Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jaké to tam je? Nevadí že jsem nezkušený? Docela mě to láká 😄
Je to tam moc dobré. Byli jsme s partnerkou a moc si to užili a ted v pátek 26.6. jdeme zase, tak snad potkáme nějakého sympatického mlaďocha
Dnešní Fantasy boží....
Questo post è stato eliminato.
Ahoj, nechystá se někdo zítra 13.6.26 na SW do Fantasy. My ano, tak koho tam potkáme ?😈
Ahoj. Tak jak? Navštívili jste? Mě přítelkyně řekla, že tam se mnou půjde tak za 10 let, když budu ještě mít zájem SW navštívit. Povoláním je to učitelka na gymnáziu a tak na takový párty není a já, po přečtení celýho tohohle fóra, abych se přiznal...No, před 50.kou už na to asi bych nebudu "mít koule", jak se říká 
Chystá se dnes nějaký mladší pár na akci ?
Tak včera poprvé Fantazy na Římské , docela překvapilo co tam chodí za pěkný lidi a vcelku mladý.. Akorát docela trapas, jsme si tam dali jedno kolo a něco se v kámošce hnulo, že si přijde mnou málo chtěná a šli jsme pryč.. Takže musim najít novou 😀🥲
S kým jsme se potkali včera (13.6.) ve Fantasy ???😈😈😈😈😈
Ahoj.. taky se chystáme... Do fantasy poprvé.. tak se třeba potkáme.. Renata a Zdeněk..jinak snad mírná převaha kluků je 😉
Hellou kdy máte namířeno zajít ? 🤔🤔
Asi nejvíc nejlepší je Římská párty, klub je plný , super atmosféra.
Ahoj v sobotu 16.4. se chystáme s manželkou na párty do Fantasy. Kdo přemýšlí, že by se přidal ? :)
(edited)
Ahoj, chtel bych zajit na stredecni party, kolik tam tak zhruba byva paru a solo muzu? Byl jsem 2x v desire a prislo mi to extremne mrtvy. Jeden ctvrtek tam byly tak 4 pary a tak 5 solo muzu a pak jednou v sobotu asi 3 pary pod 40, 3 nad a 5-10 muzu. Ani jeden den se tam temer nic nedelo
Ahoj chcel by som sa opytat ci sa oplati ist single na swingers do prahy kedze som este nikdy taku akciu nezazil
Ahoj, mám dotaz. Byl již někdo z vás na youngcouple party? Jaké to tam bylo? Dodržovala se věková hranice max 39 let jak píší na stránkách? Na různých stránkách jsem se v recenzích dočetl, že se to dříve moc nedodržovalo, prý tam byly mnohem starší páry a i samotní muži. To prý dost kazilo celkovou atmosféru párty. Zajímá mě, jak to tedy je. Už se nějaký pátek s partnerkou rozhodujeme jestli jít a nechceme být hned na poprvé zklamaní.
včera bolo absolútne narvane, páriki od 20 až do 39, pri vstupe kontrolovali občianky. Perfektná akcia, hlavne to bolo slušné a príjemné a hodne sme si aj pokecali…ale hlavne… 😁
Mě by docela zajímalo a veřejně se tu zeptám.. Jak to je s párovou návštěvnosti ve středu od těch 12 do 5. V listopadu se chystáme s kámoškou. Já 34,ona 36 diiks)
Ahoj, my včera byli a vy?
Bylo to tam super vzrušující 😊
Včera moc luxusní, jelikož bylo dost mladších páru a dost se to rozjelo 😈
My jdeme až 28.11. na Young Genlemen party
Ahoj všem... Kdopak se dnes chystá do fantasy na večerní párty...rádi by jsme zašli ale už dlouho se zde o ničem nemluvilo tak aby jsme tam nebyli sami
Tak jsme se konečně dostali i na romantickou párty. ♥️ A na ní to tedy velmi sedlo, spoustu moc fajn atraktivních, a mladých lidí.:)
A co ta blondýna u vstupu, byla zase protivná?
Jestli myslíte stejnou slečnu, co já, tak ona se na příchozí moc nesměje - když jsme tam byli poprvé, trochu nás to u vstupu schladilo. Ale pak jsme se tam s ní nekolikrát potkali, prohodili pár slov a je to fajn slečna. Jen když se neusmívá, má takový "vražedný" výraz :p
Na nás je tam veškerá obsluha velmi milá, příjemná, a velmi taktní. :)
Protivná? Nepřišlo nám. Nebyli jste třeba nevhodně oblečený? Nebo jste tam přišli v v podnapilém, nebo v jiném, stavu? To bych se pak nedivil, že na vás byla protivná... :)
Byli jsme na Young Glamour. Já jako top manager přišel (přijel autem) naprosto vhodně a pro mě přirozeně oblečený, partnerka také, oba střízliví. Není potřeba hned hledat chyby v nás. Stalo se mi to už podruhé ze čtyř návštěv a shodli jsme se na tom i s jinými lidmi. Tak pátrám po dalších :-)
(edited)
Je pravda, že slečna není kolikrát úplně milá u vstupu
My tam možná půjdeme v pátek s manželem, tak vám dám vědět, zda je či není slečna milá ;-)
Však jsem se jen slušně zeptal, neházel jsem na vás vinu. Jen jsem slyšel, že tam občas příjdou lidé nepatřičném oblečení/ stavu, toť vše 😊
Chystá se někdo tenhle čtvrtek 17.4 podívat do klubu? :)
V klubu jsme byli poprvé minulý čtvrtek na Relax párty – a rozhodně ne naposledy. Bylo tam asi pět párů, ale myslím si, že na začátek to bylo ideální. Nám se v klubu moc líbilo, a i když je manželka poměrně stydlivá, návštěvu si užila. Už se těšíme na další zážitek, který bychom rádi absolvovali někdy v sobotu.
Ahoj, chystáme se zítra do Fantasy a máme trochu obavy z účasti. Nechystáte se také někdo? 😊 Byli jsme zatím jednou jinde a byl prakticky prázdný klub s v našem věku jsme byli za zajíčky.. 😁
Ahoj všem,
můžete mi prosím poradit, jestli je Relax party vhodná i pro nováčky?
Jedeme do Prahy ze čtvrtka na pátek a zvažujeme naši první návštěvu Fantasy. Nemáme v plánu se hned vrhat do „velké akce“, spíš se chceme rozkoukat a nasát atmosféru.
Díky za rady!
můžete mi prosím poradit, jestli je Relax party vhodná i pro nováčky?
Jedeme do Prahy ze čtvrtka na pátek a zvažujeme naši první návštěvu Fantasy. Nemáme v plánu se hned vrhat do „velké akce“, spíš se chceme rozkoukat a nasát atmosféru.
Díky za rady!
My byli minulý týden v Sobotu na disko a bylo tam dost párů. 😊 Narazili jsme tam i na cca 4 páry našeho věku tak to bylo moc fajn. Na Black luxury jsme nebyli ale hádám že to bude ještě lepší 👌
Taky chcem zkusit sobotni Disco.. Tak to jsem rád za nejakou recenzi aspoň 👊🙃
Jestli tam půjdeš ty Karle tak tam určitě nepůjdeme
No jasně a to ti tu někdo věří?
Aha webka, tak to mám v tom hned jasno 😂
Tak tady máš potvrzeno, že jsem žena.
amateri.com/cs/forum/40933/sylvie1-prosba
amateri.com/cs/forum/40933/sylvie1-prosba
Dík to jsem opravdu potřeboval vědět 😂😂
Takovýchto kecálků tu je😔😔😔😔😔😔😔😔
(edited)
Nebojte, tam je dost velká převaha mužů.
Ahoj nechces zajit nekam jinam na party?
Kdo se přidá v sobotu k nám ? Chystáme se na návštěvu …
Sobota 16.8 se taky chystáme kdyby náhodu) poprvé..
Koho stretneme 28.3. vo Fantasy?
Myslím, že se jedná o tematicky oblíbený typ party, dá se očekávat plný klub. Je třeba mít rezervaci.
Děkuji za odpověd podívám se na to,
btw může mi někdo vysvětlit proč byl můj příspěvek smazán?? Člověk tu hledá jen informace a rady a prý je to reklama...
btw může mi někdo vysvětlit proč byl můj příspěvek smazán?? Člověk tu hledá jen informace a rady a prý je to reklama...
Není tady borec, který byl 27.12. Na Gentlemans party a 2x si to rozdal s krásnou mladou tmavovláskou? Nejprve v mučírně a pak oral ve velké místnosti?
Ahoj. Kdo byla ta kráska? Máš fotky? Věk? díky
Ahoj, chtěli by jsme vyrazit ve čtvrtek. Bylo by to pro nás poprvé ve Fantasy. Zajímalo by nás jestli tam chodí dost lidi? (Chápeme, ze o víkendu bude víc lidi) Popřípadě chystá se někdo?
Který pár půjde zítra do Fantasy?
My do Fantasy dnes,žena si chce zadovádět.
Ahoj mám 5kamardu můžeme se sejít soukromé nebo ve středu ve fantasy
Jaká je návštěvnost ve středu večer,dnes chci jít ...
Ahoj na romantické ve Fantasy jsme ještě nebyli, ale v pátek se tam ještě s jedním párem chystáme. A rádi se s vámi seznámíme 😉
Vlastně se ničím neliší od běžné párty. Žádný předepsaný dress code. V anotaci píšou o svíčkách, musím říct, že sám jsem si jich na té jedné romantické nevšiml. Myslím, že holky dostávaly na konci růži, ale to možná bylo na valentýnské.
Ta naše tehdy byla celkem klidná party.
Ta naše tehdy byla celkem klidná party.
Ahoj chystá se někdo na akci zítřejší 30.7. SPA? Zajímalo by mě jak probíhá, či jak moc párů se tam pohybuje :-)
V pátek se chystáme se ženou, bude fantasy správná volba? Byli jsme v týdnu v jiném klubu poprve. Bude nějaký par kolem 30 také? Dekuji případně za zpravu
Tak samozřejmě,pokud uděláte rezervaci a potom se vyskytne problém (třeba onemocníte),můžete ji normálně zrušit.To se stát může.Majitel nemá rád,pokud někdo udělá rezervaci a potom nedorazí bez omluvy.Protože to vaše místo tím blokujete zbytečně.Pokud se omluvíte,může pustit místo vás někoho jiného,kdo chce přijít.
Ahoj. V Desire je BDSM místnost s křížem,křeslem,bičíky,důtkami atd. Koukněte na galerii,je to hezký klub. Fantasy ale také stojí určitě za návštěvu.
Pravda,a jestli vám jde o to se "předvádět" může být Desire ještě lepší. Houpačka je vyloženě v hlavní místnosti, kam je skvělý výhled z infrasauny. BDSM část nebo samostatná místnost, ale spíš část hlavní hrací místnosti, takže na vás všichni taky budou moci koukat.👍
Ještě je tam v místnosti s křížem kláda, na kterou si holka sedne a kluk jí připoutá nohy, že je má "do praku". Ale asi to není moc pohodlné, holky tak vydrží vždy jen krátce.
Na úvod ale Fantasy určitě doporučuji. Je to hezký klub, lidi mi tam přijdou obecně na nejvyšší úrovni.
Na úvod ale Fantasy určitě doporučuji. Je to hezký klub, lidi mi tam přijdou obecně na nejvyšší úrovni.
Ahoj, co je lepší v rámci flirtování gentlemen nebo kandaulistická párty? S přítelkyní (22) jsme byli na glamour párty a bylo to super. Naše představa je teď taková zajít na párty, kde muže bude vzrušovat flirtovat se zadanou ženou s vědomím, že se to partnerovi líbí. Nejde nám ani tak primárně o trojku, ale spíše o to, ona s jiným mužem. Máte někdo zkušenosti, na které párty jsou muži více odvážní? Nejde nám primárně o to, aby muž přišel až ve chvíli, kdy už budeme šukat s nabídkou: Můžu se přidat?, ale skutečně o svádění, flirtování, provokování již na baru, ještě předtím než se přesuneme dále....
Původní idea byla,že na Gentleman párty to bude asi tak,jak popisuješ a na Kandaulistické více divočejší.Ale pánové co tam chodí to nepochopili.Přesně jak je tu už napsáno.Mají pocit,že když zaplatili vstup,tak mají právo si zašukat s každou,na kterou dostanou chuť.My už jsme se naučili vybírat a klidně je i odmítnout.A nestydíme se je poslat i do sprchy.Když je to nenapadne samotné,tak někdo jim to říct musí.A to Fantasy má ještě tu lepší klientelu.V některé levnější konkurenci to bývá horší.
Já zkoušel v minulosti s kamarádkou fuck my wife párty v Bunkru. To prostředí tam sice nemám rád, ale právě se mi líbilo, že tam ti muži byli i na baru celkem aktivní, flirtovali a oťukávali...Tak mě to příjemně překvapilo, i když samozřejmě i na pověstné vláčky tam došlo. 
No každopádně zajímavé recenze té gentleman i kandaulistické párty... asi to stejně budeme muset ověřit naživo. Jo jinak ty párové párty ve Fantasy jsou moc fajn, zvlášť když mají nějaký předepsaný dress code, je tam pak moc hezká atmosféra a prostředí klubu je moc krásné.
No každopádně zajímavé recenze té gentleman i kandaulistické párty... asi to stejně budeme muset ověřit naživo. Jo jinak ty párové párty ve Fantasy jsou moc fajn, zvlášť když mají nějaký předepsaný dress code, je tam pak moc hezká atmosféra a prostředí klubu je moc krásné.
Ahoj, tak s takovou představou jsme tam šli také, ale moc s tím nepočítejte. Na těchto akcích je běžné, že muži posedávají a okukují páry okolo a čekají až se odeberete do víru vášně. Tam k vám přistoupí vláček loudilů, co si honí péra a čekají jestli se jich ujmete. Další problém je, že většina pánů neprojde ani sprchou a bloudí v pelíškách v džínách s pérem venku. Že by se třeba měli snahu na baru seznámit, nedej bože ženě koupit drink, to je ani nenapadne. Zaplatí drahé vstupné a jen čekají, že si vrznou. Sem tam se najde ojedinělá vyjímka. Doporučujeme jít na normální akce, kam si můžete sebou vzít nějakého přítele.To jen pro představu.
Hezký večer všem. Tak kohopak potkáme zítra na sexy party?
Každá akce má svůj předepsaný dresscode. Nejjednodušší je bývá římská, kde je to prostěradlo a pásek, které najdete ve skříňce.
my byli úplně poprvé na valentýnské a bylo to TOP :)
My jdeme dnes :-)))))))))
Ahoj, my půjdeme na Valentýna. Na sebe sexy obleček a muž boxerky. Hračky si bereme.
Nechysta se nekdo dnes? Nevime: Fantasy nebo Paradiso. Diky
Ahoj všem.. chystáme se ve středu s přítelkyní na denní party je nám 35 a 36 let... oba sportovní postavy a prý příjemní a hezci... mqme radi vymenu, doteky, mazleni, ale i tvrde a zvrhle sukani...těšíme se na vás na všechny a jsme zvědaví kohopak tam z párů potkáme.. klidně pište zpravy...
Hezký den , přítelkyně nám nadělila Římskou párty , bude to naše poprvé, tak bych chtěl
od někoho zodpovědět pár dotazů, předem díky.
Je lepší ten hábit donést , nebo mít svůj ? Dress code je sice efektní , ale trochu antikoncepční, to se tam v tom tráví celý večer ? Nosí se pod to spodní prádlo , rozuměj v začátku ?
Štěstí přeje připraveným !
od někoho zodpovědět pár dotazů, předem díky.
Je lepší ten hábit donést , nebo mít svůj ? Dress code je sice efektní , ale trochu antikoncepční, to se tam v tom tráví celý večer ? Nosí se pod to spodní prádlo , rozuměj v začátku ?
Štěstí přeje připraveným !
Ahoj chystá se někdo v pátek do Fantasy?
Doufám, že nám by se mohlo podařit.
My se chystáme nejspíš v pátek 10.11. Půjde taky někdo?
Ahoj někdo zítra( čt 9.11.) do Fantasy na relax? Chystáme se se ženou.
Ahoj chystá se někdo v pátek do Fantasy?
Ahoj pořádáme také swingers u nás na chate
Jdete na tu večerní? Nebo odpolední?
My půjdeme pravděpodobně až na večerní
Ahoj, někdy v budoucnu bych rád svou ženu na římskou pozval. Teď je na to ještě brzy. Pokud tam však půjdete a nebude vás to obtěžovat, rád bych se vás zeptal na vaše dojmy. Nikdy jsme na sw nebyli. Mě to láká, ale má žena se zdráhá, nemáme moc jasnou představu o atmosféře římské párty. Zkušenost někoho kdo by na této párty byl, by nám jistě pomohla. Díky a hezkou zábavu.
Ahoj nechystá se nějaký pár příští 2.8. do Fantasy na středeční párty?
A Myslíte denní nebo kanda?
Půjdeme na večerní, tedy na kandaulistickou
Ahoj, pokud nám to vyjde, tak se chystáme na středeční :)
Ahoj, přemýšlím o tom😌
Fantasy je lepší než Paradiso?
David a Pája
Fantasy je lepší než Paradiso?
David a Pája
Byli jsme s manželkou ve Fantasy na kanda párty 19.7. a bylo to super. ❤️
Záleží kolik je vám let, do Fantasy chodí spíše mladší cca průměr 25-45
To je pravda. Ve Fantasy to také víc žije,ale někdy je problém soukromí a klid. Někteří pánové nerespektují NE a člověk pak musí být více důrazný a kazí to dojem z celého večera.
Nechci nikomu brát iluze,ale to nemá co dělat s tím jak je klub stavěný (byli jsme párkrát i u vás).Když si povídáte na baru,tak vůbec netušíte pokud musíme někomu na druhé straně klubu důrazně opakovat že o jeho společnost opravdu nestojíme nebo že bez kondomu si fakt nezasune.Samozřejmě tento problém roste s návštěvností.Takže u nového klubu,kam chodí zatím lidí méně se to třeba často nestává.Zatímco v zavedeném klubu,kde je těch mužů hodně,je i větší šance narazit na blba.
Ahoj., ja to nechapu, pokud se nepletu tak je to o tom , že každý může všude a nemáte možnost si vybrat zda chcete být samotní nebo v hloučku párů či mužů.
Tak jo přesně proto byla postavena (nejmenovany klub)
A vážně se nestane , že by někdo musel při nějaké akci říkat "NE" jelikož to slovo nemá mít člověk ani potřebu říkat. Tedy pokud vysloveně neudělá on něco neštastného (jako nezavře dveře)
v tom (nejmenovanem klubu) Je místnost kam smí pouze páry + místnosti které si člověk může zavřít či nechat tak aˇˇt je na něj vidět ale opět knim nikdo nesmí.
Takže ne není to iluze a ani naivita. Toto opravdu je. Personál to hlíádá a to dost pečlivě. (samozřejmě nikdo neni neomylnej a probehnout někdo může, ale velice brzo se na to příjde a je zjednána náprava.
Tak jo přesně proto byla postavena (nejmenovany klub)
A vážně se nestane , že by někdo musel při nějaké akci říkat "NE" jelikož to slovo nemá mít člověk ani potřebu říkat. Tedy pokud vysloveně neudělá on něco neštastného (jako nezavře dveře)
v tom (nejmenovanem klubu) Je místnost kam smí pouze páry + místnosti které si člověk může zavřít či nechat tak aˇˇt je na něj vidět ale opět knim nikdo nesmí.
Takže ne není to iluze a ani naivita. Toto opravdu je. Personál to hlíádá a to dost pečlivě. (samozřejmě nikdo neni neomylnej a probehnout někdo může, ale velice brzo se na to příjde a je zjednána náprava.
Souhlasím,to máte pravdu. Není to jen tady,ale všude. Na druhou stranu,mají návštěvníci respektovat a dodržovat pravidla ohledně soukromých,či voyer místností a nevstupovat. Když tam člověk vejde ve třech nebo čtyřech,neznamená to automaticky,že tam může každý a žena chce gang bang. Na tohle by ale mohli trošku víc dbát i majitelé. Příště asi zkusíme párovou akci a uvidíme rozdíl😉👍
Ano, přesně jak píšete na párových párty se to nestává
Zdravíme všechny... chystáme se v pátek s přítelkyní... jaké páry tam uvidíme... moc se těšíme a milujeme vvymenu....a osahavani... protekyne miluje když o ní muži projevují zájem už dole na baru... chodíme hned od začátku a zůstáváme většinou až do konce... budeme se těšit na zpravy
Ahoj. Do Fantasy od letošního roku chodíme celkem pravidelně. Baví mě ženy...a mého dívat se. Kdyby tam chtěla nějaká potkat - třeba jen na drink - blondynku, která prý vypadá tak dobře, že 50% nových FAKE profilu zde rozesílá její fotky... jsem tu. Kristýnka.
My se chystame v sobotu. Doufam ze se prede dvermi nepo....a opravdu prijdeme :) jdeme poprve. Ma nekdo nejake rady, tipy?
Tak jaké to bylo? Příjemný zážitek?
Do 23h se obvykle nic moc neděje a všichni jsou na baru nebo ve vířivce. Po 23h se obvykle začínají někteří přesouvat do zadních místností. Chcete-li se koukat, procházeje místnosti a koukejte. Chcete-li se ukazovat, vyberte si místo někde na očích a pusťte se do toho. Chcete si užít v soukromí, i na to je tam místnost. Líbí se vám někdo a chcete se přidat, zeptejte se. Nebojte se odmítnutí a i kdyby přišlo, neberte jej osobně. Prostě se bavte, jak vám přijde nejlepší. Nervozita a stres ničemu nepomohou. Jo a alkohol v míře přiměřené, přemíra spíše nepomůže.
Diky moc za informace ;) uz jsme napnuti :) pro prvni navstevu neplanujeme nic velkeho. Spise se jen divat
Ale jo bylo to fajn...pry bylo dost malo lidi jsme se dozvedeli. Takze nevime jake to je kdyz je tam plno. Cekali jsme mozna o neco vice mladsich paru.
Souhlasím,je to popsáno přesně. Mám jen jednu připomínku k soukromé intimní místnosti,tzv. voyer místnost. Když nás majitel provázel,říkal,že pokud tam někdo je,ostatní to musí respektovat a nechodit tam. Prostě jim dopřát to soukromí. Bohužel to tak nebylo a asi standartně ani není. Neustále nám tam někdo lezl,pokoušel se přidat,nebo si sedl na postel a koukal do hlavní velké místnosti nebo na nás. Byli jsme tam na manželku dva muži a neustále museli důrazně odhánět ostatní samotné muže. Jediná místnost kde se můžete zavřít a užít soukromí je temná místnost,mučírna vedle rautu. Jinak je klub hezký a fajn.
My jdeme do Fantasy dnes a už se moc těšíme jak zařádíme,teda hlavně manželka 😉😆😆
To já vím,chodíme na swingers asi 17let😉 Můj dotaz směřoval na Zuzka46,protože tak jak to napsali,to vypadá,že jim spárovaní a mladí nějak vadí nebo nevyhovují.
Ahoj. Proč na začátku u těch spárovaných a mladých máte to ,,ale” ? Nic ve zlém,jen mě ti zajímá😉
Zdravím, uvidíme někoho tento pátek ve Fantasy?
Ahoj, chodi nejaky mlady par jako my v utery? Chceme jit 28.3. na SPA a radi bychom pokecali s nekym v nasem veku (nam je 20 a 21), treba by to mohlo vest k necemu vic :)
Ahoj, jdete dnes nekdo do klubu?
Ahoj, jde dnes nekdo tento patek?
Ahoj, který pár se chystá tento týden 13.1. na gentleman party? My se tam chystáme 😉😉
A my zase o týden zpět na Black 18. :)
Tak to se tam uvidíme 😉.
Páteční gentlemans byla skvělá jako obvykle, opět mnoho krásných a akčních párů. Odcházel jsem také mezi posledními ;-)
Přečti si webové stránky, sekce poprvé do Fantasy. Jako
samotný muž můžeš jen na vybrané akce. Více opět na webu. Na akce je dress code. U chlapa stačí většinou jen košile a tmavé kalhoty, pokud není speciální akce jako třeba římská párty. Dole je šatna tak se můžeš převléct ale pokud přijdeš už ke vchodu jako vidlák z pole tak tě rovnou vyhodí. Dostaneš jen osušky a prostěradlo + v místnostech jsou kondomy a lubrikační gel. Vše podstatné je napsáno na webu.
samotný muž můžeš jen na vybrané akce. Více opět na webu. Na akce je dress code. U chlapa stačí většinou jen košile a tmavé kalhoty, pokud není speciální akce jako třeba římská párty. Dole je šatna tak se můžeš převléct ale pokud přijdeš už ke vchodu jako vidlák z pole tak tě rovnou vyhodí. Dostaneš jen osušky a prostěradlo + v místnostech jsou kondomy a lubrikační gel. Vše podstatné je napsáno na webu.
On v nich zase tak velký rozdíl není.Původní myšlenka byla jiná,ale lidi z toho udělali skoro identické párty.Kandaulistická bývá ve středu,tak bývá menší účast a také končí dříve.Gentleman bývá v pátek,to chodí lidí více a končí až k ránu.Na obě mají přístup muži navíc,tak tam mají ženy převahu zájemců.
Ahoj ,
měl bych dotaz, jaká je návštěvnost a přibližně poměr žen a mužů na pátečních Gentleman party?
S manželkou budeme 22-24.2. v Praze a v pátek 23.2. máme v plánu naštívit Fantasy.
Doposud jsme Fantasy navštívili 2x (Sexy party a relax).
V pátek 23.2. má být právě Gentleman party, tak jen abychom měli nějakou představu.
Dík
měl bych dotaz, jaká je návštěvnost a přibližně poměr žen a mužů na pátečních Gentleman party?
S manželkou budeme 22-24.2. v Praze a v pátek 23.2. máme v plánu naštívit Fantasy.
Doposud jsme Fantasy navštívili 2x (Sexy party a relax).
V pátek 23.2. má být právě Gentleman party, tak jen abychom měli nějakou představu.
Dík
Zdravim, 30.12 mame rezervaci na Gentleman party
, doufam ze to bude mit naboj
No moc se to nepovedlo, hodne lidi, ale vzadu skoro nikdo nesexoval jenom vsichni stali a koukalli a prochazeli se .... pro me to byla katastrofa
uz jsem zazil lepsi akce ve Fantasy
No prave, ze jsme tam byli od cca 10 do pulnoci a chlapy jen cumeli nebo jim nestal ve velke mistnosti jsme byl s pareme tady z Ama a taky mi potvrdil to same ... kdyz jsem zenu privazal do gloryhol, tak jsem si venoval a 4 kolem nas jen staly a nic i kdyz jsem je pobizel
Tak naše společnost se bavila do představení u stolu,potom hodinka výřivka a od půlnoci se šlo nahoru.Pokud jste šli už o půlnoci domů,tak to je na velkou akci moc brzy.Po představení je tam doplněné občerstvení,tak to dost lidí si jde něco dát a sex nastává až po té.
Janse jenze My do fantasy chodime cca 10 let a hlavne to mame 2,5 hodky cesty na otocku
Ahoj. Dnes jdeme do Fantasy. Koho tam potkáme a kdo tam také jde zadovádět si ?
Ahoj, bývají tam ve středu samotní borci, schopni potěšit moji přítelkyni? Jakou mate zkušenost?
Zdravím, kdo jde v sobotu na Youngparty? Nejaky par který se přidá?
Ahoj, dnes se chystáme? Jde také někdo?
Ahoj, chystáme se se ženou zítra na úterní SPA párty.....
Nechystá se někdo?
Žena by ráda nějakou dámu, ale ani sympatickým mužem nepohrdne. 😉
Nechystá se někdo?
Žena by ráda nějakou dámu, ale ani sympatickým mužem nepohrdne. 😉

Fantasy klub
Kandaulisticka párty