Tiež sa mi raz poriadne postavil ked som sa sprchoval vo fitku po cvičení, práve došiel chalan len že sa vyčúra, zbadal ako mi stojí a akosi dlhšie čúral :-) ostal v šatni išiel si zas ruky umyť:-) take milé, nenapadné. Tak som vošiel do šatne a poutieral sa tam, nech sa pozrie ked už si akože robý play list v mobile. Strašne milo ma zdravil pri odchode... :-)
Opäť zaujímavý zážitok. Vo fitku v sprchách prišiel veľký svalnatý chlap-bodybuilder. Boli sme si chrbtom. Keď som sa k nemu otočil tak sa hral s klackom. Potom sa mi otočil tvárou a videl som jeho napumpovany veľký penis. Ja som mal nasadený cockring a tiež pekne prekrveny vtak. Videl som jeho pohľad. Bol prekvapený čo vidí. Potom sme pokračovali v umývaní sa. Zazrel som, že ho má tvrdý. Ja som si ho tiež postavil a umýval sa tak, aby ho videl. Na záver sme si ukázali svoje tvrdé kokoty. Žiaľ prichádzali ďalší do sprchy tak sme to museli ukončiť....
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Dnes v sprchách vo fitku bolo veselo. Už dlhšiu dobu sa navzájom všímame s jedným chlapom vo fitku. Dnes sa nám podarilo stretnúť sa v sprchách. On už končil a ja som prišiel. Klasicky som mal nasadený cockring a mierne nahonený kokot. Nemal som problém sa mu ukázať a čakal som na reakciu. Odvážne sa pozrel a pousmial. Opäť si pustil vodu a začal sa sprchovať. Pekne si ho namydlil a už bol tvrdý. Môj v tom momente tiež stvrdol. Pozerali sme sa na seba a začali masturbovať. Potom sme prišli bližšie k sebe. Navzájom sme si honili. Obaja sme boli plní adrenalínu a jedným okom pozorovali, či niekto nepríde. Vzájomné honenie sa zmenilo na vzájomný oral. Párkrát fajka až po koreň a už sa striekalo.
V ktorom fitku je takáto možnosť? Ja som mal zatiaľ iba raz šťastie že sa na mňa nápadne pozeral chlap v sprche. Keď som dal najavo že mi to nevadí, bez hanby na mňa čumel. Keď som vyšiel von zo sprchy, neponáhľal som sa s obliekaním, nech má čas vychutnať si pohľad. On už bol oblečený takže to bolo veľmi jednostranné. Ale nič viac z toho nebolo, ponáhľal som sa.
Je to asi môj jediný takýto zážitok a to už roky pravidelne športujem. Tisíckrát som sa sprchoval po fitku alebo inom športe a nikdy som nevidel že by niekomu stál, nieto ešte že by si honil. Preto by ma zaujímalo že do ktorého fitka chodia chlapi ktorí chcú niečo zažiť v sprche alebo šatni :D
Je to asi môj jediný takýto zážitok a to už roky pravidelne športujem. Tisíckrát som sa sprchoval po fitku alebo inom športe a nikdy som nevidel že by niekomu stál, nieto ešte že by si honil. Preto by ma zaujímalo že do ktorého fitka chodia chlapi ktorí chcú niečo zažiť v sprche alebo šatni :D
Neber to ako pravidlo. Nie je to fitko, kde by bol pravidelný úlet. Bola to náhoda. Náhoda v tom, že po opakovaných vzajomnych pohľadoch sme sa stretli v sprche. Nahoda v tom, že tam nikto nebol.
Verím, že do mnohých fitiek chodia gay a bi muži. Ja som bol odvážnejší a mal som nasadený cockring. Asi keby vidím niekoho iného s coceingom v sprche tak by som tušil o čo zrejme ide...
Verím, že do mnohých fitiek chodia gay a bi muži. Ja som bol odvážnejší a mal som nasadený cockring. Asi keby vidím niekoho iného s coceingom v sprche tak by som tušil o čo zrejme ide...
Take fitko by som navštevoval 🤪🤪

Masturbácia/sex v sprchách
Verejné sprchy
Stane sa, že nejaký borec sa rad predvádza a ukazuje svoje prednosti. To ma vie riadne dráždiť a vtedy nemám problém keď ho mám mierne "napumpovany" a vidí to. Tiež sa mu predvediem
Mám aj zážitok, že som si iným typkom vyhonil. Bolo to nečakané a veľmi vzrušujúce...