Já to moc nechápu a nerozumím tomu.
Sem maj psát ženy co tady mají profil jména těch co si sundali při souloži gumu ?
Jednak si nedovedu představit, že je tady někdo, kdo tady uskuteční opakovaně nějaký sex s někým odtud a jednak si nedovedu představit, že když už by se tady nějaká taková vyskytovala, tak že tady bude psát nějaký list, natož blacklist.
A co s tím jako maj co společného admini ?
Možná by mi pomohlo, kdyby mi někdo vysvětlil, co je to holčina, děvuchy a cajty.
Pokud to jsou kurvy, tak by se to dalo chápat, ale stejně nechápu smysl tohohle vlákna a už vůbec, co s tím maj co společného admini, jako že jim daj za to pokutu ?
Ještě mě napadlo, ty jsi pasák ?
(edited)
Sem maj psát ženy co tady mají profil jména těch co si sundali při souloži gumu ?
Jednak si nedovedu představit, že je tady někdo, kdo tady uskuteční opakovaně nějaký sex s někým odtud a jednak si nedovedu představit, že když už by se tady nějaká taková vyskytovala, tak že tady bude psát nějaký list, natož blacklist.
A co s tím jako maj co společného admini ?
Možná by mi pomohlo, kdyby mi někdo vysvětlil, co je to holčina, děvuchy a cajty.
Pokud to jsou kurvy, tak by se to dalo chápat, ale stejně nechápu smysl tohohle vlákna a už vůbec, co s tím maj co společného admini, jako že jim daj za to pokutu ?
Ještě mě napadlo, ty jsi pasák ?
(edited)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
To jsi poněkud zdlouhavěji napsal totéž co já. Píši tam snad něco jiného, než že je tu zakázáno jmenovat podvodníky (když je zakázáno jmenovat všechny, tak i podvodníky), a když to někdo udělá, dostane za to od adminů ban? (Tím neříkám, že s tím pravidlem souhlasím.)
Jen jsem tím kolegovi odpovídal na otázku „co s tím jako mají co společného admini“. (edited)
Jen jsem tím kolegovi odpovídal na otázku „co s tím jako mají co společného admini“. (edited)
Hele vůči tobě je lepší mít svou kládu od čokolády než ho mít samej strup jak ty
Nehledě prosím přečíst znova a pomaleji protože já nepsal že gumu používáme na mojí kládu ale na erotické hračky
Já totiž rád zásadně stříkám do vnitř což ty evidentně nikdy nepochopíš proč.... (edited)
Nehledě prosím přečíst znova a pomaleji protože já nepsal že gumu používáme na mojí kládu ale na erotické hračky
Já totiž rád zásadně stříkám do vnitř což ty evidentně nikdy nepochopíš proč.... (edited)
No právě proto. Je úplně jasné, že oralem se přenese cokoli ještě snadněji. To akorát Ty jako sebestredny blb se nechas "jenom" vykourit. Chudák holka.
Zkrátka guma neguma, nemocná je blbě...
A naopak, sukej zdravou a nepotřebuješ gumu.
Zkrátka guma neguma, nemocná je blbě...
A naopak, sukej zdravou a nepotřebuješ gumu.

Blacklist sundavačů kondomů
Zde odkládejte profily sundavačů kondomů
Pokud jsou admini tolerantní a chápou tuto problematiku téma nechají. Díky jednomu takovému praseti co si sundal kondom a udělal se do holčiny já byl skoro dva týdny ve strachu protože od něj chytla kapavku. Bohužel děvuchy se bojí a oni ví že na cajty nepůjdou :( zlamat takovým ocas. Pěkný den 😇