Skúsenosti so zoznamkou

Skúsenosti s inzerujúcimi

Ahojte, zaujímalo by ma aké máte skúsenosti so zoznamkou tu na amatéroch, resp. či máte nejaké konkrétne či už pozitívne alebo negatívne skúsenosti s inzerujúcimi. Nenašiel som tu zatiaľ takúto tému a myslím že viacerým by nejaké recenzie pomohli s výberom, prípadne by odradili fejkových inzerentov. Čo vy na to, prispejeme svojimi skúsenosťami? :)
Si robis srandu? Ze skusenosti a rexenzie... 😀
Akoze cakaš, ze ti tu teraz napiseme, s kym sa da normalne popisat stretnut, pokecat, pomilovat?
Po a.) To si musis "odmakat" sam, od prvej vety az po ... všetko. 😎
Po b.) vsak by ma dotyčna zabila za zdielanie takychto tipov a skusenosti a viac by som si tu uz ani neškrtol. 😞
Prečo? Recenzie sú celkom užitočná vec. Najmä v týchto končinách sa pohybuje kopec špekulantov a bolo by fajn na nich takto verejne poukázať. Samozrejme s patričným dôkazom, nech tu ľudia nenapíšu hocikoho len preto, lebo mu chcú uškodiť.

A skúsenosti v zoznamke by som v skratke zhrnul asi takto: Samotný muž hľadajúci ženu si tu neškrtne. Môže napísať tisíc inzerátov, no odpoveď nedostane. Samotná žena hľadajúca muža to nemá o nič ľahšie. Napíše si jeden inzerát a behom chvíle má schránku zaspamovanú stovkami debilných správ a tak radšej svoj inzerát rýchlo zmaže. A hľadajúce páry sú niečo medzi tým podľa toho, kto a čo vlastne hľadá... Falošné profily tu riešiť nejdem, lebo to je kapitola sama o sebe a práve kvôli nim by tie recenzie celkom aj bodli...
okrem prerastenych managlic co si kladu este podmienky ako herecky a polroka si chcu vypisovat a potom sa polroka prechadzat v lesiku pokila ti ukazu kozy tu nic nieje a aj ked vsetko akoze sedi sympatie atd zrazu prestanu pisat zlaknu sa este sa tvaria co si dovolujes na erot zoznamke sex spominat a dalsia kapitola zenske nicky a zberac vtakov tam je ostatne zenske su tu jasne ze ale akoze oni niesu take tvaria sa ako predstavene v klastore v potravinach skor sa zoznamis ...samozrejme nezabudnite ma ohejtovat ze som uboziak co si neviem tu najst zenu atd anikto bby ma ajtak nechcel atd no vpodstate mate pravdu nic tu nieje takze sa aj cudujem na zoznamke on hlada ju kolko inzeratov je topovanych za peniaze a bezvysledne vyhodene peniaze (edited)
Žiadna reálna zoznamka tu neexistuje...
Väčšina inzerátov sú fiktívne fejky vytvorené adminmi...a zbytok ojeby uboziakov...
Reálne tu nikto, nikoho nehľadá...
Dookola inzeruju ti isti, nezmyselne inzeraty, ziadna odozva, len obcas zmeneny nick. Uplne bezvyznamna cast amaterov, kde sa nikto neozve a hlavne v casti ona hlada jeho. Uz aj buzeranti si len vypisuju 😀
Furt píšete to iste dookola čo už všetci vieme nemusíte to tu písať do zbláznenia
Ja napíšem len niekoľko postrehov a úsudok o zoznamke si už musí urobiť každý sám na základe mojich poznatkov...... Niektoré ženy, aby som bol presnejší - ženské nicky opakovane niekoľko mesiacov, ba dokonca rokov si dávajú inzeráty kde hľadajú určitý vyprofilovany typ muža na zoznámenie. Chápem že každý má predstavy niekto je náročný, iný menej náročný. Ale nie je podozrivé, že za mesiace, či roky stále nenašla dotyčná muža podľa jej predstáv ???? Predsa len sú rôzne typy mužov ktorí sem chodia - sú mladší, starší, chudý, silný, svalnatý, menej svalnatý, potetovaný, bez tetovania, bez vlasov, s vlasmi, dlhovlasi... A ona hľadá pol roka, rok, dva roky, tri roky a stále svieti na zoznamke jej inzerát..... Ďalšia skupina - ženský nick, v profile má napísané že nehľadá nič, ale v zoznamke ONA hľadá Jeho má inzerát kde hľada takého a takého muža ☝️☝️ pochopiteľne že sa to prieči logike..... A takých ,, akože ženských,, inzerátov je tu akosi priveľa
No to sú Honici chcú vylakat fotky a honia si na tom ženy nedávajú inzeráty max za fo keď dáš odmenu a DSS inzerát ozvu sa a nie jedna treba pozerať pár hľadá swingers alebo chat tam je občas real
Caw moje skúsenosti sú dobre len tu musíš veľa času stráviť od 1.1 do mája nečakaj nič normálne znudenci píšu a zabávajú sa ja som tu zažil všeličo už bandovku muž nechal svoju mrdat viacerými žena pred manželom mi dala piss na curak potom sledovatel veľa krát anal on ju pred mnou aamoatatne ženy moc nie asi 2 počas 7 rokov hľadaj nájdeš ale ber to s rezervou píšu a píšu a fotky posli atď.
.