Technická poznámka/otázka:
Taky doktor na závěr nějak kontroluje, jak se to vše povedlo a funguje? Myslím, musíš si ho před ním nahonit/vyhonit atd. ...?
Taky doktor na závěr nějak kontroluje, jak se to vše povedlo a funguje? Myslím, musíš si ho před ním nahonit/vyhonit atd. ...?
Ne, poslední kontrola je po zákroku. Pak už to nikdo nekontroluje pokud nejsou nějaké komplikace
A jak dlouho po zákroku? To to nikdo nezkontroluje třeba za 2 - 4 týdny, jak se to povedlo? Zda to někde netahá, neškrtí, nedělají se faldíky... jako u krejčího...
Konkrétně u mě, při propouštění z nemocnice. To bylo druhý den po zákroku.
Dobře ty, to mám před sebou. Tak uvidíme.
Opři se zády o nějakou stoletou sosnu až budeš honit!
Fimóza. Předkožka už byla v takovém stavu, že nešla přetáhnout aniž by při tom nepopraskala a vlastně při každém hojení se stav zhoršoval.
Jak můžeš mít fimózu v 59 letech ?? To snad jsi nikdy nepřetahoval a nemyl jsi žaluda ?? Fimózu mají malý děti, novorozenci z prvu a v dospělosti minimum lidí, který na to nesrali od mládí
Přesně tak jak zde píší jiní. Vůbec nikdy jsem neměl problém s přetahováním, hygienou, žádný tvarožník vždy čistý, ale jak říkám párkrát se objevily jizvičky, nenechal jsem to párkrát dohojit a bylo na problém zaděláno, k tomu mírná cukrovka, to se pak blbě hojí a jsi jasný.
Tak to jsi celkem vedle. Možná by ses divil kolik mužů řeší tento problém v dospělosti.
No tak to slyším poprvé aby v dospělosti někomu takhle srůstala předkožka z jizev a jak se tam ty jizvy objeví ?? To snad by ti musela praskat ? Nevím tohle nechápu co hezká divnou anomálii
Tak bacha na to. Stačí pár drobných trhlinek na kůži - předkožky. Ty když se zahojí - srostou tak ještě více zúží předkožku. Například se to může stát pří vášnivějším sexu při sušší vagíně.

Orgasmus po obřízce
kdy opatrně nejdříve.