Questo post è stato eliminato dall'utente.
Přesně to se říká. Ale já tomu nerozumím. Chápu, že je psychicky velmi vysilující mít velkou zodpovědnost nad něčím. Třeba u manažerů velkých firem. A rozumím, že by bylo dobré se na chvíli té zodpovědnosti zbavit (třeba na chvíli přenechat řízení jiné osobě). Až pocaď dobrý. Ale nechápu, kde z toho, že nade mnou má někdo kontrolu ve smyslu omezení toho, co vykonávám, vzniká pocit bezpečí. Protože to jsou dvě věci, jedna věc je kontrola nad ostatním (např. nad firmou) a druhá věc kontrola nad vlastní osobou (tu nepotřebuji kontrolovat, vím, na co mám a na co nemám). A už vůbec nerozumím tomu, kde z toho, že je mi někým způsobována bolest, vzniká pocit bezpečí. To je trochu protimluv, pokud mi někdo způsobuje bolest, tak se cítím ohrožen, a ne v bezpečí.
Jako téma je to určitě velmi zajímavé.
Jako téma je to určitě velmi zajímavé.
Něco málo k zálibě v bolesti jsem popsal pro zájemce u sebe v blogu: elektro, sounding, piercing. Občas při komunikaci odemykám k tématu galerie. Je to příjemné spojit tu chemii z běžného sexuálního vzrušení s produkcí adrenalinu, jenž při řízené bolesti samozřejmě vzniká taky. Rád k tématu pokecám víc nebo zaučím nějaké mládě.
Můžu poprosit o nějaký odkaz?Předem díky
Questo post è stato eliminato dall'utente.

Záliba v bolesti
pro ty co rádi bolest působí i snáší