Moje ex me podvadela se dvema klukama najednou a jednou me donutila, abych si kleknul a oba vykouril a koukala se na me
Ano zazila v klubu v Lublanske se tremi muzi a je to hodne silny intenzivni zazitek, na ktery clovek rad vzpomina.
ahoj jak zabráníš tomu, že ti ona odejde s jiným... ? rád bych manželce zase dovolil milence.. ona chuť má... jde jen o to mu hodit udičku... myslím že je to jen otázka času... jednu zkuešnost již máme a byl to super rajc... musí to být silnýá vztah a žena to musí mít v halvě srovnané, že?
Úžasňé ďva ptáky v sobe citít ják přacujou žarovén ,😍🥰
Nechapu dotaz. Strikal jeden po druhem
Nechapu dotaz 🤔 Stříkali po sobe, ne najednou
Ahoj,to je zase diskuse;-) Zažila jsem vícekrát a stříkám jen já, protože jediná nemám gumu:-))
Moje žena jednou s 15 chlapy za večer... vzrušující, jsem kandaulista
No tys to zazdil. Tak to opravdu správně také není. Samozřejmě že: s více muži! A mimochodem; já ano a vícekrát.
je to komické zde, dotyčný napiše něco a k tematu nikdo nic nemá jen sami co řeši ,jak to mělo být napsané, ale zvaněni o blbostech Vám jde, ale dotyčný tu psal kvůli něčemu jinému to asi někteři ani nepostřehli. K tematu se rálně z těch co tu žvani nemají nic. Nevím co zde to tu je o poučky tu nikdo nestojí., asi dotyční nic nezažili a aby se nenudili hledají chyby v textu, aby mohli se aspoň nějak projevit ! Myslíme si, že o blbé nazory nikdo nestoji a když k tematu nic nemám je lepši raději mylčet a ne, tlachat tu o ničem a poučovat dotyčného, jak je hloupý !! To je náš názor těm projevům.

Kdo zažil sex s vicema Muži
kdo zažil s vicema skupina chlapu