treba nsi ji pomohl otevrit trinactou komnatu. A je na tobe, jak s tim nalozis.
Kazdopadne je to prilezitost.
Nejen k zamysleni.
Kazdopadne je to prilezitost.
Nejen k zamysleni.
No tak podle toho co píšeš, si se s tím moc nesrovnal. Já svojí ženu miluju a proto je pro mě velká radost vidět ji jak si krásně užívá, jak je vzrušená a jak ji to dělá dobře. Je jasné, že ji to vzruší a rozpálí tak jak to po x letem vztahu s někým s kým je denně, prostě nemůže být. Taky si.myslim, že ji to krásně zvedne sebevědomí.Takže buď ji miluješ jseš si jistej její láskou a chceš ji to dopřát, nebo si zarlivec a nedáváš to, pak raději zůstaň doma. Je to prostě o vzájemné lásce a toleranci, pak to Váš vztah obohatí a oživí. Pokud tam však není vzájemná důvěra, úcta a respekt, pak to může Váš vztah pohřbít, červíček bude hlodat až ho nahlodá. Takže v tomto případě to raději dál nepokoušej.
U nás to bylo nějak podobně… před první akci jsme se bavili co a jak .. a přišlo i na počet chlapů co by chtěla zkusit ..no a ten byl dva + ja vic už ne že by to bylo asi moc..no a dopadlo to to tak že ji šukalo osum chlapu a kdyby jich tam bylo víc tak snad by byli všichni.. byla z toho chvíli těžká hlava ale pozděj chtěl jsem znovu znovu … a oba jsi to uživame
Asi je vidět, kdo byl tedy dominantní. 😂Ale nic si z toho nedělej. Prostě se rozjela. Vem jí tam znovu a dopřej jí třeba 4 najednou. Uvidíš věci.
Díky za názor.Jako chápu,že to asi zní trochu protichůdně to co jsem napsal ale já byl ten dominant-ti dva byli spíš takový ňoumové a spíš jsem je třeba pobízel ať udělají tohle a tamto....jen to prstění mě překvapilo ale jak jsem psal tak až zpětně.Spis jsem zjistil,že tohle dělení se o partnerku není úplně pro mě -byť jsem si to myslel.Kazdopadne jsem rád,že jsme to vyzkoušely.

Pár+M,M
Přizvala si dva muže
Byla to pěkná a vzrušující zkušenost při které jsem se cítil celou dobu dobře.Problem nastal později kdy už jsme byli doma a já o tom přemýšlel.Uvedomil jsem si,že partnerka neměla žádný stud,žádnou brzdu,žádnou zdrženlivost a pod.Nechala si od nich dělat věci(prstění)které doma moc nemusí a hrozně si to užívala.
Od té doby to mám v hlavě a děsí mě právě to,že nejdřív jakože nechtěla ale nakonec jim bez mrknutí oka dovolila i to co mě nedovolí.Asi se s tím časem srovnám ale teď si říkám co,že to má v sobě za skrytou"děvku"a jak to vlastně mezi náma je...
Máte někdo podobné zkušenosti nebo nějaký názor na to?Při aktu samotném jsem nežárlil ale po akci už jo.Diky za váš pohled na věc.