Karviná

Šuká někdo na Karvinsku? Příroda apd?

Nějaké šukací místa na Karvinsku? Kam chodíte a s kým?
Já vím kde a je to kousek. Doubrava (edited)
čau nudaplaž v Doubravě?popiš kde dik
Karvinske more je paradni a FKK tam ma potencial. Nabizi hodne privatnich mistecek, na opalovani to je spise jen pro pary a vcera tam byli jedni, ale nezlobili. Jinak docela dost single chlapu. Voda je vsak cista a pruzracna, vstup trochu prudky.
A po roce bych rád zahájil sezónu tady :) koupání je to perfektní. Byl už někdo letos?
Byl jsem už 3x chodim pravidelně na Kar.moře nahotit na nuda..Ted v neděli byla voda jěště studena ale čista.I nějaky pár nahotil vedle....ted v utery středa ma byt 30 stupnu tak zajdu
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ja sem Zase Viděl Jak si To Dva Kluci spolu Rozdavali a Pak se knim Přidali dva Pořadni svalnati chlypy a dali si to všeci ve čtyřech bylo to Rajcovní
jak je teplo tak tam pokažde zajedu jezdim na kole ja jinak ostravy fyfejdy sem bi
ty seš s Ostravska ja ano ja fyfejdy ja už tetkom přez zimu honim jen doma při pěčku a divam se vetšinou na gruptwink mladi jak si je honi a huli a ja se pokažde u toho udělam ale honim doma sam nikoho na to nemužu pořad najit sami kecalkove na těch amaterech
Jo Mistama zajdu aji v ostravě do Baru Tunelu nebo vydeo kabinky kde si masti pera muži aji kluci
ja Odvahu mám a zajdu vypada tento vykend sobota snad se někdo najde kdo pujde semnou ale klidně pujdu sam možna tam někoho ulovim a najdu pokec dring a sexi radovanky
Naproti jak je nova ciklo stezka ale par mist je tam ještě odlehlych tak vim kde se da skryt kdo si chce nechat vyhonit neboi vykouřit a podobně jak sem se šelpodivat tak akurat si dva kluci honily a kouřily a ja sem je šmiroval a mastil sem si sve pero onimně neviděli ale ja je ano
Nějaké novinky z Karviné? Nebo ticho po pěšině.
Dnes od 13:00 - 16;00, mrdání děvky na bytě. Studentská 2362/12 Karviná, patro 13, být s rohožkou psa. Bude odemčeno,stačí zatlačit. Budu klečet na ctyřech, přijdeš, vymrdáš, zprasíš mě a jdeš.
WOW toje hodně konkrétní, bohužel tady nechodím tak často, abych se zúčastnil, jnal to zní hodně zajímavě, přítě to napiš tak týden dopředu...
Karvinské moře,Lodičky-za cvičákem,park u starých lázní Darkov....
Letos se tesim, az konecne zacne sezona. Jen ten vstup do vody naproti nudaplaze je takovy schod a sup hned hloubka. Nic pozvolneho.
Kde je tam nuda pláž? Že by se přišel podívat, jak to tam vypadá :)
Karvinske more, podivej se na mapu. Tam dale je FKK a dokonce nebo tam byla cedule. Je to dost prudke a par mistecek a dost krovi, coz je dobre.
Neznám to tam. Lodičky přímo na Karvinském moři? Kde to přesně je?
Ne,Lodičky jsou v parku B.Němcové.Moře je jinde
A ty kam chodíš sexovat? Nebo jsi tam viděla někoho?
Haldy je tam hodně pěkných míst. A jak máš motorku tak je to ještě lepší.
Na karvinske more se dnes chystam kouknout
Jedině po tmě. Lidi jak máku na kolech a in linech.
Nepůjdeš se dnes koupat přijedu na kole mám volno nemám s kým