...pravda pravda,já hledám dvě ženy do trojky,ale že to je nadlidský výkon,je slabý slovo...
Já bych ráda tvoje do rukou, co ty na to?😜
hmm to zní velmi zajimavě
Není sranda najít co hledáš. Rád bych ti pomohl ale bojím se že žijeme kus od sebe. By mi musel stát celou cestu abych se dostal až do cíle. 🤣 Ale jestli stále hledáš můžeš přijet za mnou/ za námi. U Turnovskejch se meze nekladou 😁
Posílám pusu a pozdravy. 😘 Poklona tvým vnadům
Posílám pusu a pozdravy. 😘 Poklona tvým vnadům
Ony by se tu nejake slecny ci damy na trojky i nasly, ale je tu zaroven velmi mnohonasobne vice hledajicich paru, takze se na vetsinu proste nedostane :) My jsme se rozhodli, ze take zkusime nekoho takoveho najit cca pred rokem, ale za celou tu dobu se nam podarilo sejit na seznamovaci kafe se dvema.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Dej pokoj s trojkou, to už je starý ! Koukej vyrazit ven a tam si něco domluv...
No tak to jsi Teda první muž, do kterého bych opravdu s chutí zasunul🤣🤣🤣
Ahoj. Ozvi se. Rádi se setkáme. Máme rádi sex ve třech
Tak musím tě zklamat jsem 100% žena která to má v hlavě velmi dobře srovnané a ví co chce
Tak bohužel jsem ženská a pánové i mezi vámi chodí ženy které ví co chtějí.Já žiju jen jednou nevím jak vy
A oba do zadečku pěkně
To nebi problem, s kamaradem Te radi pozname a postarame se o Tebe, je nam 28 let, zazemi mame, mobilni jsme... staci se domluvit a sejit, radi najdeme fajn kamosku 😛
No však o chlapovi ani slovo.
Ráda bych slyšela zkušenosti vaše.
Ráda bych slyšela zkušenosti vaše.
Jednoducha rada dej si tady inzerat, vyraz na sraz nebo na swingers party. To by v tom byl cert aby to nevyslo. Drzim palce.

Hledám ale nenašla
Hledám ženu do trojky tady nekonečný příběh.
Dneska snažím se sehnat nějakou holku do trojky a prostě nadlidský výkon.Co se stalo to opravdu všichni sedíme jen za tou virtuální realitou.
Zažila jsem několik trojek a jediné na čem záleží je se rozhodnout a vážně to udělat,protože když to uděláš je to vážně super úlet.At už jde o trojku s mužem kdy neví člověk nejdřív co dřív zda kouřit nebo držet 🤣🤣
Nebo o ženu kdy se díváte jak váš manžel ji šuká a vy máte v ruce její super pětky.No a to bych ráda znova ale nějak nejsou lidi