My sme tiež boli zaciatočníci. Rozhodli sme sa na takúto akciu íst pozrieť.. a to do Brna Villa Funny. Nebudem klamat, pre zenu to bola silná šalka kavy... no obaja sme videli aké to je.. nikto nás do ničoho nenútil. Majitelia nás previedli po vile, zoznámili so stálimi návštevníkmi... aj napriel tomu, že sme sa nezapojili, radi sme uvítali takuto skúsenosť. Pani manzelka ma aspon obsužila s dobrou kavičkou hore bez 😊 a sexy podvazkoch s holou mušlickou 😍
Ahojte chcem sa spýtať na dobrý swingers Club v Budapešti. Najlepšie vhodný pre pariky a taký kde bude akcia 1-3 Apríl. Ďakujem
Ahoj veľmi rád sa pridám na stretká
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ja by som sa pridal a čo presne sa na párty dá robiť čo taký piss je to dovolené
Ahojte chcem skúsiť swingers, môžme niečo podniknúť?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ahojte vážne? Neviem vám napísať.
Nevedel som, že tu máte uzavretú komunitu - nakoľko je tu registrácia voľne prístupná. Dedukujem, že sa mám najskôr zaregistrovať a následne vyčkávať, možno rok, aby som sem niečo napísal. Každopádne ďakujem tomu prvému komentáru, ktorý mi vysvetlil kde nájdem tie stretávky.. škoda že sme sa vzdialili od merita pôvodnej témy.
Bluryel, ak už chceš niečo písať, tak premýšlaj čo rozumné napísať. - Ak zadáš do Googla swingers club, vyhodí ti ich množstvo v celej Europe, môžeš si vyberať. Alebo až tam nesiahaš aby ťa to napadlo ??? Alebo sa len chceš odbavovať na odpovediach ? Zdá sa mi, že si ešte pravdepodobne nebol ani na nuda pláži niekde, - tak sa môžeš s tou svojou roztrénovať teraz na teplom prameni v Sl.Grobe a v lete na niektorej nudapláži v BA. Potom ťa už podobné otázky ako teraz nebudú napadať.

Swingers začiatočníci
Postava