Dal je neko bio u saunama u Krapinskim toplicama? Kako je tamo? Ima akcije?
Molimo preporuku za wellness / toplice / spa , Dalmacija ili malo šire ? Hvala unaprid 😊
Gdje ima u slavoniji? Reci nam da znamo otici
Gdje u slavoniji ima toplice gdje se tako sastaju?
O da , saune, toplice.....zna biti jako vruća atmosfera, od samih pogleda pa do dodira.....jednom u tuhelju u jacuzziju...kažem dragoj daj malo dotakni nekoga hehe......i eto našao se jedan mladi slovenac pokraj nje.....i onda igra pogledom.....mali ne zna da ja znam da ga ona ispod vode dodiruje.....pa on malo nju...uglavnom zanimljiv doživljaj....
Probana receptura ja sjeo sa ženom u masažni bazen nasuprot solo muškog i nagovorio (prvi soft swing njen )da ga dira i mazi , a onda njeno razočarenje...on samo mene...
Evo Tuhelj u crnoj kronici.Ležala sam u sauni u Tuheljskim Toplicama, gdje sam bila s prijateljicom na odmoru, i pokušavala se opustiti zatvorenih očiju. Odjednom sam osjetila nečije nožne prste na svojoj nozi, a kada sam sjela i otvorila oči, vidjela sam trojicu muškarca kako masturbiraju oko mene!"
Da, neka strankinja uskogrudnog pogleda, možda i žena nekog klećavca koja vjerojatno i sex ima kod ugašenog svijetla hehe....vidjeli smo i umrli od smijeha....zato postoji noćno saunanje petkom i subotom gdje se može slobodnije ponašati, nadamo se da je zalutala i da uprava tuhelja samo u šali je rekla da bude to spriječila jer inače mislim da će uskoro ključ u bravu.........
Ništa od Tuhelj ni u noćnom sauniranju, mi bili, šetaju se svakih par minuta i sve gledaju, sve saune itd.. U 23 sata jedan dečko se malo poigrao sam u sauni kraj nas dva para i odma su ga istjerali van, nema par minuta da neko ne prođe i gleda...
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ima ju li kakve terme,spa,sauna...da se može raskomotiti i da se može prenoćiti Osijek ili okolica može i Bosna.
Išao bi sa ženom pa možda nam neki zanimljivi par ili samac naleti nebi nam smetalo😉
Išao bi sa ženom pa možda nam neki zanimljivi par ili samac naleti nebi nam smetalo😉
Paradiso dobova super je, ima svega
Kad je najbolje ici u Paradiso? Da li imaju fkk dio s bazenom?
Imam ja u sauni ..bio s parom...nešto najlipše što mi se desilo
Pa logično je da si u sauni sa parom, tome i služi sauna... Uđeš gol, visoka je temperatura, proliješ vodu po vrućem kamenju, stvori se para.... znojiš se... Detoksikacija... 😉
Imate i u Zadru ....Falkensteiner hoteli
Malo nezgodno kad sa djecom, ali viđeni ste i baš oboje mmmmm

toplice
iskustva