Motorkáři JMK

Pro všechny motorkáře i batůžky

Skupina za účelem setkání se, pokec, výměna názorů a zkušeností a nemusí to zkončit sexem *6*
Tě péro bando, znovu bych tady zaktualizoval téma nějaké vyjížďky - muži, ženy, páry z Jihomoravského kraje. Jsme tu ještě? Nebo už to máte doma všichni pod plachtou, protože je ráno kosa (jako jo, je :D ) *4*

Co takhle něco vymyslet?
Dneska je ve čtvrtek vyjížďka v Humpolci v doupěti v 13:30 výjezd z doupěte!! (edited)
Byl si tam? Aj chtěl dojet ale nevyšlo to Vysočinu jezdím hodně
Sezóna začala, někdo na něco.
Začíná být teplo, někde vyjedeme. Já s baťůžkem.
Tak tady to nějak umřelo. V Sobotu určitě někam vyjedu, ale zatím nemam cíl.
Nějaký nápad někdo na místo na koupačku, na nuda nebo tak něco? Nebraním se ničemu.
Někdo na Liberecku na vyjížďku je tady????
Pár fotek z dnešního výletu na motorce v naší galerii. Kdyby se nějaká parta sympatických motorkářů někdy chtěla připojit ?
Rybnik v Jedlove, tam je krásně, škoda že jsem nejel kolem
Jo, jo, je tam hezká voda a soukromí
Rad bych se zastavil někdy. Kdy tam budete zase?
Ahoj zítra bych jel někam na moto co takhle se sejít někde
Taky dnes vyjedu. A hledám cíl
také hledám cíl a ještě by to chtělo i start :-) třeba někde v lesíku
Tak asi pojedu. Nevím kam ale to už je jedno. Tady se stejně nikdo nedomluvi asi.
jj domluva strašná ... všichni jen kecají a skutek utek ... co máte kdo za moto ? ja BMW 1200GS adv.
Taky mám bávo. Ale menší. Stejnej motor ale 😂
Zítra projížďka? Kdyby kdyby někdo chtěl pošlu polohu startu a trasu
Trasa z Masarykův okruh do Brno-Maloměřice a Obřany
Trasa 201 km • 2:56 h
https://mapy.cz/s/docecegepu
Cíl dobrý, jen misto Nákla jezdím na jezero Podebrady. JInak ta dalnice je opruz. Křtiny Adamov je taky pecka silnice

Ktm 890 adventure R. Ale dnes nevyjedu
Softeil Heritage Harley 1400,v týdnu kol Phy.😉😎,ale i jinam😉🤷👌 (edited)
Nedá někdo nějakou jízdu na Berounsku, Křivoklát v týdnu? Klidně napiš...
Moc teplo na nějakou cestu k vodě poslední dobou moc není
Dneska by to šlo se někde valet
Jj Jedovnice super rozjezd ale chce to pak trošku soukromí
Jj tam se jezdí pěkně enduro ale na kole *1* (edited)
Dnes jdeme do Letma do sauny kolem poledne. Kdo se přidá?
Tak dej vědět kam, klidně se zastavím. Já bez batůžku bohužel.
klidne se taky pridam i kdyz mam 125/150 7.5kw loncim enduro
Velice rád se přidám ! Takhle to vypadá jako perfektní nápad, ale jak již někdo psal níže, kolikrát se zde není člověk schopen domluvit na obyčejnou kávu :)

Ale jsem pro, pokud má někdo zájem kdykoliv kamkoliv (ať už muž či žena), stačí dát vědět. *24*
Občas jezdíme na motorce s manželkou k vodě do Jedlové u Poličky . Kdyby se našla skupina tak pěti sympatických motorkářů, kteří by si chtěli udělat s námi výlet a pořádně jí tam vymrdat - líbí se jí, když si z ní chlapy udělají pořádnou čubku, viz. naše galerie. Civilní foto zájemců
Je to trosku z ruky ale nejaky hezky vikend, vezmu stan a mužu zustat i dele treba
Dnes jsem vyjel ,přidá se někdo z Liberecka??
Ke kterému rybníku? Dejte vědět rád se na vás zajedu podívat
Jj... Ten rybník by mě taky zajímal. Mám v plánu o víkendu vytáhnout Triumpha, tak bych se tam zajel podívat.
Tam je spousta rybníčků a na koukání a koupání jsou všechny krásné
Co dnes kdo vytáhl motorku ? Já jezdím a nemám cíl *12*
Jezdit bez cíle je SUPER, většinou poznám mnohem více krásných míst, zákoutí a lesních mýtin *3*
Taky tak jezdím. Povedlo se mi i zablodit. To už je dnes umění.
To umění ovládám také. Někde jsem četl, že cesta začíná tam, kde bloudím 🙂.
V sobotu jsem dal necelých 300km. Škoda jen, že mi chyběla nějaká dámská nebo párová společnost. 😊
Já zkušebně 😉 60 km nádhera … skoro orgac 😉👌 tu na jihu teplo .
Včera 30km, dnes 60km. Konečně začala sezóna *1*
Blahopřejeme.*4* Na kolo dost dobrý.*3*
Ono v Jedlove je těch rybníku asi 20 😅, ale je pravda že na koupání a jiné radovánky jich je méně
Tam projíždím často ale nikdy jsem se tam nekoupal. Teď mám aspoň důvod tam přibrzdit.
Ahoj, také bychom s manželkou vyrazili. Já jezdím Tracer 9GT a manželka MT09. Obě samozřejmě Yamahy
Klidne s vámi někdy rad vyjedu když jsme ze stejného kraje . Luboš
Klidně v vámi nekam vyrazím jak bude počasí , pokud by jste chtěli
Ahoj, máte zájem jen o vyjížďku, nebo i o nějakou erotiku třeba někde u vody ?
Pokud bude vyhovovat termín tak se rád zúčastním. *52*
Pár blabla1 znam žena je moc šikovná nemá problém uspokojit 5 muzu kdo přijede určitě si luxusně užije mrdani a treba ji koupání když na něj dojde.
Tak hlavně doufám, že bys dojel ty, minule jsi to manželce hezky udělal
Tak jak se oteplí,dejte vědět kde se sejdeme a můžeme vyrazit👍
Jen by to chtělo domluvit, aby se těch chlapů zúčastnilo 4 - 5
Rád se přidám :) Kolem Jedlové je to moc hezké a na motorce tam občas jezdím.
Amatéři - sraz - motorka, to jsou tři naprosto rozdílné pojmy, které nelze spojit, tady je jen banda žvanilů a pomatenců mimo realitu.
Většinou jsou to kecalove, honici a tahaci fotek, abychom to upresnili, ale najdeš i výjimky.
A když má někdo chuť a čas uspořádat sraz na pokec,tak si s tím dá práci a pošle zvadlo,samozřejmě se počítá s nějakým vstupem a pak už je to na účastnících, každý si tam najde to svoje *4**24**114*
Máš pravdu, v tom prvním komentáři mělo být "většina", omlouváme se všem reálným amatérům. *467*
Tak my kecalové nejsme a vy podle vašich galerií taky ne, tak by to třeba šlo někde u vody uskutečnit, když by se našlo pár chlapů, kteří se nebojí
Chlapi co se nebojí jsou reálně aktivní, a nepíšou tady na fóru ve stylu : "kdyby někdy něco, tak já bych kdyžtak jo ".*45*
Všichni taky nekecají, nick rsv, který píše níže ve fóru skutečně existuje, jezdí na motorce a mojí manželku už párkrát šukal, jak v klubu na swingers, tak u nás na gang - bangu
Jj. Máš recht , už to tolik neklouže ,,motorka=svoboda,,
Vše okolo to kazí..

Tak ono by stačilo dorazit alespoň na nějaký sraz amatérů, i bez motorky.
Hele já nezvládám ani jít na pivko si pokecat u nás natož ještě někam jet . Né že by nebyl čas ale rád relaxuji sám od všeho okolo..
Někde u vody by to mohlo tím sexem skončit
No, aby se tam na Tebe nevrhl každý motorkář :-) Ale jo, rozdal bych si to :-)
Bude někdo zítra v Praze? Na výstavišti Motocykl
Zítra se tam jedu podívat, to je jasný, jen sám, domácí odmítá na takové akce jezdit :-)
Máme rodinný dům s dost velkým pozemkem a i v patře prázdný. Mužeme se setkat i u nás!
No, na sraz motorek a pivní akci by se to hodilo :-) Jen nastav termín a místo :-)
No to zní fajn *404* ještě musíme vymyslet termín
Pokud by se sraz konal poblíž Brna a bylo by možné s mašinama nafotit i nějaké pěkné fotky, klidně bychom dojeli autem. A taky na pokec.
Co taková motorkářka, jako je moje manželka, hodila by sena akci ?
Určitě. Bylo by to fajn. Přidal bych se.
Tak všeobecně řečeno téměř s každou ženou lze vyfotit ve spojitosti s motorkama pěkné fotky. A vaše žena je sexy, takže za mě (za muže) by se jistě hodila.
Ahoj..to bychom mohli nafotit i bez srazu*4*
Pokud to nebude jen pánská jízda měl bych batůžek 64 kilo*24*
Středočeský kraj, když je počasí, vzdálenost není problém.
ahoj muzu prijed mam GL 1500 pokud me das dalsi info
Ac nejsem z jmk, tak bych taky prijel *22*
Až něco vymyslíš dej nám vědět. Hanka od HK
Tak motorek je v garáži dost. Ale chtělo by to i nějaký ženský tam v tý skupině 😃
Ta tvoje, co jí máš v galerii by nejela ?
Ta moje má svoji motorku a když bude chtít jet tím směrem tak pojede . Ale je půjčování maximálně holkám .
Ženskou kdo může vezme s sebou, tedy pokud je takto naladěna :-) Jinak pak někde lovit :-)
Ahoj všem, pendluji z vysočiny(Třebíč)na Jmk(Říčany u Brna),Triumph Explorer,rád se přidám na nějakou vyjížďku, tady u nás je to mrtvý.A třeba by se nějaký batůžek našel 😉
To už tady bylo a nic se nedomluvilo. Vyrazit někam na mašinách, udělat mejdan, pokec to by bylo super.... Já se rád přidám....
Taky bych v garáži našel několik strojů. 😎
Ahoj, taky se hlasim. Velky power cruiser:-)
Ahoj, já taky Honda ale i skutr*6*
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Jasan uděláme sraz malých motorek a pak velký *1*
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Ducati by byla ideální *1* a termín musíme nějak doladit
Hele termíny sem hod ty , když je hodí oni tak abys zrovna stou dukaaati nebyl zrovna v servisu *1*
já mám honda silver ing 600 .

Začíná se pomalu oteplovat a proč nezkusit dát dohromady pár lidí s motorkou *404*
Dnes jsem všem záviděl - silnice plné motorek a já neměl ani chvilku čas, ještě jsem jí letos nevytáhl
Byl jsem to projet včera a solidně jsem klepal kosu :D Ale bylo to dobrý :)
Ještě jsme na tom letos neseděli, nějak není čas
Tady se lidi neumi sejit ani v ramci seznameni a hratek, natoz jeste s motorkou a na vyjizdku... 😃
Cp si člověk neudělá to nemá. Jediná možnost dát termin a misto. A počítat s tím, že tam možná budu sám.
Byl jsem jednou na swingers tohoto typu😁
Ale další uz se povedlo. S tim to bude stejný. První možná nic a pak se to rozjede.
Přesně tak, a když už někam přijede tak stojí opodál a není si schopný ani sundat helmu, aby ho asi náhodou někdo nepoznal, prostě zase jen kecy, reálně nikdo nikam nepřijede a když jo tak jen žvanit, žádná akce
Nevadí, že jsem skutrista ? 😃
lidi, v týdnu 19 - 23.6 chystám výjezd kolem moravy, výjezd z opavy, nechcete se někdo přidat?možnost se přidat i po trase
Nevadí nějak to začít musí *404*