotřebuju se vyplakat.Jen ať jsou připravení ostatní,když je oslovíte že je to za prachy- na amatérech.Chtěl jsem to ukočit smírem,ale ani to Vám nejde.Pokud potřebujete peníze dej číslo konta rád na charitu přispěju,ale šukat chci pro radost.
si debil ku ktoremu sa nemienime viac vyjadrovat,neotravuj stale dookola,places ako by si mal nieco dat prekrucas fakty ked sme sa dohodli na darceku alebo hoteli a urobil si z nas bordel kde to je podla teba za prachy,teraz sa tu hras na bohateho machra,nikoho s tym neohuris, pary dajte si na takeho cloveka pozor urobi vam sprostu reklamu
Já už jsem to chtěl ve smíru opustit,ale s urážkama jste si začali Vy - čtěte v historii. Jen mi vadí překrucování toho co píšete.Takže ještě jednou. Hodně štěstí a ahoj.
P.S. Nejsem ani debil,ani bohatý,ale ani padlý na hlavu :-)))
P.S. Nejsem ani debil,ani bohatý,ale ani padlý na hlavu :-)))
sex s viacerimi muzmi je fantasticky, zena je rozmazlovana s kazdej strany.
kdo poradí jak uskutečnit setkání 1 muže a manželka,jak navodit k tomu atmosféru, moc ji to láká ale nemá odvahu.
No jestli ti můžu poradit, tak pozvi domů toho, koho chceš vrhnou manželce do postele, představ ho jako klasického maséra a to další už nech na něm. Je to ověřené a funguje to.
No tak já bych to velice ráda zkusial,hodně mě to láká,ale tím,že jsem hodně silná tak asi nikdy neseženu ty chlapy co by do toho šli :))))
reaguji na tvůj příspěvek, jo já bych do toh šel . jsme symp kluk z Brna 41/178/98/19/5 . ozvi se líbí s emi zralé a smyslné ženy krev a mlíko .. pa
Ahoj,rád bych se přidal k páru, kde žena touží po větším počtu mužu...najde se taková žena,nebo se tu o tom jen píše? ...foto v profilu...
Pro natvrdlé pány-v sekci fórum se diskutuje,v sekci seznamka se seznamuje(okno vlevo vedle fóra) Pak se nemusíte divit,že vám nikdo neodpoví.
nejakje sympatickej par ci zeny co hledaj kluka do 3 foto poslu napiste
hladam manzelsky alebo milenecky parik na pridanie k nim som hetero sportovec a rad by som nasiel nejaky parik aj starsi mam so starsimi zenami skusenosti najradsej z okolia trnavy a hlohovca
Máme s manželkou rod.přítele už osum let. Pravidelně dvakrát měsíčně s manž.souloží ma celkem dobrý nástroj 20/5,5 a dlouhou výdrž takže je žena dokonale uspokojená. Asi před měsícem jsme k této akci přizvali ještě jednoho muže se kterým jsme se seznamili na zájezdu. Ženě se líbil a tak po delším nalehání souhlasila že s ním bude také souložit.Na svého milence je zvykla,když se akce po nějake době rozjela manž. začalá souložit se svým milencem druhý muž se šel osprchovat a po návratu začal ženě laskat prsa ona ho rukou uchopila za jeho ud který začal rychle nabývat na oběmu a délce. Když ho po chvilce začal ženě strkat do kundičky tak měla široce otevřené oči a vydavala hlasite zvuky,měl jsem obavu že ji kundička praskne.Po chvilce ho do ní narval celého chvilku v ní nehybně počkal a pak začal přirážet my jsme ji s přitelem drželi každý za jednu nohu.Žena skučela reskoší asi po 20 min. jsme se začálí střídat. No musím řict že to byla krásná podivana a manželka si tento den pořádně užila. Už teď planujeme další akci. Ještě musím napsat míry nového známého 23/7 takže macek
To vaší ženě závidím musela si to luxusně užívat
kecy takovy pera velky a hned dve tak to ti neverim
Tak že nejsou takoví 23/6 to se hoši mýlíte, já sehnal pro tu svoji takového muže, ale neřekl jsem jí o tom, že ho má takového, ale už když se svlékl, tak bylo poznat, až ztopoří, že to bude kláda. Manželka ho měla v puse, ale po chvíli už jí tam nevešel, tak musela olizovat jen žalud, ale jak se mu pořádně postavil, začala mít obavu, že jí roztrhne, i já jsem začal mít strach, ale chlap měl s tím asi zkušenosti, že je potřeba pomalounku a tak asi po 15ti minutách pomalého zasouvání do její kundičky se to povedlo, ale to ještě nemohl souložit, aby jí to nebolelo, ale po chvíli rozjel jízdu, na kterou manželka dodnes vzpomíná. Za ten večer měla 6 orgasmů, ale jak "vyšitých", po každém se třepala ještě dobrých 5 minut, než se zklidnila. - Takže jsou muži s kládou...
Pěkně si to užila.....pokračovali jste někdy ve stejném složení?
Tak takového macka bych chtěl také ve své ženě vidět ??? ale kde ho vzít
domluvili jsme se s tebou a ještě jedním klukem, že se spolu setkáme v jednom baru. Posedíme a potom se uvidí..jste tam oba dva..a Verunce se líbíte...má na sobě přiléhavé džíny a nějaké tričko s pěkným výstřihem...moc ji to sluší...dávete si pusinku a ona si sedá mezi vás..chvilku sedíte a jen tak popíjíte...verunka se chce líbat..mrknete po mě..a já souhlasím...začne te ji líbat...nejdřív jeden a potom i ten druhý...ona toho využije a rovnou vám šáhne mezi nohy...a registruje pohyb...jak se vám začínají napínat kalhoty..což ji dělá moc dobře...vy jí to oplácíte a hladíte jí po stehýnkách a občas zajedete i mezi ně a na zadeček...úplně vrní....ona vám rozepíná pod stolem kalhoty..a vjíždí pod ně...hladí vás přes trenky..a zajede i pod ně...palceme vám jezdí přes žaludy a rozstírá vám první kapičky lásky...
tak co vy nato...komu se tohle líbí...mně..strašně....) pokud bude mít někdo zájem si trošíčku pokecat na tohle téma, budu rád :)) luky78@seznam.cz
tak co vy nato...komu se tohle líbí...mně..strašně....) pokud bude mít někdo zájem si trošíčku pokecat na tohle téma, budu rád :)) luky78@seznam.cz
ahoj, najdem tu zenu zo slovenska ktora by to rada vyskusala? vsetko zorganizujem podla jej poziadaviek. napis ak existujes
Už dlouho hledám podobný pár,protože tahle kombinace je vzrušující..Všichni si stěžujete,že muži jsou kecálci.Blbost!!!Jen když nejsme teď hned k dispozici...tak jsme na odstřel:))))))
Pár z jižních čech (kolem 30) hledá kluka přiměřeného věku.
Ahoj jakého kluka hledate můžu vam nak pomoc nebo posloužit foto pak zpravou
ahoj odkud jste?můžeme se sejít a něco domluvit.
Čas od času podniknem akci kdy pár neznámých chlapů šoustá moji přítelkyni.Jí se to moc líbí a mě vzrušuje se na to dívat takže můj příspěvek je ANO ZKUSTE TO.
Souhlasím, taky občas něco podobného zažijeme a je to moc vzrušující, sledovat vlastní manželku, jak jí ojede 5-6 mužú. Ale hlavně jak při má tom jeden orgazmus za druhým. Jen je moc komplikované najít vhodné partnery, kteří mají fantazii, zkušenosti a taky úuroveň. Nám se totiž líbí kombinace, když předtím a potom se muži k ženě chovají jako k dámě a při tom jako k šlapce.
Ahojky máme stejné představy a touhy jako vy takže pokud budete mít zájem rádi vás poznáme a pomůžeme s realizací
Jsem kandaulista,pohled na maželku s jiným mě hodně rajcuje a manželka toho zase ráda využije,ale je dost velký problém sehnat simpatáka do trojky,který nechce pouze naše další fota a stále dokola si psát o tom cose nám líbí.Jde nám především o nezávazné setkání,které může příjemně skončit,ale tomu se spousta mužů po dlouhém dopisování vyhne.
Ahoj já pohledný sympaťák 38/180/85m18 rád pozvu pohledný pár do soukromé sauny a vířivky na příjemný relax a pokud přeskočí jiskra vzájemně mohli si užít příjemné chvíle plné nehy,vášně a bouřlivé orgasmy.Rád se stanu se vaším rodinným přítelem,bez narušení vašeho soukromí.Napište vyměníme foto a dohodneme.Jen opravdu pár,který to myslí vážně.V neděli 5.11. jedu do wellness centra Babylon v Liberci.Není to vstup do aquaparku,ale wellness přímo.Budu tam od 18hod do 21hod. na 100% tak dorazte.Na pravém rameni tetování.
J sme pár, který taky prktikuje sex vr více lidech, manžel je také kandaulista a mos ho vzrušuje pohled na soulužící manželku s jiným muřem. Je pravda, že jsme zatím praktikovali jen ve třech, ale pokud to má úroveň a chuť, je to božské. Fandím všem kandaulistům!
Ahoj a odkud jste rád bych se sešel ale samozřejmně záleží na tom odkud jste aby to vyhovovalo nám všem.Jsem zastáncem radši se nezávazně sejít u kávy než si měsíce psát a schůzka ukáže.
Co je perverze? Úchylka nebo obohacení při milování? Co vy na to ženy?
no kdyby náhodou nějaká žena chtěla zkusit se 3-4 ,tak se hlásíme . víc přes můj nick
No kdyby někdo hledal muže, tak se může ozvat.
zatím mám zkušenosti pouze s dvěma muži najednou,ale takový tři-pět a ještě s pořádnejma kládama to bych si dala říct!!!Ale kde vzít takovou partičku na gang-bang.Já jsem totiž hrozná nymfomanka a jeden ocas mi absolutně nestačí-to je tak na rozdráždění!!!Jo šla bych do toho hned a bez váhání!
Už jsi je našla? Protože to je doopravdy super kombinace. Někdy už ani nemúžu, když jich je moc. Pak jsem ještě mezi nohama ubolená několik dnú a je to hrozně rajcovní pocit. Pa C.
Měl jsem možnost praktikovat to pět let po sobě téměř víkend co víkend. Jezdili jsme za kámošem do Harrachova a tam jsme si užívali. Také domů docházel pravidelně soused. Je to bomba.
Ahojky scháním ženu na jednu noc chcem s přítelem vyskouset trojiku s ženou chtěla jsem se zeptat odkud jste dekuji
a která by to chtěla tedaskusit??Ja bych chtěl moc.
Takový sex upřednostňujem. Máme, rádi, když jsou aspoň 3 muži. Samožřejmě jak se to sejde i ve více tak 5+1. Také super. Láká nás i 1+10 jednou si to probnou jaké to bude. S muži bývá dost i problém je hodně pisalku.Jinak stále hledáme i víc muži na pravidelná setkáni 1+5 tak 1-2 do měsíce.Jsme z Opavy a máme zájem o muž ve věku 29-40 roků. Jinaj je to skvělá zábava.Kdo si to nevzkoušel, tak si myslím o hodně přišel i když každému se to nemusí zrovna líbit.
Nám se to líbí oběma. Manželka chce tak maximálně tři, já ji navrhuji 5. Jednou jsme to domluvili, ale ale ani jeden pán bohužel nepřijel.
Máme úplně stejnou zkušenost. Domluvili jsme s pěti, ale nai jeden nepřijel. A to měl být dárek k narozeninám manželky.
Ahoj odkud jste?Tak ohle bych si ujit nenechal
ahoj, moje holka se ráda miluje s více chlapama, ale je to tak, že nás je tal sedm a dvě nebo tři holky. Tři v sobě má prostě ráda a já jí to nechci odepřít...
My dáváme přednost sexu kde je víc mužů 4-10 mužů .Žena si hodně užije. Je to naprosto jiný sex nežli 1+1, nebo 1+2. Takto se bavíme 11 roků a stále nás to baví. Jen kdby všichni muži co projevuji zájem nakonec přišli na akci. Vždy tak 1/3 mužů nepřijede.Kdo z mužů ve věku 28-45 roků by měl vážny zájem se i, prvidělně scházet na mrdaci akce pište. Sympatie určitě však rozhodují!
Dobrý den,
docela chápu některé pisálky, že nedorazí. Je to o nedůvěře, strachu trémě apd. Jsme jenom lidé. Máte-li zájem, zkuste napsat podrobnosti a uvidíme. 175/88/36r Celá ČR
docela chápu některé pisálky, že nedorazí. Je to o nedůvěře, strachu trémě apd. Jsme jenom lidé. Máte-li zájem, zkuste napsat podrobnosti a uvidíme. 175/88/36r Celá ČR
určitě vzrušuje.Těžko ovšem realizovatelné, snad jen na swingers party a to ne pokaždé,jelikož tam chlapi musí chodit v páru,takže jich takový převis není :-))Konkrétně já bych je při takové příležitosti určitě od sebe neodháněla.Myslím , že tam to nějak i vyplyne ze situace je to přirozenější,než se složitě domlouvat po celé republice.( 2 si to rozmyslí,1 onemocní manželka a je po akci)
Pro PearlBody. Blbost. Mohu ze skušenosti potvrdit, že když si pár vytvoří stálého rodiného přítele, lze to domluvit natvrdo. Jezdil jsem takto s manželkou šest let do Krkonoš ke kamarádovi na chalupu a bylo to super. A ty se také zviditelni. Je zajímavé, že nejvíce zde mají zájem ženy co se bojí ukázat.
je to mým snem, ale kde mám najít ty správné muže? Všichni se "chvástají", ale skutek, utekl. Bojí se ...
No stačí rict a domluvime něco z klukama by sme si tě dali
a odkud jsi, šel bych do toho, když nás bude víc, bát se snad nebudu:-D
Další... Zadeček, tak se zviditelni a budeš to odhánět od ložnice!
a čo to bráni to skusiť? Z kade si?
Ahojky, jo jo je to moc pěkný když máš dva chlapy pro sebe. Zbožňuju to.
Ano, manželka si to také pochvaluje, když se přidá i náš kamarád. Nejraději má oba dva najednou do kundičky. Někdy ale taky jednoho tam a druhého do zadečku. I pro nás je to super. Ale ze všeho nejlepší je ten začátek, když ji hladíme různě po těle a pomaloučku svlékáme. Už při tom je mezi nohama tak mokrá, až to teče po stehnech.
neco takovehoto je muj sen, jen neni s kym realizovat.. :) ale at vam to klape :)
pokud hledáě dalšího muže na gang-bang tak se mnou počítej.
a máš nějaké jsi moc nádherná taky bych si dal říct
:o)
To je jasný že mám, manžela a jeho kámoše :o) díky za nabídku
To je jasný že mám, manžela a jeho kámoše :o) díky za nabídku
tak to je škoda
Ahojky,mojí partnerku to moc láká a má to už i vyzkoušené a je to bezva.A mužu sám říct,že je to pěkné pozorovat svoji polovičku,jak souloží s jiným...A přitom jí mohu lízat a hrát si s ní...Né je to hezké,jen se musí najít ten správný partner do trojky a to je trocchu problém...
ahojky, závidím.Taky to chci zkusit.Dokonce si jsem jistá, že mého partnera by to vzrušovalo, kdyby mě viděl s více muži najednou.Umím si představit jednoho v puse,jednoho v kundičce, jednoho v zadečku,a pak mám dvě ruce. To by bylo.Vau.
Tak to bych chtěl taky,rád se přidám.
souhlasím....taky jsem se rád podíval jak honila kámoše.
Ahoj ještě hledáte muže do trojky?Jsem ženatý 44/174/74 čistotný,zdravý a diskrétní
Tak to bych chtěla zažít, tři muže, do každé dírky jednoho a po vystříkání mušličky výměna a bude stříkat druhý, třetí a dokola od začátku. Je to můj sen, to je už sna perverze.
neni jen cista krasna nenasytnost
ja bych mel zajem byt jeden s tech co by rad tvou partnerku.fota mam na seznam.cz
ahoj hledame muže už dlouho do trojky my 25 29
Když pročítám toto fórum, často se zmiňuje že je problém sehnat nějaké partnery do těchto aktivit. Vcelku to nechápu, je přeci spousta mužů (přiznám se i mě to láká) kteří mají zájem. Když jich je tolik, přeci nemůže být prolém si někoho vybrat. Tak by mě zajímalo, v čem Ti muži nevyhovují (jelikož když jsem nějakou nabídku poslal, většinou se mě nikdo ani neozval - tak opravdu nevím kde ten problém je). Mě se spíše zdá, že to zabalí spíše ten pár, protože jinak v tom množství, si myslím, by si musel vybrat.
k.mi@centrum.cz
k.mi@centrum.cz
my jsme trochu pozadu, my hledáme toho třetího. Jenže kde ho na severu najít ?
Prokismet. Tak založte galerii aby také ti hladovci nadržení věděli do čeho jdou. :)))
no , já jsem taky ze severu a taky nemůžu najít , pokud máte zájem , nechte vzkaz , rád vás poznám ...
tak to ti moc a moc závidím. Mě to taky láká, ale partnerka nechce.
My sice jen ve virtuální poloze ale musí to být krásné.Jen jsme na to přišli trochu pozdě,no prostě senioři.Tak držíme palečka všem co už vyzkoušeli.K+Z
Pokud uvažujete ve virtuální poloze , pak jste na dobré cestě k .... reálu . A nezapomeňte - NIKDY není pozdě . Mimochodem , pokud by jste se rozhodli , dejte vědět ....
partnerku to láká - ale se dvěma. Víc zatím ne. Bylo by příjemné, kdyby taková situace sama vyplynula a nemusela se plánovat - ale to je utopie
Myslím že to není utopie.... Hezký den

žena s více muži