Hmmm musis sa nieco naucit, ak si chces uzivat sex mimo partnerskeho vztahu, city, srdiecko nechaj pekne doma v skrinke_), ak si chces uzit milovanie s neznamym, uzivaj si jeho dotyky, jeho nehu, objatie, a vychutnavaj si to....ber to ako masaz, telesnu potrebu....a vtedy ti to neublizi a nikdy pri sexe s neznamym nehovor o laske.....CHYBA....nezabudaj, ze mrchy sa maju najlepsie....su chladne a muzi za nimi saleju.....:-) takze city v skrinke a sex ako potreba:-)
ted jsem asi prozila to same...
Vidis to, ja som chlap, a stalo sa mi presne to iste - nemaju to len zeny. Tiez som nehladal vztah. Sice nedokazem mat, a ani nehladam, sex bez lasky. Myslim ze laska je prejavom takmer vsetkeho na tejto zemi, ale rozhodne som sa nechcel zamilovat. Ale co ma byt sa stalo a zamiloval som sa az po usi...
Nez som si to uvedomil trvalo to tiez zhruba pol roka, ale vlastne som to vedel od prvej chvile co sme sa zblizili. U nej to bolo tiez podobne, ale asi nie az tak intenzivne ako u mna. Bohuzial (pre mna), jej po case do zivota prisiel chlap do ktoreho sa zamilovala, a su spolu.
Takze niesu to len zeny ktore sa zamilovavaju, myslim si ze su to ludia, pre ktorych je sex jednym z mnoha prejavov telesnej lasky..
Drzim ti palce nech ta to neboli, a do zivota vela lasky :) Kazdy ju potrebuje, ale nie vsetci si to uvedomuju
Nez som si to uvedomil trvalo to tiez zhruba pol roka, ale vlastne som to vedel od prvej chvile co sme sa zblizili. U nej to bolo tiez podobne, ale asi nie az tak intenzivne ako u mna. Bohuzial (pre mna), jej po case do zivota prisiel chlap do ktoreho sa zamilovala, a su spolu.
Takze niesu to len zeny ktore sa zamilovavaju, myslim si ze su to ludia, pre ktorych je sex jednym z mnoha prejavov telesnej lasky..
Drzim ti palce nech ta to neboli, a do zivota vela lasky :) Kazdy ju potrebuje, ale nie vsetci si to uvedomuju
Proč to musíte říkat?? Je jasné, že bez citů to nejde, ale proč se hned zamilovávat do chlapa, který ti to udělá lépe než manžel? Taky jsem měl podobný "problém". Byli jsme spolu dlouho, bylo nám spolu fajn, ale jen do té doby, než mi řekla ať se k ní nastěhuji, že svého manžela vyhodí a my budeme spolu. Protože mě prý miluje.. Okamžitě jsem to ukončil. A co potom následovalo bych nepřál ani nepříteli... Málem mi rozbila rodinu, mstila se,poštvala proti mě svého manžela, kterému předtím vše řekla, ale trošku jinak.... Možná proto nechceme slyšet, že se do nás milenka zamilovala....
sme pár okolo 30tky, všetko super, polovička je bohyňa lásky, milujeme sa veľmi,a chcel by som jej vysvetliť, nech sa nebráni niečomu čo je pekné.chcel by som pre ňu ešte jedného muža, alebo nech si to rozdá z druhou ženou.ona sa bojí, že to pokazí náš vzťah,bojí sa aby sa naše deti v budúcnosti nedozvedeli, že sme robili "prasačinky" a kopec dalších pre mna výhovoriek.ako jej vysvetliť, že sa nič nedeje? ako jej vysvetliť, že najkrajší pre mňa pocit bude, ked bude ležať "rozbitá" na posteli a celá postriekaná a ja si z kolegom budem pripíjať a podakujem sa mu za odvedenú prácu?ako vytľcť predsudky. mi to pripadá, ako keby si chcela kúpiť peknú kabelku, ale si ju nekúpi, lebo je proste zvyk nekúpiť si drahú kabelku a drahú kabelku si kupujú len snobi...poradte, či uvažujem správne.bol by som rád, keby pripojili komentáre aj ženy,aby sa mi otvorili oči.dakujem vám
Skus svojej partnerke vysvetlit jednu vec....nech zatvori oci, nech sa necha unasat hudbou....previaz jej oci paskou, aby nevidela, kto sa jej dotyka....nech len lezi a vychutnava si dotyky.....a nebude vediet ci si to bol ty, alebo niekto iny....musis ju zbavit stresu ty sam....ukazat jej iny svet....svet umenia milovat, tantra je umenie.....zacnite len dotykmi a ked bude uvolnena....potom sa striedajte s kolegom.....jasne, ze bude poznat rozdiel, ale mozog sa uz nebude branit.....:-)
Nuž veru, moja, budeš mať poučenie na celý život, že chlapovi môžeš povedať že si sa do neho zamilovala až najskôr po polroku, ale najprv ho musíš po všetkých stránkach upútať. To nevadí, že on má pivné bruško, doma tri deti a je nezamestnaný, ty musíš byť stále tip-top, lebo muž je pán tvorstva:-))To nevieš? Ale moja, poviem ti to takto: mužov vhodných na normálne spolužitie, vzťah , ubúda, už budú pomaly chránenými druhmi. A ten, o ktorom si písala, ku chránenému druhu nepatrí. Takže si ujasni , čo chceš. Ale neboj, je nás viac takých ako si ty. Holt, čo už so sebou narobíme, keď sme také sprosté? :-)) Môžeme sa len utešovať myšlienkou, že svet by bez nás bol menej farebný.
P.S: Viac lásky ti želám a ten sex...toho je stále veľa, neboj, veď vieš, že všetci by len...ale milovať nemá kto.
P.S: Viac lásky ti želám a ten sex...toho je stále veľa, neboj, veď vieš, že všetci by len...ale milovať nemá kto.
Vďaka za komentarik, ale ja som nechcela s ním žiť, mám svoju rodinu, iba som chcela zazivat ten úžasný sex s ním, nič viac...bolo to také krásne....
Jááj, moja, tak to je potom o inom...tak to si mu mala hneď povedať a najlepšie ísť za notárom a aj písomne to nechať potvrdiť.
P.S: Mimochodom, máš pekné kozičky- prci, prci, prcičky:-)))
P.S: Mimochodom, máš pekné kozičky- prci, prci, prcičky:-)))
Ale si trocha odporuješ, cica, myslela som, že si múdrejšia...vraj si chcela iba sex a pritom si sa zamilovala...fuuuj, veď to sa už nenosí...:-) tak buď jedno alebo druhé..
Tak som asi staromodna, ale už sa liečim :-)
Načase...je kríza ekonomická, tak neupadni aspoň do tej morálnej:-)))
Objednala som si vibrator, do neho sa hádam nezamilujem :-)
A veľmi dobre si urobila, ten nesklame, je verný...nemusíš naňho žiarliť...aj mňa si inšpirovala...:-))
To si mohla, len si mu to nemala zavesiť na nos po prvej mrdačke. Chlap sa zľakol , že mu ostaneš na krku a budeš robiť problémy. Chlap chce ženu dobýjať, keď príde na hotové, už to nie je to pravé orechové. Trochu tajomna a zdržanlivosti z tvojej strany by bolo určite viac. Ak by si mu to povedala o dve tri mrdačky neskôr, bol by celkom rád, ak to nie je lovec na jednorázovky, čo si robí zárezy na pažbe koľko ich sklátil.
Ahoj.Musím tě vyvést z omylu.I kdyby mu to neřekla hned,ale až po nějakém čase,tak to pro něj ztratí to kouzlo a vezme radši zpátečku.A začne dobývat zase jinde.Už jí totiž má jistou a to ho neláká.Vím o čem píšu...

Sex a zamilovanie sa
zblaznim sa...