Dnes ? 😛.
Rad sa k vám pridam na wellness
Ak niekto chodi dajte vediet, som tam casto.
vy úchyláci dodrbete aj dobrý pohreb.. presne kvôli vám to ludí znechutí.. šermujte sa doma, a očumujte toho, kto o to stojí. Skôr či neskôr vám niekto dobre trafí po papuli
Chodi niekto? Ak ano, tak rad sa pridam ;)
Neboli ste dnes niekto?
Ahojte ktora žena/pár dnes ide? Sprava a niečo vymyslime
Dnes nejaka zena/par ide do welness? Sprava
Ahojte skym sme sa videli vo welnese v piatok v poobedňajších hodinách bolo dosť plno
♂️🍌Kto dnes do sauny v TT na relax♂️🍌
Dnes♂️♂️ niekto o 18:00 sauna relax aqua&Spa?
Questo post è stato eliminato dall'utente.
Zajtra nejaký chalanisko alebo pár? :)
Zajtra niekto? :D Ja mladý nadržaný
Chodí niekto aj do wellness v hoteli Empire, Trnava?
Mimochodom asi si nepostrehol ale Wellness nieje o sexe a RELAX Aqua&SPA nieje Swingers klub.
Keď si neschopný nájsť si partnerku, ktorá ti bude robiť spoločnosť napríklad vo Wellnesse, tak zapracuj na sebe namiesto očumovania druhých žien a párov. Je to otravné. Osamelí podivíni čo tam chodia ako ty, čo vyčkávajú aby sa nasáčkovali hneď do sauny či vírivky k páru, alebo žene, sú doterní a kazia tam relax.
Keď si neschopný nájsť si partnerku, ktorá ti bude robiť spoločnosť napríklad vo Wellnesse, tak zapracuj na sebe namiesto očumovania druhých žien a párov. Je to otravné. Osamelí podivíni čo tam chodia ako ty, čo vyčkávajú aby sa nasáčkovali hneď do sauny či vírivky k páru, alebo žene, sú doterní a kazia tam relax.
Pekne si to napísala
, pravda
Chodime tam s mojim milacikom. Velmi sa nam paci, ze personal dba na to, ze ide o bezllavkovu zonu. I ked...stalo sa nam uz aj to, ze sme v saune videli ludi v plavkach a navrch este plachta
. Nepovedala by som, ze sa tam da zazit nieco s ludmi, ktorych tam stretnete.. my si s laskou na seba vzdy vieme najst nejake sukromie... velmi sa nam paci sloboda tela a ked v saune stretneme par, ktory si ju tiez uziva...
Ja som bol dnes :) kedy si bol ..v akom case ?
Vždy je tam niekto a dosť plno cize ak čakáš nejakú akciu s nejakou cudzou tak to určite nezazijes
Do sauny, či wellness ľudia chodia relaxovať. Netreba si saunu mýliť so swingers klubom. Netvrdím že intímne aktivity sa v takýchto priestoroch nedejú - v privátnych wellnessoch a saunach ktoré si rezervuju páry pre seba a sú tam sami. Určite nie vo verejných saunach.... Možno nejaké bozkávanie, pohladenie, objimanie... Ak čakáš niečo iné budeš sklamaný
😂Kamo chodíme tam s partnerkou 3 roky mame tam známych čo sú na rovnakej vlne ako my a nikdy tam nič nevideli ale ak berieš zažiť že nejake pohladenie tak ok to zažije kazdy

TRNAVA - RELAX Aqua&SPA
Saunovanie Trnava