Sousedi co mají sex

Sex sousedů

Je neuvěřitelně vzrušující, když takto někoho slyšíme. Většinou se pak přidáme. Bohužel v blízkosti domova jsme snad nejhlasitější my, žijí kolem nás snad samé konzervy. Za to, když někam vyrážíme a bydlíme např. na hotelu, tak to zpravidla bývá hodně zajímavé *24**4*
Pred lety jsem bydlel pod jednim divokym parem, zena si zvala navstevy kdyz byl muz v praci a byvalo to divoke... jedine co me stvalo, kdyz v noci byly rany a jak u toho vzdy cca 10 minut jecela...
Nu cca po pul roce byl na cas klid, az nademnou zacalo rvat mimino, a to rvalo snad porad ve dne i v noci, takze zlaty sousedi co si zarvou jen u sexu... 😃🙂
Máme samostatně stojící dům, takže sousedy úplně blízko nemáme, ale často nám prcají kočky pod oknama a to je docela otravný, protože u toho pěkně řvou
Navíc mají neskutečnou výdrž, žádných pár minut
asi jednou.... a vy teda nesukate nebo jak ??? nebo roubik ? )))))))))))))))
Bydlel jsem ve Vršovicích kousek od Bohemky a někdy jsem něco dělal ve vnitrobloku v garáži. Každou sobotu v létě z otevřených oken bylo slišet jednu dámu po celém dvoře. Kdo se v tom pozná tak se to hezky poslouchalo.
Asi máme stejný sousedy 😂 přijde mi že teď polevili ale jednu dobu nás to budilo i v noci 😅
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Kdo by byl ochoten pozvat mě na nějaké to poslechnutí sousedů ? Kdekoliv . Více zpráva a odměna samozřejmostí

Mám pronajatou kancelář, již vícekrát jsem slyšel sousedy nad sebou jak spolu laškují, ona je trošku hlučnější. Rád se zaposlouchám a i si to někdy s nima udělám. Ala minulý týden si spolu zase užívali, poslouchám a najedno rána - pak jau a klid. Ani nevím co pod nima ruplo. I tak to chodí.
Na nas treba vcera sousedi take bouchali....hold manzelka to nejak prehnala s vinkem a pak moc kricela...
V paneláku to asi je jiné jak v rodinném domě.
No prave...kolikrat si ani clovek neuvedomi kde je...
Měli jsme sousedku která když nás slyšela přišla na kafe a pak taky vášnivě hlasitě mrdala
Někdy ano, teď v létě, když jsou otevřená okna... A je to úplně normální záležitost. Horší když sousedi dělají rekonstrukci bytu... To je na zabití.
Ale i to je naprosto normální záležitost.*3*
Lepší než slyšet třeba svoji dceru *22*
Trochu podobné to máme doma, panelák a syn vedle mrda svou přítelkyni. Dobrý jí pak potkat jak se jde sprchovat 🤣🤣🤣
vzdyt je to tak hezke, ze nekdo ve vasi blizkosti soulozi a nestydi se za to
Naseljsem
Naseljsem Inattivo 4 anno fa
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Rád bych našel takové sousedy z Brna
v panelaku, co jsem driv bydlel jsem takhle slysel sousedku hekat pod prirazama nejdriv jejiho manzela a kdyz ten odesel do prace, tak jejiho pritele, ktery ji chodil navstevovat, kdyz byla na materske
Je vám 26 a neumíte je překřičet?
Piše o sobě, aby vzbudil pozornost. Pisálek...
Vždyť je to hezké a vzrušující 😉
no asi jo ,když je to jednou za čas, ale když to slyšíš skoro pořád a kdykoliv přes den , tak už máš nervy... *3**3*.