nejstarší mě snad teprve čeká 
50 není žádný věk, jen ten rozdíl, o 14 let mladší jsem byl, už je zajímavější.
Nevím, kde se tahle fantazie ve mně vzala, ale už delší dobu mě láká zahřešit si s dámou kolem 60, dokud mi ještě není 40 a užít si vzájemně cestu k orgasmu až do konce. :)
50 není žádný věk, jen ten rozdíl, o 14 let mladší jsem byl, už je zajímavější.
Nevím, kde se tahle fantazie ve mně vzala, ale už delší dobu mě láká zahřešit si s dámou kolem 60, dokud mi ještě není 40 a užít si vzájemně cestu k orgasmu až do konce. :)
Zdravíčko,já měl 64letou milou sympatickou ženu,naše schůzky byly vždy předem domluvené,po zprávách jsme se krásně lákali a ten daný den jsme si hezky dle zpráv a inspirací oblečku a pomůcek pokaždé jinak hráli a užívali si jeden druhého a můžu říct že to bylo pokaždé jiné skvělé úžasné a vzrušující..ikdyz jsem dlouho hledal,ale nakonec jsem našel a určitě v tom budeme společně pokračovat...
Kde se takové ženy hledají. Já nemůžu nikde sehnat
Jo s tím ti moc neporadím,já také hledal dlouho dlouho,pak našel, nešlo to hned,to jsem ani nechtěl,ale troška trpělivosti přináší ovoce.a nakonec se povedlo,jsme přátelé už hodně dlouho, na schůzkách se vždy domluvíme,pak se sejdeme nebo spíš já zajedu k ní a uděláme si krásný příjemný večer, nějaký drink povídání, líbání a pak se presouvame do ložnice vesměs...ale jak říkám, měl by být člověk trpělivý a pak se vše dostaví...
A co tak někdo v lázních? Když tam jedou tak si určitě chtějí taky užít. Jsou nějaké webovky kde hledat? Tady na amatérech nic není
Velmi ma vzrusuju starsie zeny , zasluzia si nas respekt a gentlemanske spravanie od muza.
Ahoj ja obcas sukam se 71 letou
Parada!!!!To musibytskvele!!!!Mokra stara kunda!!!Je hola?
Já měl 88 letou. Dělali jsme spolu štrůdl, alias závin.
… nedám věk, ale ve třiceti jsem dal 52, luxusní panička. Nyní o 22 let mladší, kundičku má malou jak zátku od piva. Je vdaná, stříkám do ni naostro 😇
… pro všechny, jde o to chtít ! 🤔
Protože vědí co je diskrétnost. To jen ti s malýma koulema mají potřebu se chlubit. Rádi by a žádná jim nedá tak si aspoň vymýšlí.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ja zažil 80... Ale i opačný extrém 
To o svý mámě nebo babičce taky mluvíš jako o "bábě nad hrobem"? To by měly radost.

Která nejstarší soulozila?
Jakou jste kdo zažil nejstarší?