Je neuvěřitelně vzrušující, když takto někoho slyšíme. Většinou se pak přidáme. Bohužel v blízkosti domova jsme snad nejhlasitější my, žijí kolem nás snad samé konzervy. Za to, když někam vyrážíme a bydlíme např. na hotelu, tak to zpravidla bývá hodně zajímavé 
Pred lety jsem bydlel pod jednim divokym parem, zena si zvala navstevy kdyz byl muz v praci a byvalo to divoke... jedine co me stvalo, kdyz v noci byly rany a jak u toho vzdy cca 10 minut jecela...
Nu cca po pul roce byl na cas klid, az nademnou zacalo rvat mimino, a to rvalo snad porad ve dne i v noci, takze zlaty sousedi co si zarvou jen u sexu... 😃🙂
Nu cca po pul roce byl na cas klid, az nademnou zacalo rvat mimino, a to rvalo snad porad ve dne i v noci, takze zlaty sousedi co si zarvou jen u sexu... 😃🙂
asi jednou.... a vy teda nesukate nebo jak ??? nebo roubik ? )))))))))))))))
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Mám pronajatou kancelář, již vícekrát jsem slyšel sousedy nad sebou jak spolu laškují, ona je trošku hlučnější. Rád se zaposlouchám a i si to někdy s nima udělám. Ala minulý týden si spolu zase užívali, poslouchám a najedno rána - pak jau a klid. Ani nevím co pod nima ruplo. I tak to chodí.
Questo post è stato eliminato dall'utente.

Sousedi co mají sex
Sex sousedů