Tě péro bando, znovu bych tady zaktualizoval téma nějaké vyjížďky - muži, ženy, páry z Jihomoravského kraje. Jsme tu ještě? Nebo už to máte doma všichni pod plachtou, protože je ráno kosa (jako jo, je :D ) 
Co takhle něco vymyslet?
Co takhle něco vymyslet?
Jo, jo, je tam hezká voda a soukromí
Moc teplo na nějakou cestu k vodě poslední dobou moc není
Velice rád se přidám ! Takhle to vypadá jako perfektní nápad, ale jak již někdo psal níže, kolikrát se zde není člověk schopen domluvit na obyčejnou kávu :)
Ale jsem pro, pokud má někdo zájem kdykoliv kamkoliv (ať už muž či žena), stačí dát vědět.
Ale jsem pro, pokud má někdo zájem kdykoliv kamkoliv (ať už muž či žena), stačí dát vědět.
Občas jezdíme na motorce s manželkou k vodě do Jedlové u Poličky . Kdyby se našla skupina tak pěti sympatických motorkářů, kteří by si chtěli udělat s námi výlet a pořádně jí tam vymrdat - líbí se jí, když si z ní chlapy udělají pořádnou čubku, viz. naše galerie. Civilní foto zájemců
Tam je spousta rybníčků a na koukání a koupání jsou všechny krásné
Většinou jsou to kecalove, honici a tahaci fotek, abychom to upresnili, ale najdeš i výjimky.
A když má někdo chuť a čas uspořádat sraz na pokec,tak si s tím dá práci a pošle zvadlo,samozřejmě se počítá s nějakým vstupem a pak už je to na účastnících, každý si tam najde to svoje

A když má někdo chuť a čas uspořádat sraz na pokec,tak si s tím dá práci a pošle zvadlo,samozřejmě se počítá s nějakým vstupem a pak už je to na účastnících, každý si tam najde to svoje
Někde u vody by to mohlo tím sexem skončit
Pokud by se sraz konal poblíž Brna a bylo by možné s mašinama nafotit i nějaké pěkné fotky, klidně bychom dojeli autem. A taky na pokec.
Tak všeobecně řečeno téměř s každou ženou lze vyfotit ve spojitosti s motorkama pěkné fotky. A vaše žena je sexy, takže za mě (za muže) by se jistě hodila.
ahoj muzu prijed mam GL 1500 pokud me das dalsi info
Ac nejsem z jmk, tak bych taky prijel
Ta tvoje, co jí máš v galerii by nejela ?
Ahoj, taky se hlasim. Velky power cruiser:-)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Dnes jsem všem záviděl - silnice plné motorek a já neměl ani chvilku čas, ještě jsem jí letos nevytáhl
Byl jsem to projet včera a solidně jsem klepal kosu :D Ale bylo to dobrý :)
Ještě jsme na tom letos neseděli, nějak není čas
Tady se lidi neumi sejit ani v ramci seznameni a hratek, natoz jeste s motorkou a na vyjizdku... 😃

Motorkáři JMK
Pro všechny motorkáře i batůžky