Přemýšlíme nad tím. Rádi bysme šli třeba ještě s nějakým párem.
Super, děkuji za info. My bychom ale rádi tady na amatérech našli ideálně i nějaký sympatický pár, s kterým bychom se rovnou i domluvili.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Swingers klub se neurčuje podle tvého subjektivního pocitu o ideální návštěvnosti.Takže Nirvana swingers je (samoobsluha také nepřestane býti samoobsluhou jen proto,že tam zrovna není fronta).A pokud je Desire masážní salon,tak podle stejné logiky je Bunkr taková levná jídelna.
Sorry, ale tohle fakt nějak nechápu. Člověk tu napíše pravdu a dostane tolik palců dolů. Takhle…mne to je ve finále úplně jedno. Já už si zvykla, že tu lidi nebývají objektivní. Ale je pravda, že by mne zajímalo, od jakých uživatelů jsem ty palce dolů dostala. To jsou asi nějací experti přes swingers😂.
Přesně tak a ty podvody s falešnejma nickama se provalily, když pořádaly srazy amatérů, tam se dá potom v kolonce uplynulé srazy zjistit, kdo tam fyzicky byl a kdo ne.
Proto ty srazy už nepořádají, to ale neznamená, že ty falešné nicky nepoužívají.
Používají je k tomu, že tady pak píší, jak tam v sobotu půjdou a jak tam bylo narváno a bla bla bla.
Chudáci lidi pak přijedou z Ostravy do prázdného klubu.
Proto ty srazy už nepořádají, to ale neznamená, že ty falešné nicky nepoužívají.
Používají je k tomu, že tady pak píší, jak tam v sobotu půjdou a jak tam bylo narváno a bla bla bla.
Chudáci lidi pak přijedou z Ostravy do prázdného klubu.
Přední propagandista ruzicky 
Hele, máte tam taky nějaké stranické legitimace ? Aby jste se mohli spojit v jednotný šik proti všem imperialistickým a dekadentním klubům, co ohrožují váš nejlepší a nejčistší klub světa ?
Musíš být neustále ve střehu a připraven k boji, mohu ti to ulehčit a než něco napíšu, tak ti to dám předem vědět, aby jsi měl čas zareagovat.
Vždyť vůbec nejde o téma, ale o ten váš fanatismus, jakým způsobem se tady prezentujete.
Tajtrdlíci.
Jo a sex taky vymyslelo desire ?
a názvy párty v angličtině vlastně taky.
(edited)
Hele, máte tam taky nějaké stranické legitimace ? Aby jste se mohli spojit v jednotný šik proti všem imperialistickým a dekadentním klubům, co ohrožují váš nejlepší a nejčistší klub světa ?
Musíš být neustále ve střehu a připraven k boji, mohu ti to ulehčit a než něco napíšu, tak ti to dám předem vědět, aby jsi měl čas zareagovat.
Vždyť vůbec nejde o téma, ale o ten váš fanatismus, jakým způsobem se tady prezentujete.
Tajtrdlíci.
Jo a sex taky vymyslelo desire ?
Ještě bych se mohl pokusit ti to trochu vysvětlit, možná už by jsi mi dal pokoj a nekomentoval moje názory ve vlákně které tobě nic neříká, protože si vůbec nedovedu představit, že by jsi byl někdy na nějaké párty.
" Prohlašuji na svou čest, že nejsem tak inteligentní jak si o mně JTCB85 myslí."
Tak to je jasná ironie, protože jednak nemám vůbec žádnou čest, o tu jsem přišel v srupnu 1968 na václaváku, když mě tam zná...li dva rudoarmějci. A jednak vůbec přece nemůžu vědět, co ty si myslíš o mé inteligenci a s čím to porovnáváš a jednak je mi to úplně u zadku.
Už to chápeš ?
" Prohlašuji na svou čest, že nejsem tak inteligentní jak si o mně JTCB85 myslí."
Tak to je jasná ironie, protože jednak nemám vůbec žádnou čest, o tu jsem přišel v srupnu 1968 na václaváku, když mě tam zná...li dva rudoarmějci. A jednak vůbec přece nemůžu vědět, co ty si myslíš o mé inteligenci a s čím to porovnáváš a jednak je mi to úplně u zadku.
Už to chápeš ?
Já ovšem neříkám, že ty to o sobě prohlašuješ, tak nevím kde jsi to vzal 🤷🏼♂️.
Život je takový, jaký si ho člověk udělá.
To máš pravdu, to opravdu nikdy pochopit nedokážu.
Je jisté, že v profilovce Peet39 je taky on a co to znamená? Ale docela k sobě sedíte ...
Já se sem chodím bavit, ne tu žít druhý život. Zkus si taky najít kamarády v reálným světě a vyrazit s nima na výlet nebo jen tak něco ugrilovat. Ne trávit čas jen tady. Bude to fajn, uvidíš *19
Život je takový, jaký si ho člověk udělá.
To máš pravdu, to opravdu nikdy pochopit nedokážu.
Je jisté, že v profilovce Peet39 je taky on a co to znamená? Ale docela k sobě sedíte ...
Já se sem chodím bavit, ne tu žít druhý život. Zkus si taky najít kamarády v reálným světě a vyrazit s nima na výlet nebo jen tak něco ugrilovat. Ne trávit čas jen tady. Bude to fajn, uvidíš *19
Případná podobnost je čistě náhodná
Dobrý večer, tuto párty pořádá nás klub. Více informací se dočtete na našem webu. Budeme se na Vás těšit.
My půjdeme ještě s jedním párem:-)

Inkognito party 9.12.
Inkognito 9.12.