Především jako zkušení,
máme dobrou zprávu
pro macaté dámy.
Co jsme za dlouhé roky v klubech viděli,
macaté dámy nikdy seděly celý večer někde v koutě.
Umí se o sebe postarat a především
do klubů chodí mnoho pánů,
kteří mají macaté masíčko rádi.
Tak že dámy, jděte v pohodě do klubu,
nejlépe s kamarádkou či kamarádem,
sebevědomí nenechte doma
a buďte připraveny na konverzaci
s muži.
A ta konverzace nebude o zvířátkách,
ani o zahrádkaření.
Pro vás tedy dámy doporučuji
Swingers Club na Praze 4.
Nebudu psát jeho jméno,
ale zadejte si to do Google.
Užijte si to... (edited)
máme dobrou zprávu
pro macaté dámy.
Co jsme za dlouhé roky v klubech viděli,
macaté dámy nikdy seděly celý večer někde v koutě.
Umí se o sebe postarat a především
do klubů chodí mnoho pánů,
kteří mají macaté masíčko rádi.
Tak že dámy, jděte v pohodě do klubu,
nejlépe s kamarádkou či kamarádem,
sebevědomí nenechte doma
a buďte připraveny na konverzaci
s muži.
A ta konverzace nebude o zvířátkách,
ani o zahrádkaření.
Pro vás tedy dámy doporučuji
Swingers Club na Praze 4.
Nebudu psát jeho jméno,
ale zadejte si to do Google.
Užijte si to... (edited)
Všem zúčastněným lidem děkuji za vaše komentáře. Asi to byl zvláštní dotaz, ale nikdy jsem na podobné akci nebyl, tak jsem chtěl vědět informace. Ještě by mě zajímalo, jaký swingers klub by jste mi doporučili? A cenově...myslím nápoje a tak. Je to na takových akcích spíše drahé?
Já jezdím do Bravantic,které mám nejblíž.S jinými kluby zkušenost nemám.Jen historicky Pl Bialsko-Biala.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Chodím na sw, jsem obézní a skladba- všehochuť ,ať už věkově, tak co do vzhledu. Nemìvam problem,že by mi někdo dal najevo že mu vadi můj vzhled.Naopak mám spoustu požadavků na doprovod atd.Dokonali lidé nejsou a Ti co si to o sobě myslí a vyžadují dokonalost si myslím,že na sw nechodí.Do svých 45 let jsem měla o 35 kg méně a sex jsem si neuměla užít tak,jak teď . Kdo má zkušenost s baculkama,ví o čem píšu.Mi osobně se muži líbí více "medvídkovití",než hubení ,ale nepohrdnou ani hubenourem ,když je vtipný,inteligentní atd...
Ještě jsem si vzpomněl, že tu před lety probíhala taková hnusná diskuze o tom, že na srazy chodí víc baculek než krásných a dokonalých holek, tak se pár těch baculek domluvilo a udělalo víkendový sraz na nějaké chalupě a mělo to obrovský úspěch, bohužel si už ale podrobnosti nepamatuju, myslím že jsem tam i byl, asi tam byl i bazén.
Jsi hodně naivní. .. .a je vidět,že nezkušený
Ano Myslím tím nezkušenost v tom,o čem je swingers akce 🙂
Přesně tak. Chodí tam naprosto všichni. A to jestli zapadnou a užijí si není vůbec o vzhledu ale o tom jací jsou. Když jsou pohodáři a je s nima zábava, tak jsou i tlušťoši obklopeni společností (jak u baru, tak v pelíšcích), pokud jsou to introvertní podivíni, tak můžou být hubení jak chtějí a stejně se budou nudit někde v koutě.
Nejsem fanousek tlustych lidi, ale mas pravdu, ze maji pravo na vse. To jim nikdo nebere. Co jsem na sw party byl, tak tam obeznich a pri tele je vetsina. Takze tam rozhodne nebudete divni. To se bat nemusite.
Kazdopadne vzhledem k tomu, co se ted ve svete a v Evrope deje, tak pochybuju, ze spolecnost je nekde jinde. Je energeticka krize a lidi nejsou ochotni pochopit, ze energie jsou proste drahe a ze by meli energiemi setrit. V Evropě je dost velka velka mezi vyznamnymi mocnosti (rusko primo a zapad/usa neprimo). Vlastne to tu ted dost vykazuje znaky jak v Nemecku pred valkou. Moc jsme se jako lidstvo neposunuli, stale plati, ze osobni pohodli je nadevse a stale plati, ze blahobyt znamena vetsi konzum. Mame treba o tolik lepsi spotrebice a stroje a stejne spotrebujem vic energie (coz platilo vzdycky, ale clovek by rekl, ze vyspela spolecnost prave bude vic minimalisticka, ale ne ne, stale spotreba vseho roste).
Btw tohle bylo i posledni tema, ktery jsme probirali na swingers, takze se nebojte, neni to jen o sexu
Kazdopadne vzhledem k tomu, co se ted ve svete a v Evrope deje, tak pochybuju, ze spolecnost je nekde jinde. Je energeticka krize a lidi nejsou ochotni pochopit, ze energie jsou proste drahe a ze by meli energiemi setrit. V Evropě je dost velka velka mezi vyznamnymi mocnosti (rusko primo a zapad/usa neprimo). Vlastne to tu ted dost vykazuje znaky jak v Nemecku pred valkou. Moc jsme se jako lidstvo neposunuli, stale plati, ze osobni pohodli je nadevse a stale plati, ze blahobyt znamena vetsi konzum. Mame treba o tolik lepsi spotrebice a stroje a stejne spotrebujem vic energie (coz platilo vzdycky, ale clovek by rekl, ze vyspela spolecnost prave bude vic minimalisticka, ale ne ne, stale spotreba vseho roste).
Btw tohle bylo i posledni tema, ktery jsme probirali na swingers, takze se nebojte, neni to jen o sexu
O speciální swingers akci nevím, asi by to bylo zbytečné, protože tam chodí lidi všech věkových, váhových i barevných kategorií.
Najdeš tam všechno a proto tam lidi choděj.
Koho tam určitě nenajdeš jsou různí paranoidní schizofrenici, debilky co řeší jeden druhého a podobný individua, ty spíš najdeš tady.
Swingers je prostě pro lidi, co jsou v pohodě, neměj obavy a klidně jdi, jde spíš o zábavu, než o zásuny.
Najdeš tam všechno a proto tam lidi choděj.
Koho tam určitě nenajdeš jsou různí paranoidní schizofrenici, debilky co řeší jeden druhého a podobný individua, ty spíš najdeš tady.
Swingers je prostě pro lidi, co jsou v pohodě, neměj obavy a klidně jdi, jde spíš o zábavu, než o zásuny.
Já lzu, a v cempak, povídej, to me zajima. Takova chytra holka a tak agresivni, neni to skoda? Nekoho BEZDUVODNE urazet jakymkoliv zpusobobem, aniz bys ho znala . Karma je ZDARMA, dostihne te, vis to ?? Tak to uz kocinko nedelej, nemas to zapotrebi. Hodne mych znamych to vidi 
Máš prsa ty kecko

Obézní lidé na Swingers
:)