Zápasení muž - žena

vše kolem toho

Ahoj zkoušeli jste už někdo erotický zápas muž vs žena? :D popřípadě poskytuje tyto služby nějaká ?
Já jsem to chtěl zkusit i jsem se přihlásil na lekci. Jen to nebylo úplně fér vůči ní, prostě jsem na to byl moc velký 😅
Ahoj. A kde jsi byl zápasit, jestli se smím zeptat?
To kdybych si vzpomněl 😅 už je to asi 7 let zpět, bylo to někde jako Praha Ďáblice, nebo nějaký to okolí tam v tý části Prahy.
Opravdu se tady nenajde holka, která by chtěla zkusit erotický zápas? 😜
Ahoj, rád bych tuto diskusi tady oživil. Rád bych zkusil erotický zápas. Jestli tady jsou nějaké holky které to dělají, nebo by to chtěly zkusit, tak se prosím ozvěte ;)
Zkoušela jsem to doma s bývalým a za mě pecka
A nechal tě vyhrát? Hezká žena je tím silnější, čím míň toho má na sobě. Tak pokud by jsi byla nahá, tak se mnou by jsi stoprocentně vyhrála ;)
Zajímavý nápad, kdo mě nechá pánové vyhrát :-) Hanka
Já tě nechám vyhrát ale jen tak se nedám!
Já teda ne :-) To pak není ono:-)
Kdyby ti pořádně zmáčkla koule tak budeš krotkej jak beránek :-)
Nepopírám :-) Ale najít takovou která do toho půjde není jen tak :-(
Nevím jestli to sem úplně patří, ale už jsem zažil holky, které říkali ne a přitom to chtěli, tak jsem si to musel vzít silou a to je hrozně vzrušovalo. Byla to taková hra ,, chceš mě, tak dokaž, že na to máš " Lepší sex jsem nezažil.
Za mne super sexuální zážitek. člověk jen musí najít babu, kterou to baví. Což je trošku problém. Jestli chceš, můžu ti dát odkaz na fórum, které se tomu věnuje.
Tak prosím klidně dej pošli do soukromé :D
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Přesně…vytáhneš svůj pendrek z trenclí a pěkně jí profackuješ pusinku*3**3**3*
Jo, je ta zábava. ;-) Znám pár zápasnic. Napiš do zpráv a dám ti kontakty a můžeme se o tom pobavit víc. ;-)
ahoj, chtěl bych si skusit zapaseni se ženou, más nějaké tipy kde si to můžu skusit?
Jako mě na to zajímal vždy i ten ženský pohled :D