Ahoj ja 30 let nebude nejaky par dnes na seberaku?rad bych koukal
Ahoj, kde presne budete ? A jak vas poznam ?
Těsně vedle 🤷♂️🤷♂️🤷♂️ Asi jenom o 3 roky 🤣🤣 … to bude asi tím, že jsi tady novej 🤣🤣🤣
Ahoj dnes se tam chystáme , budeme tam i přes noc v chatce 🤭
Ahoj ja 30 let dnes 3.9 budu po obede na seberaku,nebude tu nejaky par,ktery by uvital nahateho divaka?
tam teda 100% pár žena a muž nikdy nečekej.
ahoj mužů se k vám přidat saša
Tak kde jste?....................
Dneska šeberak super.tolik pěknejch holek tam dlouho nedylo.jen tak dál.
Questo post è stato eliminato.
To urcite🤣🤣🤣to mas sedej zakal ne??????????????
To se omlouvám ale pro mě byly super.ale asi máš jinej vkus.
Já bych tam rád zašel s někým. Nedávno jsem se tam byl podívat, ale s někým bych se cítil jistější. Samozřejmě rád vykouřím, nastavím! A pak už mě můžeš nechat napospas ostatním :-D
Ahoj ja 30 let najdu na seberaku par dnes?
Pár kluků jo ale pár žena a muž jistě nenajdeš
Dnes 4.7 jdu na Seberak,rad se ukazuju nahaty,najdu par,ktery by si prede mnou zasukal?ja jako nahy divak
Na nuda pláži se předpokládá, že se člověk ukáže nahý. Je to samou podstatou nuda pláže, čili to hlásit nemusíš ☝️😁
Přijde me to nebo na Šeberák chodí hlavně homosexuálové ?
Zeptám se a chodí tam i ženatý a nebo páry a to je jako nuda pláž nebo kde to tam je b
Ahoj neni zde mlady par co dnes byl na seberaku . Slecna cernovlasa rad bych vaz poznal vic vzal vas nekam k vode na lepsi koupni nez sebe.. budu se tesit
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Já jsem si to s nimi taky udělal. Rád bych opakoval.
Ahoj bude dnes niekto na seberaku alebo sa dohodnit ja smyrak a honic
Dnes v 11 hod. tam paní kouřila pánovi a ten jí tam pak honil moc hezkou chlupatou kundu. Krásně jsem si tam před nimi vyhonil.
Dejte vedet pripojim se k vam ……
Ahoj,
párkrát jsem se tam byl podívat, takže snad něco málo vím :) Pokud chcete vyloženě k vodě a při té příležitosti si užít, tak určitě ne tady, na koupání to rozhodně není. Ale pokud vám to nevadí, tak je tam určitě prostor, kde se dá docela fajn posedět na trávě a sex zrovna tady rozhodně nikoho pohoršovat nebude. Jenom musíte počítat s tím, že tam většinou chodí spíš gayové nebo bi a hetero páry nebo ženy tam moc nebývají. Stoprocentně to platí pro lesík u rybníka, kde se toho obvykle děje víc. Kdyby vás zajímalo něco víc, tak napište :)
párkrát jsem se tam byl podívat, takže snad něco málo vím :) Pokud chcete vyloženě k vodě a při té příležitosti si užít, tak určitě ne tady, na koupání to rozhodně není. Ale pokud vám to nevadí, tak je tam určitě prostor, kde se dá docela fajn posedět na trávě a sex zrovna tady rozhodně nikoho pohoršovat nebude. Jenom musíte počítat s tím, že tam většinou chodí spíš gayové nebo bi a hetero páry nebo ženy tam moc nebývají. Stoprocentně to platí pro lesík u rybníka, kde se toho obvykle děje víc. Kdyby vás zajímalo něco víc, tak napište :)
Chodi se tam po domluvě nebo na slepo? V kolik hodin tam nekoho potkam? Rad bych se tam sel podivat a popřípadě se i k něčemu přidal.
A v kolik cca hodin je to nejlepší? Nebo je to jedno?
(edited)
Asi taky juknu 🍆🍑 byl jsem tam jenom jednou a super
No včera tam stál kokot snad každému a to se tam nic nedělo 😀🍆
Jo no to je fakt škoda jinak je to fajn místo
Teď bude teplo venku už tak připravyt 🍆na opalovačku
Šeberak sobota ráno ve 3 hod vykourim spolykam
Bude dnes někdo na šeberáku když není úplně teplo ?
Nejde teď nějaký pár prcat na šeberák 😀🍆🤪
kdo mi vykouří dnes na Šeberáku

Šeberák dnes
Je možné tam sexovat?