Mě se líbí, jak to komentuje někdo, kdo ji nemá🙆 Sice bez jakýchkoliv zkušeností, zato chytrý jak rádio. Já ji mám od dětství k vůli fimóze. A tak nevím, jaké to je s předkožkou. Ale vím, že jsem spokojenej. Sice asi na pohled pro někoho nic moc, ale praktický to je. Ať už k vůli hygieně, nebo k vůli menší citlivosti a tím pádem asi i větší výdrži, což opět nemůžu potvrdit, protože nevím, jak bych vydržel s předkožkou. Možná by i na pohled v klidovém stavu vypadal s předkožkou delší. Každopádně při šukání nebo kouření to nevadí a při honění péra už vůbec ne. To jde nádherně 😀👋👋
Ať si každý dělá se svým čůrákem co chce, nemám a nechci. Vždycky jsem přemýšlel o tom, že člověk přijde o ten rolovací efekt při píchání a asi taky při honění, ženský jsou primárně vzrušivé v 1/3 zásunu, takže tam s tím efektem někdy pracuji. Kombinace s hlubokým vniknutím je velmi účinná. Prostě to tam příroda dala, tak bych to tam nechal.
Proč uvazujes o ni ? Pokud nemáš ze zdravotních důvodu (fimoza) tak proč ? Pokud funguje jak má proč zasahovat do těla ? Je to zbytečný a celkové obrizka není to hezky ,ztrácíš citlivost a je víc jak možné ze se ani neudelas … za mne určitě obrizka ne !!! A ja osobně bych obrezaneho partnera nechtěl . Nevím není to přirozené a ani hezké a ani dobré
Uděláš se úplně normálně, obřízku mám už skoro dva roky.cca tři týdny mě trvalo než jsem si na to zvykl,ale teď je to super. Hygiena dobrá a doma si žena nezatěžuje. Mám ju kvůli fimoze teda. Ale nelituji toho
Je moc fajn. Nelze než doporučit
Ja sem 6 tydnu po obrizce. Hodne se mi zvětšil zalud. Pri sexu to ze me hned tece tak 2min!! Docela mi to vadi zena je spokojena.
Pro obsahově zhruba stejný příspěvek nově založil Karel i téma amateri.com/cs/forum/38731/obrizka-a-sperma pod trochu jiným názvem.
Pro zadání dalších nových příspěvků na téma obřízka tu dávám odkaz: amateri.com/cs/forum/search?search=ob%C5%99izka = výběr, počet je přebohatý.
Tam všude můžete ještě o obřízce psát
Pro zadání dalších nových příspěvků na téma obřízka tu dávám odkaz: amateri.com/cs/forum/search?search=ob%C5%99izka = výběr, počet je přebohatý.
Tam všude můžete ještě o obřízce psát
Proč né obřízku. Klidně bych si jí nechal udělat a úplnou. Je to pěkné.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Obřízku sice nemám, ale asi týden zpět jsem si ho začal přetahovat. Prvních pár dní citlivost jako kráva, bylo to skoro až nepříjemný, teď už si zvykl a je to pohoda. No, pohoda. Je to super. Mám pocit, že jsem furt vzrušenej, vždy mě nějaký pohyb a otření příjemně dráždí. O hygieně ani nemluvim, tak je nespočetně krát lepší. :-)
Proč zakládáš další vlákno s tímhle tématem?
Za mě ano. Mohu porovnat před i po a za mě lepší po obřízce. Vyraznou změnu citlivosti nepocituji. 😉
Je pravda, že orgasmus je jiný... Ale pokud porovnam před a po tak po obřízce je to vic dráždivé. Je pravda, ze jsem musel tehdy ženě ukazat jak na to ( jinak by mě ho málem utrhla) . Trošku je třeba změnit techniku dráždení. Vic se zaměřit na žalud. Ale je ro zase vic sexy
Za mne je ten penis pak hezčí. Krásně čistý.
Vzhledem k snížení citlivosti i větší výdrž při sexu…
Každopádně kamarád na ni byl ze zdravotních důvodů (fimóza) už v dětství a věčně si stěžuje na právě na citlivost, že se neudělá u kouření a nezvládne dvouminotovou rychlovku.
Vzhledem k snížení citlivosti i větší výdrž při sexu…
Každopádně kamarád na ni byl ze zdravotních důvodů (fimóza) už v dětství a věčně si stěžuje na právě na citlivost, že se neudělá u kouření a nezvládne dvouminotovou rychlovku.
Asi tak. Vypadá lépe a je čistý. Citlivost je tak akorát musím říct. Já jsem s ní spokojen

Obřízka ano či ne
...