Questo post è stato eliminato dall'utente.
U sexu vetsinou nepremyslime, a kdyz uz nahodou tak vetsinou co asi delaji doma nasi partneri... 🤔😃
Ja myslím na kolegyni a pak se udrží v pozoru i s manželkou.
🤣
🤣
Koukám na svoji krásnou holku jak si to užívá, jak je vzrušená. A myslím na to jak ji přivést k dalšímu ještě intenzívnějšímu orgasmu.
Tak já pokud jsem nadržená,tak na nic myslet nepotřebuji.A když si potřebuji trochu pomoci,tak myslím na sex s jedním kamarádem,se kterým mívám vždy hodně orgasmů.Někdy si také zavzpomínám na klub,když jsem držela převaze mužů.A co vím,tak manžel si představuje stejné akce,protože ho dost bere vidět mě s jinými.
Zajimavy fakt je, ze hodne muzu si predstavuje, ze jeho zenu suka nekdo jiny.
Občas na něco myslím. Ale nepředstavuji si jinou konkrétní osobu. Většinou roleplay situaci, kdy on je učitel, zákazník, strejda nebo "znásilník". A také naopak já učitelka, zákaznice, teta nebo "znásilnice"
A partner to ví a někdy se přízpůsobí.
Ne ty nejsi divná , ty jsi v naprostém pořádku a tak jedině to má být , samozřejmě partner musí byt také , s prázdnou hlavou , který se plně věnuje co děla a tím partnerce je schopny dat asi kvalitní sex .. který je zakončen orgasmem ženy .. a ty co musí myslet na něco jiného , tak těm stejně žena hraje orgasmus a koukají jen na sebe a většinou mají hlavu plnou stresu , takže jim to většinou ani nejde a žena , nemusí hrát ..

Na co při tom myslíte?
představy