Ahoj, chystáme se do wellnes, přidá se k nám pár nebo muž? Více do vzkazů
(edited)
(edited)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Kdo má rád davy chodí o víkendu
Ahoj, nepřidal by se někdo k nám do bazénku, sauny a třeba i na pokoj?
Přidá se nějaký pár nebo muž
Proto jsou dny kdy je tam "narváno" , v restauraci fronta na čip a občas pohoda a jindy relativně pohoda bez davů čumilů
Člověk na to v danou chvíli neumí reagovat a pak mu to leží v hlavě a vkrádá se to do myšlenek .... Zuzi šla by jsi do toho pokud symaťaka potkáš?
Napíše někdo jak to tam chodí? co se tam dá zažít atd., chtěli by jsme s partnerem na prodloužený víkend, s pobytem přímo na hotelu, Základní info je nám známo, ale realita je jiná, pohyb v areálu bez plavek? nahota nebo župan? otázek mám víc, kdo zná? kdo poradí, podá info?? díky
Záleží co chcete zažít
hotel solidní pokoje udržované jen akustika odpovídá konstrukci, sauny taky v pohodě je z čeho vybírat ovšem bývá tam občas narváno...
Krásný dobrý den, hotel Fridrich je krásné místo pro relax. Venku jsou tři menší vířivky s krytým místem, kde vás skoro nebude nikdo rušit, kde se dá zlobit. Pak je ještě venku větší vířivka , která už nenabízí tolik soukromí. Venku ještě najdete ochlazovací bazén a aromatickou saunu. Někteří lidé chodí zahalení ale někteří jak je pánbůh stvořil. Záleží na Vás. Ve vnitřních prostorech welness jsou další sauny: infra, Finská, parní. Je lepší platit vše hotově, protože ještě máte slevu ( dokonce i jídlo) , jinak na hotelu skvěle vaří i snídaně jsou dostačující. Už jsme byli s manželkou několikrát a rádi se vracíme.
O tom čase už většinou odcházím/e k večeru se to plní a já preferuju volnější prostor
Co vím tak ty slané bazénky jsou tam 4, ale je už to pár týdnů co jsme byli naposledy a možná ten jeden mezitím zrušili
pokud mi paměť slouží 4 malé slané, 1 větší vířivka a 1 studený bazén
Těší mě, že jsem v obraze i přesto, že se většinu času soustředím na
mého doprovodu a patřím mezi občané návštěvníky uvedeného zařízení
Ahoj, dnes večer tam jdeme s přítelkyní, přidá se někdo?
Nepřidal, jen dva honiči koukali jak jsme venku šukali
Budeme tam teď v sobotu
Ahoj, kdy se znova chystáte? Rád se přidám
Ahoj, chystáme se vyrazit na wellnes víkend, přidá se k nám někdo?
Ahoj, chceme se mrknout na welnes do Těrlicka. Nepřidá se někdo do bazénku k nám. Můžeme se domluvit ve vzkazech
Nechystá se někdo tento pátek? My par ;-)
Ahoj, nepřidal by se někdo k nám do welnes? Více ve vzkazech

Wellness Fridrich Těrlicko
společna sauna