Sauna Delfin Bratislava

Je tam bezplavková zóna? V sobotu len MZ, či

Je tam bezplavková zóna? Sobota len páry MZ alebo môžem prísť aj sam ako muž? Chystam sa v sobotu 17-20:00. 190,90,15/6.
V sobotu keď je mix, dá sa tam zažiť niečo s chlapom na wc, alebo sú tam iba hetero?
Chysta sa niekto do sauny v sobotu 4.4.hned rano?
dnes niekto starší? ja 20r
Cez panske dni tam najdes vascinou iba starsich. A to tak, ze 50+
Dnes niekto do delfín? Honka fajka v parnej či na wc?
Dnes niekto do delfin? Asi okolo 15 tam budem.
Teraz som pozeral a sauna je vstup bud muzi, zeny, alebo mix? Ak pridem v den ked je mix a pridem sam muz, pustia ma dnu?
Dakovala. Tak to asi skusim. Mam rad nahotu v kombinacii s potenim. 😀😀😀
Zajtra by som išiel asi o 16 po dlhšom čase. Pridá sa niekto?
To tam budem aj ja. Vidíme si.
Idem dnes o 14:30 do sauny delfin
Tak sa tam vidíme, ak budeš 3h.
Ja idem cca okolo 14.00 si oddýchnuť keby sa chcel niekto pridať, g nehľadám.
ja sa chystam v utorok 24.2. od 12.00
horny_sporty
horny_sporty Inattivo 5 mese fa
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ahojte. Dnes by som zašiel. Je čisto mužský deň. Okolo 16 tam budem. Pridá sa niekto na honku v bazéne, parnej saune alebo zábavu na wc?
Vie niekto kedy zatvoria saunu z dvôvodu letnej odstávky?
už je bohužial zatvorená od 30.4 tento rok v zime mali aj zavrete kvôli prerablke tak som si ju koc neužil čo je škoda
Dnes, 22.4. popoludní, sauna Delfín, pridá sa niekto?
Ahoj. Ide niekto v utorok 18.11. (edited)
Ahojte, hľadám zrelú ženu na spoločne saunovanie bez plaviek :) ktorá miluje nahotu a…? :) ďakujem za odpísanie.
Boli ste tam už niekto po rekonštrukcii? Ako to tam teraz vyzerá, co je nové?
Zajtra, 2.4., niekto sa chystá? :)
Ja chcem tiez ist zajtra, no neviem, ci sa zhodneme, som podstatne starsi....
Kedysi bolo lahke najt kamosku do sauny aj na masaz teraz su vsetky nejak zakryknute alebo sa boja.
Stále sa nevie, kedy otvoria? Nemáte žiadne info? Zostáva Ba bez mestskej sauny?
Ahojte kedy tam treba ist? Cital som ze utorky a stvrtky alebo? O ktorej idealne?
Grancanaria333
Grancanaria333 Inattivo 2 anno fa
Chysta sa niekto v sobotu? Budem tam podvecer
Skôr chodia tam dochodcovia. Pozerali po mne a nevedeli ani slovo povedať ci pochvalit
taku dojnicu len tak nestretneš.
A za čo ťa mali pochváliť ..............??
Ahoj…. ja chválim zatiaľ to čo vidím v albume
chodime tam aj mladi nebojsa ked su mixy, stary kukaju po kazdom.. tomu sa nevyhnes, ved aj mne obcas zajde ocko *3* , a k tym rozhovorom ja sa vzdy slusne pekne pozdravim poprajem pekny den.. obcas sa debata rozvinie a obcas nie, je to o ludoch, v delfine su zevraj stale ty isty tak asi sa potozpravaju medzi sebou no
Grancanaria333
Grancanaria333 Inattivo 2 anno fa
Predpokladám že čisto penisy chodia :)
Chodi niekto do tejto sauny? Zajtra poobede?
Chystám sa druhý novembrový týždeň
A tretí decembrový týždeň sa chystáš kam?
Bol niekto utorok v saune Delfín?
Niekto zajtra (stvrtok) do sauny Delfin?
Rad by som nasiel niekoho, kto ma zasvati ako to tam chodi, ak si chcem s niekym pokecat, ak sa da. Myslim trocha vzrusenia a vzajomnej empatie.
Ked tam pojdes, ozvi sa mozeme pokecat, ak budes mat zaujem.
Neboj, určite tam niekto bol. Ináč by to mohli zabaliť a zavrieť
bol dnes niekto v saune delfin?
Nie som si úplne na 100% istý, ale myslím, že bol.
Nechystá sa tam nejaký párik alebo dáma?
Kto chodí a pridá sa ??žena alebo párik ??
plavky su tam iba v nedelu inak bez plaviek
Treba si pozrieť ich web a tam sa všetko dozvies...je to asi jednoduchšie ako písať sem...
V sobotu je to tam MZ a bezplavková zóna. Dnes som tam volal. Tak ak ste pár MZ ci žienka tak príďte v sobotu 17-20:00.
Je tam všade bezplavkova zóna a áno keď je mix muzi a ženy, tak to neznamená, že musíte tvoriť pár.. čiže je jedno či tam príde samotná žena, alebo samotný muž..
Takže aj do ochladzovacich bazenov a do bazenov s teplou vodou bez plaviek?
Áno, samozrejme.. všetko oblečenie nechávas v šatni. Dostaneš iba uterák a plachtu.
No.toto je presne obraz toho.ze si si sám dal tému.sam si kladies otázky sám si odpovedal a sám si na svoje odpovede zasa kladies otázky...
Nechápeme tu čo je na tom.co ma Delfín na nete k nepochopeniu🤦🤦🤦🤦
Pozeral som ale nieje to ram jasné. Ci je to bezplavkova zóna i v ochladzovacih bazénoch. Chcem tam ist v sobotu tak aby som vedel.
Ahojte, nevie niekto, kedy sa otvorí? Mali plán otvoriť v priebehu novembra, ale stále nič.
Sauna Delfín Bratislava je už je otvorené od 04.12.
Už tam niekedy niekto aj niečo zažil? Mladí tam asi moc nechodia....vždy tam boli starší....sú tam nejaké zaujímavé miesta alebo ľudia na spríjemnenie saunovanie a užívania si nahoty?
odpoveď je áno a áno :) sú tam fajn bazéniky na oddych aj v pohode sauny, len to prostredie vyzerá staršie ale to nevadí
Bol som v stredu a ta pani co sedela oproti mne v infra bola chutnučká dufam že ju tam zas stretnem a možno...
Sobota … okolo obeda žena či ženatý? Správa