Většinou to, aby byl aktivní a prýštěla z něj lehká dominance a chtíč :)) Většinou mě leklý romantický ryby moc neberou (ale neříkám nikdy, někdy je romantika fajn).
Ale jasně, záleží na náladě. Někdy je nálada na submisivnějšího chlapa, který by mi byl takovou hračkou :))
Nebudem si nic, asi žádný z nás nemá jeden přesný scénář, podle kterého by chtěl jet až do smrti
Ale jasně, záleží na náladě. Někdy je nálada na submisivnějšího chlapa, který by mi byl takovou hračkou :))
Nebudem si nic, asi žádný z nás nemá jeden přesný scénář, podle kterého by chtěl jet až do smrti
Jako dneska? Na diplomku by to vydalo. Nemáte to s námi lehké, pravda. Na druhou stranu už nemusíte lítat po lese s oštěpem a tak můžete nahromaděnou a nevyužitou energii vložit do nás.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Aby to co řekli udělají... Ono akorát dělat pomyšlení a vyprávět příběhy co by s ženskou chlap dělal kdyby ji měl u sebe. Pohádka ve stylu teď bych si tě nejradši vzal a bla bla bla bla bla bla bla bla..... Zní to bezva, ale když pak nemá potřebu si takový frajer holku ani pořádně připravit že musí sahat po lubrikantu je smutné.... Takže tak, myslím že spousta žen, slečen a dívek by chtěli aby pánové dokázali v sexu dostát svým slovům a věnovat se jim jak slíbili.
To by chteli i muzi od zen. Jeeee to by bylo krasny, ale ted maji povidat zeny, tak uz mlcim
No jo, po pěti pivech s velkým rumem v hospodě se ten sex dobře planuje. Když potom ten planovač přijde domu zbude z těch plánu jenom rychlý výstřik a chr chrrrr chrrrr…. Ale za to druhý den zase v hospodě: tvl, jsem včera tu svoji vyšukal jak tornádo bla bla bla …..
To potom člověk potká ženu po dvacetiletém manželstvi a ona nevi co ten SEX vlastně je. (edited)
To potom člověk potká ženu po dvacetiletém manželstvi a ona nevi co ten SEX vlastně je. (edited)
Aby se splnilo to očekávání 🙌🏻

Ženy, co by jste chtěly od …….
Jednoduchá otázka?