Co dnes autodrom Brno?
Ahoj, co zítra odpoledne?
Už tu jsem, bisexual 24 let.
Bude dnes někdo mezi 14 - 15 hodinou. Společná hoňka, cákanec. Případně kouř. Klidně do SZ.
Dnes dopoledne společně pohonit. Za bazénem nebo Růženin lom.
Domluveno. Ve 12 hodin za Lužáneckým bazénem. Můžou být i další šmíráci a honiči. Klidně větší akce.
Dnes se tam chci zajít podívat mezi 13-14h. Kdyby se chtěl někdo přidat.
Dnes se tam stavím honit kolem 14hod.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Čau tam chodí jen chlapy? Nebo i ženy
49.2147197N, 16.6088739E
Ahoj, tady máš souřadnice, když se řekne u betonů jsou to ty betonové základy vedle bazénu a když za bazénem tak v porostu, či náletu, je tam ohniště s lavičkou blíže po pravé straně směrem k tenisové/bedmintonové hale, tam se také hodně chodí a je to celkem dobrý záchytný bod. Ale není to jako u Vaňkovky, zde za Lužánkama chodí spousta "normálních" lidí venčit psy a nebo to berou jako zkratku ze Sportovní na třídu Generála Píky, to jen, abys nechodil s ocasem venku z kalhot. (edited)
Ahoj, tady máš souřadnice, když se řekne u betonů jsou to ty betonové základy vedle bazénu a když za bazénem tak v porostu, či náletu, je tam ohniště s lavičkou blíže po pravé straně směrem k tenisové/bedmintonové hale, tam se také hodně chodí a je to celkem dobrý záchytný bod. Ale není to jako u Vaňkovky, zde za Lužánkama chodí spousta "normálních" lidí venčit psy a nebo to berou jako zkratku ze Sportovní na třídu Generála Píky, to jen, abys nechodil s ocasem venku z kalhot. (edited)
Xkrat jsem pokračoval, když některá šla kolem. Naopak to víc vzrusuje... kor když se dívá nebo u Ivanovic jedna přilozila ruku k dílu a pomohla
Ja se zeptam jak debil. To tam jako nekdo prijde, zacne si ho honit, prijde druhy, ktery jde nahodou okolo a ten mu pomuze? Nebo se se donluvi dva s piznavacim znamenim a jdou si ho vyhonit? Nemam zkusenosti, proto ten dotaz. Jestli to neni na odpoved sem, tak klidne SZ.
Ahoj, jestli je tu paní se psem se kterou jsme si dneska ráno v 7 zablbli, tak prosím napiš:) Rád tě znovu přepadnu při tvém běhu 😂
Půjde dnes odpoledne mezi 13 a 17:00 někdo?
Ahoj budu zde v sobotu cca od 10-13 h nápis do vzkazu
Ahoj bude se tam dnes pohybovat nějaký pasiv?? Já 31 let bi aktiv kdo rád kouri cuca koule a rád nastavi???
Chodíme s holkou šukat na stadion. Na tribuně se to teď dá, díky bujnými vegetaci. Jinak honíval jsem ve svahu toho kopce u arboreta.
Nás tam taky zpozorovala parta tří Romů, holka pěkná furt čučela ale nakonec odešli. as jsme tolik nebavili anebo inspirovali))))
Tak jsem tam dnes byl, okolo 17:15. Nebyla tam ani noha, asi moc brzo a ještě když je sobota. Jinak mne vcelku šokoval ten bordel tam.. některá místa jsou jak skládka... plechovky, krabičky od cigaret.... Asi tam chodí i alkáči či fetky. Ale viděl jsem tam i pár roztrhlých obalů od kondomů... :))) takže je to i místo akce, činu.... :D

Za lužáneckým bazénem Brno
Chodí tam někdo?