Questo post è stato eliminato dall'utente.
Tak jsem ti chtěl přispět vtipem ale nešel vložit do tvého vlákna ,,tak ho dám sem,,
Probudí se medvěd po zimě a je děsně nadrženej, tak hledá co by ojel. Tři hodiny běhá po lese a nikde nic! Když už je fakt úplně na nervy najednou uvidí ježka. Čapne ho do tlapy, ale ježek se stočí do klubka. Medvěd ho vztekle otáčí do kola a hledá otvor a když nic nenajde zařve: "kde máš píču???!!!"
Ježek: "Já žádnou nemám!"
Medvěd: "Číms to řek, ty vole, číííms to řek??!!!
Probudí se medvěd po zimě a je děsně nadrženej, tak hledá co by ojel. Tři hodiny běhá po lese a nikde nic! Když už je fakt úplně na nervy najednou uvidí ježka. Čapne ho do tlapy, ale ježek se stočí do klubka. Medvěd ho vztekle otáčí do kola a hledá otvor a když nic nenajde zařve: "kde máš píču???!!!"
Ježek: "Já žádnou nemám!"
Medvěd: "Číms to řek, ty vole, číííms to řek??!!!
A mas na to certifikat? Jako hlod dobry, ale timhle partnerku nepresvedcis. Kamarad to vyresil tim, ze ty nekouris, ja nelizu. No neni mu koureno jiz 5 let.
Budu trochu mimo dotaz, tak sorry ale strašně často se tu řeší dotazy jak někoho k něčemu přesvědčit. Vždyť je to nesmysl, pokud někdo nechce tak nechce a přesvědčovat je přeci zbytečný. Buď si k tomu časem sám dojde nebo prostě ne ale me kdyby někdo přesvědčoval k něčemu co odmítám tak to budu chtít ještě min...

Jak to udělat?
Přesvědčit ženu ke kouření.