Zastřihovač na péro

Jaký máte nejoblíbenější?

Já v minulosti měl dvakrát Philips Bodygroom, který mi naprosto vyhovoval. Bohužel Philips není zrovna vysoká kvalita a oba strojky se krátce po záruce odporoučely do věčných lovišť. Teď mám Braun, který sice kvalitní je, ale není to ono... Hřebeny bych si představoval v jiném rozsahu délek a zaoblené, tyhle jsou nepříjemně ostré. Jaký máte nejoblíbenější strojek na péro vy?
Šulina si od jakživa holim, používám holící strojek od wilkinsom z 5 břity. Mi nestačí mít chlupy na šulinu jenom zatrihnute, musím ho mít do hladká hladkého. Zkoušel jsem ruzne epilátor, depilatory, a holící el.strojky
Holení na mokro je prostě holení na mokro
Tak já co jde ostříhat strojkem provedu, zbytek ziletka,
Používám Rowenta Forever Sharp.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
No to je téma ale dobře - já se holím bez pěny již vyřazenou (tupou) žiletkou pod tekoucí vodou ve sprše. Pokud bych použil pěnu udělají se mi pupínky a poté použiji IPL zařízení na snížení růstu chloupků. Moje žena nemá ráda chlupáče takže se ojedu celý.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jednou jsem se nechal kousnout strojkem do koulí.... Od tý doby jen žiletka :)
To by mě taky zajímalo. Já mám Philips zastřihovač vousů, ale umí to jen do 2mm.
Bez nástavce jsou ty hřebeny kastrální *3* takže to buď dojedu žiletkou, nebo to nechám "plyšový".
Hodně mě zajímá ten Philips OneBlade. Má ho někdo?
Ten týpek v reklamě vypadá, že ho holení baví snad víc, než sex *3**3**3* (edited)
Ja používám OneBlade a spokojenost...mala hlava krasne vyholi trisla a zastrihovacem upravim chlupy nad penisem.Jen koule holim klasickou ziletkou,tam strojku neverim 😊