Plzák tvrdil zatloukat, zatloukat, zatloukat, jelikož se doba mění a je net, mobil sms, tak platí, mazat, mazat, mazat.
Tak mne jde jen o strceni penisu do tve vaginy. A kdyz nechces, tak to smazu. Za mesic o tobe ani nevim a napisu ti znova. A kdyz se trefim do situace ze ses nadrzena, tak letim pro kondom a uz ti roztiram sperma po prsach. Dobry ne?
Myslím, že je to kombinace dvou věcí. Jednak toho, co jsi napsala (aby jim něco nenašla manželka) a druhak píší každý den stovky zpráv, tak to možná dělají stylem "Pošli/Smaž". A protože pořád dokola posílají to samé, tak by jim první zpráva ani nechyběla, kdybye s nimi někdo dal do řeči.
Zásadně si píšu s lidma které znám tudíž se my nestane že píši něco někomu koho neznám ... Za druhé Mažu ponevač telefon není nafukovací na ukládání kravin a ukládám jen důležité informace a to jak pracovní tak soukromé .
A jinak kdyby to mělo být kuli šmírování druhou stranou tak nato se pokud vím používá kód přihlašovací a nebo druhá strana tedy pokud ti to něco říká
A jinak kdyby to mělo být kuli šmírování druhou stranou tak nato se pokud vím používá kód přihlašovací a nebo druhá strana tedy pokud ti to něco říká
Tak zvláště pro Tebe, když ostatní to pochopili. Na amatéry chodím jen na telefonu a tím mazáním, jsem samozřejmě myslela ze serveru, ne z telefonu, tam se zprávy automaticky asi těžko ukládají. A není třeba nikoho napadat. Upřesnění, blbě to tu nějak řadí, odpověď není na Tebe
(edited)
Pokud používá appku pro android, tak je celkem pravděpodobné, že se vzkazy na nějakou dobu ukládají do telefonu. Záleží pak na tom, jestli to appka sama smaže třeba za den, nebo taky nikdy. Texty zpráv nezaberou prakticky žádné místo, ale posílání fotek ve velkém rozlišení může časem telefon slušně zaplevelit, zvlášť, pokud posíláte dickpicky všem červeným nickům.
I když mám manželku tak zprávy si zasadne namazu

Proč si chlapi mažou zprávy
Nechápu proč