nebo si jen změnil nick....a dáma tu hledá co? :) ....no,tak aspon že je doma komunikace a je to lepší...jen aby zdání neklamalo....akorát trochu pochybuju,že pokud má borec 5seznamek,(obrazně) všech 5 smaže 

tomu nevěřim ani hovno
myslím, že každý tady hledá něco jiného. Někomu může doma chybět zájem, někomu může chybět nějaká "praktika", někdo si chce rozšířit fantazie, protože doma se z toho stala "klasika", která se nijak nezpestřuje. Někdo si tu může honit ego, respektive potřebuje vědět, že o něj ještě pořád je zájem (nemyslím to nijak negativně). A pak je tu spousta těch, kteří si prostě chtějí "jenom" vyhonit, nebo hledají něco docela jiného. Toť můj názor :)
No já mám ještě jinou variantu. Mám kamarád a jeho slečna ho celý vztah podváděla, furt jí to nějak odpouštěl, a když se chtěli rozejít zjistil že spolu čekají dítě. Mají dítě , už jí nemiluje, a stejně si myslí že ona chodí jinam...a co ted ? On už na ní nechce vlézt je mu z ní hnusně, a ona pravděpodobně chodí jinam...co ten chlap má dělat ? Nechce jít pryč protože mají malé ditě, tak ten vztah tak nějak udržuje a i ten vztah mají celkem pohodě, ale tohle je prostě mimo no..Takže mají rodinu, a ta celkem funguje ale prostě ta sexuální stránka je v háji...Takže když on jí to tak nejak toleruje, protože ví že jiná nebude, co má dělat ten chlap ? proč by si taky nemohl najít něco jiného...třeba až holka povyroste, tak si to konečně vyjasní a vyserou se na to
(edited)
Questo post è stato eliminato dall'utente.
a ty sis ty chaty i četla? Nebo jsi jenom viděla, že si s někým psal?
vím, jak se asi musíš cítit, ale... neber to tak černě. Třeba si chtěl fakt "jenom" pohonit ego, a dokázat si, že na to ještě pořád má. Aniž by plánoval jakékoliv reálné setkání.
Zadaný chlap v seznamce je jenom pisálek,ale nedej bože že si to přečte jeho protějšek..můžou se s údajně jinou ženou stát kámošky na svoje uspokojení...a jeho mezi sebe nevezmou..

Zadaní chlapi na seznamkách
Proč tam jsou?