Strapon doma

Ahojte

Je tu nieaky muž ktoreho už šukala žena pripinakom? Popripade pár kde ona šuka manžela, priatela,
My to robime, je to super. Manžeka je z toho totalne mokrá a mna to berie brutalne. Je to uzasny pocit hlavne zozadu ked citim jej prsia na chrbte a este mi pro tom honi…omg!
Neskutočná predstava toto zažiť. Ozvite sa pls.
páčilo by sa mi to s vami :-) Nechceš sa pozerať ako ma ošuká tvoja manželka?
Sen mojej manželky, zatial som jej nevyhovel. Akosi mi to pripadá zvratene ale raz možno aj podlahnem trosku mam obavi ze sa jej to zapáči a mozno aj mne.
Viac by sa mi páčilo ked v trojke či v stvorkre by spolutrtkajúcemu poriadne roztrtkala rit.*362*
Ahojte možno by som skúsil s vami
Tak jej ho splni,uzijete si obaja,len vela gelu..
Tak do tej trojky sa hlásim a roztrtkať ma môže ako chce.. Ja to mám doma opačne. Ja chcem a manželka nie.
Vieš si predstavit tu závist tvojej manzelky keby videla ako ta v štvorke napichla moja milfka a trtkala ta ako divú svinu....🤣
Ja som písal o trojke. Takže bez mojej manželky a závisti.
Ja osobne som to zazil u kamosky ,kde ma masirovala a pri tom aj masaz analu,fojenie ...to bola fantazia a potom povedala aby som bol na styroch a zo zadu pekne pretiahla anal a neskor aj prirazala ...nieco super ,preto zazit to s bisex parom a uz je jedno ci zena a strap-on ,alebo muz spolocne ,jedna super vec ...gay nie dom
Tiež mam pocit že to ženy chcú len sa hanbia.
Ano aj mne to tak pripadá, no s kamoškou som to zažil prvý krát a na to že nie som.gay sa mi to celkom páčilo, a par krat sme si to zopakovali ,fantastické to je
Je to super vec mna zena pekne pretahuje
No ako som pisal je 100 ludi a 100 chuti a nazorov.Niekto to neskusil,nechce a niekto to skusi a celkom v pohode ,nie zeby som to mal kazdy den, ale raz za cas to je aspon pre mna v pohode ,a najst taky parik co to ma tak isto rad to by bola asi bomba
Ano zazil som to nie s manzelkou,ta to odmieta ale zazil som 2x a doma mam mam 2 strapony...skoda ze niet viac zien v Presove, ktore by to chceli si skusit
No nie kazda zena to ma rada tak ako nie kazdy muz to chce ,mozno zien je viac ale aj sa hanbia to priznat ,mam kamosku ktora to prvy krat zazila so mnou a sa jej to velmi zapacilo ,pri masazi masiruje aj anal a potom pretiahne pripinakom
Tak to ti zavidim,ja masirujem zeny ale nechcu pretiahnut
Ako pisem nie kazda sa odvazi na teke nieco a horsie to je ze ak sa dvaja nepznaju
Je tu vela takych co to doma takto robia,nic zle na tom nie je ....100 ludi a 100 chuti ,nie kazdy to ma rad a robieva to
Ako pozerám, to uz asi ziaden par v Prešove to nechce,nema rad?