Questo post è stato eliminato dall'utente.
Zákon hovorí jasne že občiansky preukaz „sa nesmie odovzdať alebo prijať ako záloha nesmie sa odovzdať ani odobrať pri vstupe do objektu alebo na pozemok a nesmie sa odovzdať ani odobrať v súvislosti s poskytovaním služieb.."
Jednoducho vďaka GDPR sú Vaše osobné údaje chránené.
Takže v zariadeniach Tvoj občiansky ukážeš, kvoli evidencii. Už nemajú právo si ho držať, odobrať a robiť si s ním čo chcú ako to bolo v minulosti. Len toľko k ID :)
Jednoducho vďaka GDPR sú Vaše osobné údaje chránené.
Takže v zariadeniach Tvoj občiansky ukážeš, kvoli evidencii. Už nemajú právo si ho držať, odobrať a robiť si s ním čo chcú ako to bolo v minulosti. Len toľko k ID :)
S ubytovaním v hoteloch mám skúsenosti. Využívam často aj počas pobytu v zahraničí. Áno doklad totožnosti - pas, občiansky preukaz recepcia požaduje predložiť aby si mohli poznačiť údaje do knihy ubytovaných ale po zapísaní vrátia.
Aby sme Edena hneď neodsudzudzovali že si vymýšľa tiež sa mi stalo že si pas recepčná nechala a neskôr nám vracala - tiež počas ubytovania v dovolenkovej destinácií.
Ale myslím že toto nieje vôbec smerodatne a nie je dôvod zbytočne veľa na túto tému diskutovať a hádať sa
Aby sme Edena hneď neodsudzudzovali že si vymýšľa tiež sa mi stalo že si pas recepčná nechala a neskôr nám vracala - tiež počas ubytovania v dovolenkovej destinácií.
Ale myslím že toto nieje vôbec smerodatne a nie je dôvod zbytočne veľa na túto tému diskutovať a hádať sa
Questo post è stato eliminato dall'utente.

ako to chodí na hoteloch
ako to chodí na hoteloch