Tak ja mám handmade pumpu - takú kde vojde penis a aj vaja naraz. A je to super zväčšiť si všetko :) Inak vaja sa pri pravidelnom používaní dajú zväčšiť tak na 2-3 násobok. Samozrejme účinok sa vytratí tak 24-48 hodín. Kto by mal otázky či záujem o nejaké rady rád odpoviem.
Ahojte,
poradte mi prosim. Vcera som ju opat vyskusal (niekolky krat od posledneho prispevku).
Asi robim nieco zle, v pumpe sa mi postavil hned, akurat sa mi prisala na gule, tak som povolil, trosku posteloval a opat napumpoval, opat stal. Nechal som to cca 10 minut, ale ked som dal dole pumpu, tak klesol :( Slabo som napumpoval, alebo co robim zle?
poradte mi prosim. Vcera som ju opat vyskusal (niekolky krat od posledneho prispevku).
Asi robim nieco zle, v pumpe sa mi postavil hned, akurat sa mi prisala na gule, tak som povolil, trosku posteloval a opat napumpoval, opat stal. Nechal som to cca 10 minut, ale ked som dal dole pumpu, tak klesol :( Slabo som napumpoval, alebo co robim zle?
Ahoj, ja mám Bathmate Hydro, ktorá funguje s vodou. Modriny žiadne, penis sa zväčšil aj do dĺžky aj do šírky. Raz som ju vyskúšal bez vody, iba naprazdno a podliatiny sa spravili. Takže tie tvoje by mohli byť druhom pumpy.
Btw pumpa bude na predaj keďže som už narastený na max dĺžku pumpy. 18cm. Pumpa nová stále v záruke.
Btw pumpa bude na predaj keďže som už narastený na max dĺžku pumpy. 18cm. Pumpa nová stále v záruke.
Ahoj, zväčšil sa už po prvých použitiach. Kupoval som ju 16.1. takže toto je 5. týždeň. Používal skoro denne, ale nie každý deň. Tak cca 5x týždenne. Začínal som s penisom 16cm a obvod netuším. Bathmate Hydro 7, ktorú mám ja je na max 18cm. Ale na penisy už od 11cm podľa stupnice. Po dosiahnutí 18cm je už ten podtlak menší a penis už viac nezväčšuje. Aj mierka na pumpe končí na 18cm. Takže cca 2 až 3cm na dĺžku a na šírku neviem ale zhrubol určite. Aj na pohľad aj na omak :) .. takže záleží na akých cm začínaš a na akých chceš končiť, tak treba vyberať veľkosť pumpy.
Questo post è stato eliminato dall'utente.

Vakuova pumpa pouzivanie
Skusenosti