To som videl 100x.
Už dlhší čas mám takú erotickú predstavu... Dohodnúť sa s nejakou odvážnou ženou, že mi napíše, kde sa pôjde opaľovať nahá. Ja by som tam tajne prišiel a nafotil ju tak, aby si to vôbec nevšimla (také paparazzi fotky). Bez oslovenia, bez kontaktu... Potom by som jej do správy poslal fotografie. Vzrušujúca hra pre oboch. Aj pre lovca fotografií, aj pre nahú korisť, ktorá netuší kedy a odkiaľ ju niekto pozoruje a fotí.
Ťažko povedať, či sa táto predstava niekedy stane realitou. Ale uvidíme... Tak možno si to tu nejaká odvážna nudistka prečíta a osloví ju táto predstava.
Ťažko povedať, či sa táto predstava niekedy stane realitou. Ale uvidíme... Tak možno si to tu nejaká odvážna nudistka prečíta a osloví ju táto predstava.
Ja hľadám voyeur ženu, ktorá by ma chcela sledovať v BA
My radi sexujeme vonku vzrušuje nás niekto nás pozoruje
to by som sa niekedy rad aj pozrel :)
Mne sa stalo dvakrat ze som nieco videl. Bol to asi zamer lebo oba pariky boli blizko pri chodniku a nebolo to velmi hlboko v lese. Akoze ja by som sa aj pozrel ale oba pary mali uz cez 50 a neboli moc zachovani. Tak som len presiel okolo a normalne som sa len pozrel.
Velmi rad by som pozrel. No pri BA a smer Cesko D2 nikoho som nevidel ani na bocnych cestickach....NADEJ?
Mňa práve rajcuje predstava, ze ma niekto pristihne alebo pozoruje ci už samého, alebo s priatelkou
Aj vhlap mize pozerat z dialky
To by som chcel vidiet. Musi to byt super
Moju ženu vzrušuje ak nás niekto tajné sleduje pri sexe
Ahoj rád chodím nahý v prírode po lese. Raz som si nechal oblečenie schované a medzi.mna a schované oblečenie prišla jedna pani a sadla si na lesnú lavičku ja som nemal možnosť sa dostať k oblečeniu musel som vybehnúť na verejnú lesnú cestičku a oblúkom sa dostať k skrytym veciam to bolo vzrušo videlaa to je isté...
S bývalou partnerkou sme mali svoju lúku nad Sv. Jur ,Keď bolo krásne počasie vyzliekli sme sa a opalovali. Bol tam úplný kľud.Vysoká tráva. Samozrejme nezostalo iba pri tom. Taktiež posedy pre poľovníkov boli super miesto na spestrenie výletu.Nás pozoroval pán asi 50 nik v Sandbergu . Mysleli sme si že už sme tam sami .Asi nás bolo počuť. Bol asi nadržaný ale hanbil sa...

voyuer v prírode
voyuer v prírode, doma, kdekoľvek