Zvláštní, že tu reaguje spousta lidí, kteří to nemají vůbééééééééc vyzkoušené.
Náhodou je to super pocit, jak ti cévka prochází močovou trubicí a najednou cítíš, že jsi v močovém měchýři a vytéká z tebe moč,kterou nemůžeš za žádnou cenu zastavit :)
Já se cévkoval už snad 1000x a vždy v pohodě.
Dodržuji pravidla hygieny a vždy to dopadlo dobře.
Stačí před tím umýt antibakteriálním mýdlem a na ruce desinfekci.
Pokud to dělá člověk v rámci sexuálního vzrušení a hezky pomalu, tak si to náležitě užije. Pokud má pouze zážitek z nemocnice či nějakého vyšetření, tak věřím, že to tak skvělé nebude neboť tam jsou lidé úplně za jiným účelem, než ti způsobovat rozkoš a orgasmus....
Nic na tom není, vyzkoušej
Hlavně pomalu a s citem. A bude to luxusní zážitek, tak jako u mě.....
Náhodou je to super pocit, jak ti cévka prochází močovou trubicí a najednou cítíš, že jsi v močovém měchýři a vytéká z tebe moč,kterou nemůžeš za žádnou cenu zastavit :)
Já se cévkoval už snad 1000x a vždy v pohodě.
Dodržuji pravidla hygieny a vždy to dopadlo dobře.
Stačí před tím umýt antibakteriálním mýdlem a na ruce desinfekci.
Pokud to dělá člověk v rámci sexuálního vzrušení a hezky pomalu, tak si to náležitě užije. Pokud má pouze zážitek z nemocnice či nějakého vyšetření, tak věřím, že to tak skvělé nebude neboť tam jsou lidé úplně za jiným účelem, než ti způsobovat rozkoš a orgasmus....
Nic na tom není, vyzkoušej
Hlavně pomalu a s citem. A bude to luxusní zážitek, tak jako u mě.....
Hezky jsi se roztáhl. Co mám vypozorováno, tak u ženy je nejlepší velikost na začátek Ch18. Po čase Ch20 a více než Ch22 nechtějí. Já používám nejčastěji tu Ch20ku, když mám chuť na větší, tak 22. I když do sebe dostanu i 24,tak jí nepoužívám, protože pak je to spíš boj, než slast. Vše má jít hladce a sladce :D
Spousta lidí se toho bojí, ale úplně zbytečně.
Je to super pocit...
Spousta lidí se toho bojí, ale úplně zbytečně.
Je to super pocit...
Já se většinou držím menších průměrů. Zvlášť na vícedenní nošení je pro mě nejpohodlnější cévka Ch18 nebo jen 16 - o té skoro ani nevím.
Párkrát jsem si zavedl i cévku Ch20 nebo Ch22, ale u ní je dráždění už moc výrazné a mít jí zavedenou delší dobu bych zatím asi nevydržel.
Párkrát jsem si zavedl i cévku Ch20 nebo Ch22, ale u ní je dráždění už moc výrazné a mít jí zavedenou delší dobu bych zatím asi nevydržel.
Předpokládám, že se jedná o močový katetr. To by měl provádět jen člověk s patřičným vzděláním a vybavením... Dělí se na mužské a ženské katetry. Mužský je opatřen zobáčkem, aby nedošlo k zavedení mimo urethreu (u mužů 15 cm) do chámovodu. Katetrizaci mužů smí provádět pouze lékař!!! Katetrizaci ženy provádí nelékařský zdravotnický personál (zdravotní sestry). Vše má svá pravidla zejména proto aby nedošlo k poškození močové trubice, a k zavedení uroinfekce (uroinfekt). Je k tomu třeba PMK s vhodnou velikostí (průměrem), mesocain, pomůcky na oplach zevního genitálu (např. skinsan mucosa, apod.), a další věci... Nedoporučuji provádět laikům!
To je možné.. To se dělá za pomoci jednorázových katetrů. Avšak ne s pomocí vazelíny, ale mesocainu což je lokální anestetikum. Každopádně cévkování ženy patří mezi kompetence zdravotních sester dle vyhlášky ministerstva zdravotnictví :)
Jinak pokud sestra podává pomůcky, tak se také účastní. Říká se tomu asistence při cévkování... Já v práci zavádím většinou PMK (permanentní močový katetr). (edited)
Jinak pokud sestra podává pomůcky, tak se také účastní. Říká se tomu asistence při cévkování... Já v práci zavádím většinou PMK (permanentní močový katetr). (edited)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ano přesne tak. Poprvé mi ji dali v nemocnici a od te doby si cevku zavádím sám. je to hezké a moc příjemné.
Questo post è stato eliminato dall'utente.

Zavedení katetru ❤️
Máte zkušenosti? Kdo mi to popíše co a jak?