Wellness pri Brne. V párnej saune. Bol tam par a ja. Bozkávala sa s priateľom a mne začala honit.
Môj najlepší zážitok bol, ked na swingers som šukal dve neznáme !Dve kamarátky češky si prišli užiť .Ta jedna sa stala mojou ženou!A odvtedy sme spolu!
Ona je najlepšia kamoška do teť!Chodí nás navštevovat do sk.Par krát sme si užili aj trojku!Mal som tu videa kde sukam len snou.Ale na žiadost jej a mojej ženy som musel vimazat.Má strašného chlapa!
chcem sa spytat ci mam zorganizovat nejaky halloweensky grupac xdd ak by bol zaujem
Do toho!! Pridal by som sa ;)
No ked to ma.rada,a vie si ro naozaj uzit tak to je uzastne
No zazit take nieco s vami by bolo asi nezabudnutelny zazitok 

Zatiaľ žiadny keďže stále na to naberám odvahu 😀
Neuvažuj pridlho budeš ľutovať svoje váhanie bola som na 2 a rozhodne neboli posledné 🙃 ak chceš napíš pýtaj sa
boze mne sa tuto noc snivalo ze som mala grupac xdd
Ale ved swingers nemusí byt predsa o jazdení na viacerych autách 🙂 ale chapem že keď sa to uz v danej situácii a atmosfére zvrhne 😀
Takze sa stava že sa to tam môže strhnúť na taky gangbang?🙂
Jedno aj druhé veru treba.neviem ani co je dôležitejšie 🙂
@nezavislazavisla ... pravdepodobne podpora je dôležitejšia... Nepochybujem o tom, že máš vnimaveho a pozorneho partnera, ktorý Ti splní všetko co Ti uvidí na očiach... Vlastne by to urobil aj pre svoje blaho, keďže už len samotná predstava o tejto zmyselnosti, je neskutočne vzrušujúca a sexi...

Najlepší zážitok na swingers
Aký bol váš najlepší zážitok na swingers?