Questo post è stato eliminato dall'utente.
je to super ja som to zazil uz davnejsie ale brigadoval som v lete v jednom podniku v sklade a tam som prehral stavku so sefkou a bol som ta raz z donutenia celu sichtu nahy ale potom este velakrat dobrovolne :-)
to musi byt fajn a co pracujes
Ahoj ja môžem v práci úplne nahý
praca je este v poho, ale vies jake je tazke sa v skole obsuchovat o stolicku? xdd
Keď pracujem z domu tak bežne som nahý aj celý deň pripadne si aj vyhoním. Aj počas meetingu ak netreba kameru.
Počas "Korony" sme sa v našej malej firme dohodli že každý z nás bude v kancelárií jeden deň sám, aby sme sa navzájom nenakazili.
Niekedy som sa hneď ráno zamkol a šiel donaha. Nikde nikto celý deň.
S počiatku som sa moc nevedel sústrediť na prácu ale potom som si zvykol.
Bolo to celkom zaujímavé a oslobodzujúce. Odporúčam ;)
Niekedy som sa hneď ráno zamkol a šiel donaha. Nikde nikto celý deň.
S počiatku som sa moc nevedel sústrediť na prácu ale potom som si zvykol.
Bolo to celkom zaujímavé a oslobodzujúce. Odporúčam ;)
Hm tak asi nie v každej praci a každemu sa da tak pracovat nahy cely den, Ine je ak je niekto niekde zavrety sam v kancli či nejakom malom sklade,alebo profi šofer dodavky kamionu, a ine je ak je človek roboš niekde pri pase na linke s ostatnými v kolektive, či učitelia či v službach, aj keby mal človek chut vyskušat si to, nedalo by sa aj tak,, tak maš asi "fajn solo pracu", že si to možeš dovolit,, 

Je to príjemné, niekedy sa nedá ale nočné smeny sú paráda, milujem nahotu a tu môžem byť nahý. Donedávna sa dalo ísť aj cez deň von ale už sa nedá,.To bolo krásne prechádzať sa nahý, taká sloboda, páčilo sa mi to. Teraz si ho sem tam pohoním aspoň dnu keď mám inšpiráciu.

Nahota v práci
Má niekto skúsenosti s nahotou v práci?