Masaz s Happyendom

happyend…

Ahojte, chodievate na masaz aj kvoli happyendu? Neviem ci mam stastie ale vacsinou je to 1:1… a to navstevujem rozne salony. Top ale je urobit aj maserku. to sa mi zatial podarilo iba 4x.
Ahoj, kde si mal moznost spravit aj maserku?
v BA v centre…je tomu par mesiacov.
Pri soche cumila? Priplával si za to že si ju mohol spraviť?
Super , vzrušenú masérku som zažil raz a je to super
)) na paradu. to by som doprial kazdemu
Mám pocit, že sa iba chvališ. Ja hladam tiež masaž a nikde na celom SK (okrem asi "bordel podnikou") takú nerobí nik, dokonca ani masérka a ani masér čo je gay, alebo BI *3*. Ak je niekto tu čo vie kde je i masér nech mi napíše poštu a napíše kde a za akú cenu to robí.*271**270*
mas zly pocit. napisem ti kam mas ist?
Mozes napisat aj mne prosim, zaujima ma to
Questo post è stato eliminato dall'utente.
napriklad na laurinskej v bratislave.
idu automaticky "v cene" aj na HE alebo ju k tomu treba nasmerovat/povedat a priplatit?
dakujem
samozrejme ze sa treba dohodnut a priplatit si
Napíš aj mne správu, kde na masáž
Ak tak skor hladaj sukromnu maserku
Ku mne obcas pridu zeny ktore chcu happyend(nie sex!)
jj, happand nie je sex. je to len uvolnenie. a to by malo byt beznou sucastou.
Čaute, v Žiline nepozná niekto také?
Kde chodíš na masáže ? Thajské hotel Garcia
chodim kamkolvek, nemam nejake vyhradene miesto.
A kde v Bratislave spraví masérka aj Happy and?
Určite nie je bežné a štandardné, aby v normálnom masážnom.salone kde sa poskytujú zdravotné masáže sa masérka venovala intímne partii každému klientovi. Samozrejme všetko ale záleží od vzájomných sympatie, náklonnosti. Pokiaľ si masérka a kliet sadnú po tej ľudskej stránke a navyše ak tam je chémia vtedy je možné aj také niečo... Ja mám svoju masérku ktorú si skutočne nesmierne vážim a je to žena ku ktorej mám rešpekt a úctu. A nevymenim ju za nič na svete.
Tým chcem povedať že nemám dôvod a záujem navštevovať a skúšať ďalšie masážne salóny prípadne ďalšie masáže
Na Prievozskej napriklad. mladsia co tam robi. taka malinka.
Pane bože....
Kam táto stránka smeruje???
som jeden z prvych registrovanych na stranke. nemam pocit ze za tie roky meni smer. ak sa ti to tu nepaci tak preco si tu 5 rokov?
mozes dat do spravy v ktorom salone sa ti to podarilo? mne len na thajskej masazi.
aj na normalnej sa mi venovala maserka nadstandardne. ale v cechach, u nas len na thajskej…